__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

GAVEKATALOG

NO


12337 STJERNE 65 CM

12339 STJERNE 50 CM

12340 STJERNE 40 CM

12341 STJERNE 15 CM

0803 KURVSETT H47 OG H 42 CM


EN GAVE SOM GLEDER Julegaven til medarbeidere og kunder er glede, overraskelse, verdi og anerkjennelse samlet i én pakke. Et verdifullt symbol, en takk og en påskjønnelse for engasjementet og lojaliteten i året som har gått. I Gavekatalogen 2020 finner du noe til hele familien. Her finner du eksklusive gavepakker fra Morsø, flotte ting fra HOLM, en helt ny multihakker fra Blomsterbergs når bakelysten melder seg, elegant og bærekraftig krystall fra Lyngby Glas, kremfargede nyheter fra BITZ’ ellers så fargerike univers, mange GOTS-sertifiserte produkter fra Södahl og et helt nytt og unikt samarbeid mellom BITZ og Södahl innen økologisk borddekking og kjøkkentekstiler, masse praktisk kjøkkenutstyr, kofferter, moteriktig bagasje fra Coriums, småmøbler fra Villa Collections og stemningsfulle lamper til både ute og inne. Vi tilbyr et helt nytt servise, Nudge, og fra Zone Denmark finner du blant annet den prisbelønte barserien Rocks og den elegante spaserien Inu, som innbyr til velvære hjemme. Også i år kan du la bidrag til en veldedig organisasjon inngå i årets julegave i form av Kusintha-prosjektet, Christian Bitz’ samarbeid med Dansk Røde Kors. Utforsk katalogen, som er delt inn etter pris, slik at du enkelt finner de perfekte gavene uansett virksomhet, personalgruppe eller budsjett. Gavebutikken YourGifts er et alternativ til den klassiske julegaven. Det er en nettløsning der du gir bort et gavekort til en hel gavebutikk med merkevarer i et bredt og variert utvalg, og der det aldri blir utsolgt. Vi tilbyr tre priskategorier.

YourGifts . ...............................................

4-5

5 gode valg .............................................

6

Gaver under kr. 650 ...............................

7 - 74

Gaver fra kr. 650 ....................................

75 - 106

Gaver fra kr. 800 .................................... 107 - 118 Gaver til kr. 1000 og mer........................ 119 - 135

Gavene i denne katalogen forhandles av ledende firmagaveforhandlere, og salg skjer utelukkende til B2B. Veiledende priser er angitt inkl. mva- mens alle B2B priser er ekskl. mva og frakt. Det taes forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.


GAVEKORT TIL EN HEL GAVEBUTIKK Den beste gaven du kan gi dine medarbeidere, er det de ønsker seg. Nå kan du la de velge selv! Dine medarbeidere får et gavekort fra YourGifts med en unik kode, som på www.yourgifts.no gir tilgang til et bredt utvalg av kjente merkevarer. BITZ, Södahl, Zone, Villa Collection, HOLM, Blomsterbergs, Medusa, Rosti, Morsø, Lyngby Glas, Severin m.fl. Gavekortet kommer i tre ulike prisklasser, og ditt gavekort gir kun tilgang til den priskategorien du har kjøpt. Utvalget er stort og variert, og det oppdateres løpende, så det er aldri utsolgt.

TRE PRISKLASSER GAVEKORT

GAVEKORT

Vælg selv din gave!

YOUR GIFTS

Vælg selv din gave!

YOUR Du vælger selv din gave og får den tilsendt. Gå ind på www.yourgifts.dk og skriv din gavekode:

DEMO350

GIFTS

Du kan nu vælge mellem en lang række gaver. Vælg den, du helst vil have, og afslut med at skrive dit navn og din adresse. Tryk derefter på ’Godkend’ – så er gaven på vej til dig.

Du vælger selv din gave og får den tilsendt. Gå ind på www.yourgifts.dk og skriv din gavekode:

DEMO600 Du kan nu vælge mellem en lang række gaver. Vælg den, du helst vil have, og afslut med at skrive dit navn og din adresse. Tryk derefter på ’Godkend’ – så er gaven på vej til dig.

Gavekortet er gyldigt til og med 31.12.2020. Gavekortet kan kun anvendes på www.yourgifts.dk og kan ikke ombyttes til kontanter.

Gavekortet er gyldigt til og med 31.12.2020. Gavekortet kan kun anvendes på www.yourgifts.dk og kan ikke ombyttes til kontanter.

