Page 1

AW17INVITATION

MESSE

15. - 23. AUGUST 2017

MESSE

15. - 23. AUGUST

AW17

BITZ

FULD FART PÅ FARVERNE

Smukt bord

MED LYNGBY & LEONARDO

ASM

A SIMPLE MESS

bamix

®

– EN KØKKENREVOLUTION

Showtime i showroomet VELKOMMEN TIL EN VERDEN FULD AF INSPIRATION LEONARDO & LYNGBY | ASM | BITZ, BAMIX® & BLOMSTERBERGS HOLM & HAGEDORNHAGEN | SÖDAHL | ROSTI MEPAL | KÄHLER


Velkommen

GLÆD JER TIL AUGUST – VI HAR NOGET GODT TIL JER

Når højsommeren er forbi, og august melder sin ankomst, ved vi, at efteråret er lige om hjørnet. Men forinden har vi heldigvis vores store AW17 messe, hvor vi igen har vendt op og ned på showroomet og fyldt det med en mangfoldighed af spændende inspiration til den kommende salgssæson. Vi ser frem til at præsentere helt nye brands, og der er selvfølgelig også masser af spændende nyheder fra alle de kendte brands. Kort sagt: Helt nyt og helt, som det plejer at være! Vi glæder os til at se dig i Viborg fra den 15. til den 23. august. På udstilling@fh-as.dk bedes du oplyse, hvornår du kommer og hvor mange kollegaer, du har med. På den måde er vi forberedte til netop dit besøg. Du kan naturligvis også aftale tid hos din sælger/kundecentret. Vi ses i Viborg.

3


AW17

trend & tendenser “

Som modtræk til vores højteknologiske hverdag er en af de helt overordnede tendenser, at vi søger stilhed, nærvær og balance. Vi vil mindes om dengang, livet var mere enkelt, mindre forurenet, mindre støjende. Bæredygtighed er ikke længere et modefænomen – det er udtryk for forbrugernes naturlige forventning til, hvordan virksomheden agerer i hvert led fra design til produktets tilblivelse – og endda vurdering af produktets mulighed for genanvendelse. Tendensen sætter fokus på indretning – på at skabe et hjem, hvor ro og nærvær er det essentielle. Vi afbilleder det enkle og udtryksfulde på de ting, vi omgiver os med, og trenden appellerer til et varmt, personligt og cosy udtryk. Tekstilerne må gerne være grove med naturlige vævninger og synlige fibre, og de skal helst kombineres med interiør af flet, træ, kork og stentøj. De håndskrevne breve og noter oplever en renæssance, og på kopper, puder og plakater ses ’personlige beskeder’.

Samtidig er glassets gennemsigtighed igen blevet populært, og efterspørgslen går både i retning af det klare, det røgfarvede og colourful glas. Emalje spiller en stadig vigtigere rolle og er helt uundgåelig, hvis man forsøger at opnå det hippe vintage look.

En anden meget iøjnefaldende tendens, vi vil se hen over efterårs- og vintermånederne, er nye farver. De lyse pasteller, vi har omgivet os med igennem flere sæsoner, kommer til at stå i skyggen af intense, mørke farve, hvor især den dybe, dybe røde indtager markante pladser på såvel mode som interiør. Den får følgeskab af den 70’er-inspirerede orange, mørk flaskegrøn og flere nuancer af dyb blå. Samtidig får de diskrete nude, beige og sand-nuancer vigtige roller, da de er perfekte til at danne den rolige base, som de mættede, tunge farver kan læne sig op af. Mette Eskelund, chef for det 9 mand store merchandiserteam hos F&H, fortæller her, hvordan trends og mode influerer på deres arbejde:

To gange årligt forvandler vi vores messer og showroom med et helt nyt look ud fra tidens farver, materialer og boligtendenser. Jeg har et kreativt team med mange kompetencer, som hele tiden er nysgerrige og involverende, og som lader sig inspirere igennem mange forskellige medier, boligblade, trendbureauer, messer etc. Sammen prøver vi hver gang at skabe nogle inspirerende historier og miljøer, som kan give vores kunder ny inspiration og lyst til at bruge elementerne ude i deres egne butikker og udstillinger. Samtidig danner præsentationen af det enkelte brand grundlag for brandets udtryk i den kommende sæson, såvel i butiksudstillinger som på POS materialer. Vi skal hele tiden prøve at være på forkant, vende tingene på hovedet og så vidt muligt undgå det forudsigelige. Da næsten alle produkter efterhånden kan købes over nettet, er det vigtigere end nogensinde, at vi gør os umage og skaber nogle inspirerende omgivelser i vores showroom og butikker, som kan påvirke alle vores sanser med positiv og ny energi.


5


Krystalklart SELV DEN FINESTE BORDDÆKNING BLIVER ENDNU MERE BETAGENDE MED SMUKKE GLAS I ET ELEGANT DESIGN, DER HØJNER BÅDE SMAGEN OG DEN VISUELLE OPLEVELSE.


SKAB STEMNING MED MASSER AF GLAS Der skal glas på drømmebordet. Masser af glas. Glas reflekterer lyset og skaber stemningsfuld hygge omkring bordet i efterårsmørket. De relancerede klassikere fra Lyngby Glas appellerer til alle sanser og passer til alle lejligheder. Vi glæder os også til at præsentere vores helt nye brand Leonardo, som står for italiensk glasperfektion ned i mindste detalje og løfter skønheden i glas til nye højder med elegante glas og farvestrålende skåle og vaser.

7


FLOT FORMSPROG, INTENS INSPIRATION OG RÅ KRAFT Södahls nye sengetøjsserie fra Hagedornhagen har med grafisk fotokunst baseret på naturens formgivning skabt et helt unikt udtryk. BITZ-serien er suppleret med en ny palet af farver, nye størrelser og former, som vi ved vil tiltrække sig opmærksomhed. A Simple Mess tilbyder masser af inspiration til boligen. Som et nyt brand i Danmark præsenterer vi bamix®, der står bag stavblenderen, en af de mest revolutionerende køkkenmaskiner nogensinde.


9


Flere farver, mere fantasi BITZ’ FLOTTE OG FARVERIGE FADE GØR VEJEN TIL ET SUNDERE LIV LETTERE OG SJOVERE AT GÅ.


PASSION FOR LIVET Når den mørke tid sniger sig ind, sætter vi Morsøs knitrende ild og støbejern i centrum både ude og inde. Vi laver sanselig mad med friske råvarer, gode opskrifter og godt køkkengrej fra HOLM, går ind i passionen for det søde liv og bager med Blomsterbergs. Vi læner os tilbage og lader øjet finde hvile ved Kählers enestående keramik. Velkommen til showtime i vores showroom.

11


// AUTUMN ST

15. AUGU

WINTER

2017

UGUST TIL 23. A

Vi ses i Viborg

GL. SKIVEVEJ 70 路 8800 VIBORG 路 TEL.: 8928 1300 路 MAIL: INFO@FH-AS.DK 路 WWW.FH-AS.DK

F&H AW17 - Messeinvitation  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you