YOUR GIFTS

GAVEKORT

Vælg selv din gave!

YOUR GIFTS

Du vælger selv din gave og får den tilsendt. Gå ind på www.yourgifts.dk og skriv din gavekode:

DEMO800 Du kan nu vælge mellem en lang række gaver. Vælg den, du helst vil have, og afslut med at skrive dit navn og din adresse. Tryk derefter på ’Godkend’ – så er gaven på vej til dig.

Gavekortet er gyldigt til og med 31.12.2020. Gavekortet kan kun anvendes på www.yourgifts.dk og kan ikke ombyttes til kontanter.

350 kr. + frakt

600 kr. + frakt

800 kr. + frakt

DEMO350

DEMO600

DEMO800

Test vår flotte gavebutikk og se vårt innholdsrike sortiment! Gå inn på www.yourgifts.no. Bruk demokodene over. Gavene leveres direkte til mottaker, derfor tilkommer et fraktgebyr på kr 75,-. Gavenes verdi er mellom kr. 499,- og kr. 1.599,- avhengig av hvilken priskategori du velger. Prisen for gavekort er oppgitt eks. mva. OBS! Gavekortet kan bare løses inn / leveres i Norge.

4


FORDELENE

Medarbeidere som får lov til å velge gaven sin selv, blir mer tilfredse.

Det er enkelt og tidsbesparende for deg å la medarbeiderne dine logge seg inn og velge gave selv.

www.yourgifts.no er alltid åpen!

Du får tilgang til en gavebutikk med et stort og variert utvalg av flotte gaver som oppdateres løpende, og det blir aldri utsolgt.

TRINN FOR TRINN

Velg hva gavekortet skal koste, og bestill ønsket antall.

Del ut gavekortene til mottakerne.

Mottakeren logger inn på www.yourgifts.no med kortkoden, og velger gaven sin. Kortkoden gir kun tilgang til den priskategorien du har valgt.

Gaven sendes til mottakeren i Norge.

LOGG INN

VELG GAVE

VENT

HENT

5


5 GODE VALG ØKOLOGI OG GOTS. Södahl har utvidet sortimentet av økologiske tekstiler, og i tillegg er mer enn halvparten av tekstilene i denne katalogen GOTS-sertifisert. I tillegg har Södahl byttet ut sengetøyets plastemballasje med en beskyttende pose i samme materiale som sengesettet, slik at du både kan se og føle den gode kvaliteten. Posen kan du bruke til hva du vil. I tillegg blir de fleste gaver som inneholder GOTS-produkter, levert i en stor, fin handleveske som du kan bruke for eksempel når du er i butikken eller skal til stranden. MILJØ. Spar på energien, men ikke på bekostning av sikkerheten. Forbrukerrådet anbefaler at tekstiler som kommer i kontakt med hud eller næringsmidler, vaskes på 60 grader. Ved å vaske på 60 grader istedenfor på lavere temperaturer blir ikke produktet bare rent for flekker og smuss – i tillegg fjernes bakteriene. Alle tekstiler fra Södahls er laget i en høy kvalitet som både kan og bør vaskes på 60 grader.

Common Organic sengetøy og Comfort Organic håndklær fra Södahl er begge GOTS-sertifisert. Se side 95 og 98.

MILJØVENNLIG PRODUKSJON. Glass-serien Zero fra Lyngby Glas på side 17 lages ved hjelp av en helt CO2-nøytral prosess, utelukkende med energi fra solceller og jordvarme samt geotermisk energi. Det gir god samvittighet på alle nivåer. SHOPPER Praktisk og brukervennlig shopper i 100 % GOTS-sertifisert bomull, og med en diskret økologisk logo. Eksklusiv og avslappet på samme tid. Den populære, garnfargede chambray-kvaliteten er fin med sin melangelook, og du kan med god samvittighet bruke shopperen til dine daglige innkjøp.

BÆREKRAFT handler også om å tenke på kvalitet istedenfor kvantitet. Gode produkter av god kvalitet varer i mange år, også hvis de er laget av plast. Engangsplast, som havner i havet, er et dårlig valg, mens for eksempel en Margrethe-bolle som du bruker hele livet, er et godt valg. ET STØRRE PERSPEKTIV. Donasjonene fra BITZ Kusintha-gavepakken på side 31 går blant annet til arbeidet med å etablere lokale brønner i de fattigste områdene i Malawi, der kortere avstand til en brønn gir kvinner og barn muligheten til å arbeide og gå på skole. I 2019 samlet vi inn penger via disse julegavene som gjør at vi kan etablere enda en brønn. Derfor er Kusintha – gaven med et større perspektiv – også med i katalogen i år.

6


GAVEPAKKER U/KR

650,-


B2B

210,Veil . K R . 2 9 9 ,-

10985 ZONE ROCKS ICEMAKER er en genial isbitform og kjøleelement i ett produkt fra Zone Denmarks barkolleksjon Rocks. En genistrek som gjør det mulig å lage isbiter enkelt, hygienisk og med god samvittighet. 18 store isbiter per fylling. Fyll Icemaker, frys den, frigjør isbitene i flasken ved å trekke i stroppen på siden – og hell isbitene rett fra Icemaker til muggen eller drinken. Icemaker kan skylles, fylles og fryses igjen – og igjen. Måler 21 x 11,8 x 5,5 cm og er 100 % fri for BPA og ftalater – bra for både deg og miljøet.

8


B2B

210,FRITT VALG A - F

Ve i l. KR. 299 ,-

A

B

C

E

D

F

ZONE ROCKS-GLASS En god drink er et øyeblikk med nytelse som appellerer til alle sanser. Juicen smaker bedre i et lowball-glass, og nytelsen av en longdrink forlenges når den serveres i det obligatoriske highball-glasset. Zone Denmarks barkonsept Rocks omfatter 6 forskjellige glass av blyfritt håndblåst krystall. Designet har en enkel form med flotte detaljer, som for eksempel massiv bunn – skapt for å fremheve det beste i drinkene. A 332101 COPA/GT 47 cl, 2 stk. B 10600 COUPE/COCKTAIL 27 cl, 2 stk. C 332099 HIGHBALL 41 cl, 2 stk D 10601 SHOOTER 5 cl, 3 stk.. E 332100 WIDEBALL 34 cl, 2 stk. F 332098 LOWBALL 22 cl, 2 stk.

9


B2B

200,Ve i l . K R . 2 9 9 ,-

MOSCOW MULE 2 CL VODKA 2 CL ROSE’S LIME 10 CL INGEFÆRØL 2 SKIVER LIME ISBITER

10419 LYNGBY GLAS MOSCOW MULE KRUS Det flotte kruset med hank har en hamret kobberbelagt overflate og er det klassiske og karakteristiske kruset til den populære cocktailen Moscow Mule, som har fått et moderne comeback. Moscow Mule lages enkelt av ingefærøl, vodka, limesaft og rikelig med isbiter, slik at drinken holder seg iskald. Kruset er lett og rommer 0,5 liter.

10


B2B

500,A

Ve il. KR. 799,-

B2B

250,FRITT VALG B - C

Ve il. KR. 399,-

7

DELER

A

C B

A B C

10508 LYNGBY GLAS MELODIA KARAFFELSETT 7 deler. 6 stk. vannglass, 23 cl og 1 stk. karaffel, 0,1 l. 10358 LYNGBY GLAS MELODIA VANNKARAFFEL 0,1 l. 10509 LYNGBY GLAS MELODIA VANNGLASS 23 cl.

11


B2B

185,FRITT VALG A - F

Ve il . K R . 2 4 9 ,-

B

A

D

12


C

E

F

A 916022 LYNGBY GLAS JUVEL GIN & TONIC GLASS Server en deilig G&T-favoritt eller andre yndlingsdrinker i dette flotte, krystall­ klare glasset. Juvel Gin & Tonic glass er vakkert og klassisk, samt denne nye modellen på 57 cl er stort og romslig slik at du får god plass til isbiter og pynt. B 916021 LYNGBY GLAS JUVEL MARTINI 4 stk. 28 cl. C 916025 LYNGBY GLAS JUVEL PORTVIN/SPIRITUS 6 stk. 9 cl. D 916180 LYNGBY GLAS JUVEL CHAMPAGNEGLASS 4 stk. 34 cl. E 916207 LYNGBY GLAS JUVEL COGNAC 6 stk. 69 cl. F 916182 LYNGBY GLAS JUVEL ROM 6 stk. 29 cl.

13


B2B

250,Ve i l . K R . 3 4 9 , -

10717 LYNGBY GLAS TUMBLER Seks gjennomfargede tumblerglass i fint design med liten fot, som skaper liv på bordet med de forskjellige fargene, og som gjør det enkelt å finne sitt eget glass. Bruk glassene til saft, eller la dem pynte opp med te-lys eller blomster. Fargene er grønn, koboltblå, røykfarget, rav, lilla og blå. Høyde 12 cm. 6 stk. 30 cl.

14


B2B

325,Ve i l. KR. 499,-

12828 HR. & FRU RUDOLF Hvert år kommer herr og fru Rudolf for å bidra til å gjøre julen litt morsommere og koseligere, og det søte reinsdyrparet er helt klare i år også. De har kledd seg godt for å holde varmen gjennom hele vinteren, med lue og ørevarmer, striper og gullglitter. Herr og fru Rudolf 2020 er håndmalte, 17 cm høye og Medusas egen design.

15


B2 B

135,FRITT VALG A - C

VEIL. KR. 1 9 9 ,-

A

C

B

B2 B

300,D

Veil . KR. 4 9 9 ,-

D

D

ZONE BIRD VINPROPP Designerne har lokket en genial funksjon ut av den figurative designen i vinproppen «Bird». Sett proppen i den åpne vinflasken og vipp fuglens nebb til motsatt side for å forsegle flasken. Den kan også legges i kjøleskapet til du får lyst på et glass igjen. Kult, ikke sant? A 11854 Black B 11856 Warm Grey C 11857 Nude D 10712 NORDIC SENSE VINÅPNERSETT med batteridrevet vinåpner, folieskjærer, helletut og vinpropp/pumpe. Vinåpneren fjerner korken på under 7 sekunder og passer til alle vinflasker.

16


B2B

250,FRITT VALG A - D

Veil . K R . 3 9 9 ,-

A

D

C

B

LYNGBY GLAS ZERO SERIE Glasserien Zero er med sine unike, elegante linjer ren skjønnhet for både sanser og samvittighet. Vakre Zero produseres fullstendig CO2-nøytralt. I produksjonen brukes kun de aller reneste råvarer som bearbeides utelukkende med energi fra solceller og jordvarme samt geotermisk energi, og de avgir ingen forurensende stoffer. Resultatet er ultraklart, 100 % resirkulerbart krystallglass som både er solid og tåler oppvaskmaskin. A 12267 ZERO RØDVINSGLASS 4 stk. 54 cl. B 12266 ZERO HVITVINSGLASS 4 stk. 43 cl. C 12268 ZERO CHAMPAGNEGLASS 4 stk. 30 cl. D 12269 ZERO CHAMPAGNE/COUPEGLASS 4 stk. 26 cl.

17


B2B

525,A

Veil . K R . 7 4 9 ,-

B2B

575,B

Veil . K R . 8 4 9 ,-

B2B

550,C A

Veil . K R . 7 9 9 ,-

B

C

A B C

18

11573 HOLM PASTAMASKIN i svart/metall 21 x 16 x 16 cm. 103396 KNIVSETT 3 DELER Settet består av santokukniv, 17,5 cm, kokkekniv, 20,5 cm og grønnsakskniv, 12,5 cm. 103399 TRANCHERSETT 3 DELER Eksklusivt Sabatier tranchersett som består av tranchergaffel og -kniv, samt skjerpestål.


B2B

475,Veil. KR. 679,-

13338 HOLM FROKOSTSETT Når familien samles rundt et deilig frokostbord, passer det perfekt med den store HOLM brødkurven i svart metall, 40 x 25 x 10 cm, med pose i 100 % bomull, HOLM serveringsbrett i akasie, 46 x 15 x 1 cm, til deilig ost, pålegg og lignende samt en Södahl brødpose i svart Chambray organic.

19


B2B

B2B

300,-

335,-

A

B

Veil . K R . 4 4 9 ,-

Ve i l. KR. 499,-

B

A

72 cm

B2B

585,-

E

FRITT VALG C - F

Ve il . K R . 8 4 9 ,-

C

D F

MAXI BRETT

12452 HOLM PEPPERKVERN i akasietre 25,5 cm med keramisk kværnindsats og stål top. 12570 HOLM SALT- & PEPPERSETT svart 16 cm. HOLM MAXI-BRETT Imponerende store skjærebrett i oljebehandlet akasie med vakre årringer. Perfekt til store brød og baguetter, steker og flotte oste- og tapasanretninger – eller til å servere hele buffeen på ett brett. C 12455 Rund, diameter 51 cm x 3 cm D 12458 Trancher, 59 x 38 x 5 cm E 12469 Tapas, 72 x 34 x 2,5 cm F 12465 Ellipse, 59 x 38 x 2,5 cm A

B

20


B2B

475,Ve i l. KR. 789,-

12529 HOLM OSTESETT Sett prikken over i-en på ostebordet med det flotte HOLM serveringsbrettet i akasie, 55 x 20 x 1 cm, med tre forskjellige ostekniver fra HOLM til servering av både harde, myke og kremete oster. Du kan også bruke settet til antipasti eller annet pålegg. I tillegg medfølger det en ramekin/ildfast skål i svart steintøy, 10 x 6 cm, til marmelade, tapenade eller lignende.

21


B2B

325,Veil . K R . 5 3 5 ,-

12711 BITZ SÖDAHL KJØKKENTEKSTILER ORGANIC Den nye serien ORGANIC by BITZ Södahl er tekstiler i den velkjente gode kvaliteten fra Södahl, i 100 % økologiske materialer som matcher fargene i BITZ-serviset. Produktene gir nytt liv til både kjøkkenet og bordet, og er i den beste og mest bærekraftige kvaliteten. BITZ Södahl kjøkkentekstiler består av to strikkede kluter, 30 x 30 cm, to kjøkkenhåndklær og et forkle, 70 x 108 cm. i grønn/rosa.

22


B2B

585,Ve i l. KR. 1.075,-

KO

PP

8

9,

S

-K

ER

R.

SE

ER I EN LEKK

MER PÅ SIDE 6

MM HO

ER

TIL EN VE

1 AV RDI

12712 BITZ SÖDAHL BORDDEKKING ORGANIC Den nye serien ORGANIC by BITZ Södahl er 100 % GOTS-sertifisert og økologisk, og den utfyller BITZ’ spennende fargeunivers med vakre tekstiler. Dekk et vakkert bord med en kremfarget/ravfarget BITZ Södahl-duk, 140 x 250 cm, og seks matchende servietter.

23


B2B

475,FRITT VALG A - C A

Veil . K R . 6 9 9 ,-

B

C

BITZ ILDFASTE FORMER God mat blir enda bedre når den serveres på en fin måte. De flotte rektangulære formene fra BITZ passer perfekt til lasagne og gratenger. Sett med én str. 33 x 21 x 8 cm og én str. 19 x 14 x 6 cm A 821460 Svart/amber B 821461 Svart/mørkeblå C 821462 Svart/grønn

B2B

530,FRITT VALG D - H

Veil . K R . 7 9 9 ,-

D

E

F

G

H

BITZ SALT OG PEPPER Salt- og pepperkvernsett i matt eller blankglasert steintøy, øverste del av eik. 16,7 cm. Fem års garanti på den keramiske kvernen. D 11347 Matt creme E 821504 Amber F 821503 Blå G 821501 Grønn H 821500 Matt svart

B2B

400,FRITT VALG I - L

Veil . K R . 5 9 9 ,-

I

J

K

L

BITZ SALATSKÅLER Stor salatskål i steintøy, med blank glasur på innsiden. Perfekt til store salater og anretninger. Diameter 30 cm. I 11287 Matt creme/creme J 821378 Svart/amber K 821381 Svart/mørkeblå L 821382 Svart/grønn

B2B

B2B

200,MM

375,-

M

FRITT VALG N - O

Veil . K R . 2 9 9 ,-

N

O

Ve i l. KR. 579,-

BITZ SALATSKÅL & -BESTIKK Salatskål med matt overflate og skinnende blank glasur på innsiden passer perfekt til enhver sammenheng. Salatbestikket, 24 cm, i eik fullfører serveringen. Velg mellom to varianter. M 224415 BITZ SALATBESTIKK i eik, 32 cm. N 12532 Matt creme/creme O 551376 Svart/mørkeblå

B2B

475,FRITT VALG P - S

Veil . K R . 6 9 9 ,-

P

Q

BITZ MULTIFAT, 28 CM, MED SALATBESTIKK I EIK, 27 CM P 821493 Svart /creme Q 821492 Svart /amber R 821490 Svart/mørkeblå

24

R

S

821491 Svart /grønn

S


J

Q

E

A

25


Se prisene pĂĽ side 24

P

D

N

M

I

26


N

27


O

28


Se prisene pĂĽ side 24

F

R

B

H

K

O

Se priserne pĂĽ side 30 29


Se prisene pĂĽ side 24

G

L

C

S

30


B2B

375,Ve i l. KR. 58 9,-

AV DETTE DONERES KR. 70,- TIL KUSINTHA-PROSJEKTET.

551366 KUSINTHA VANN 1,2 l vannflaske med patentkork i glasert keramikk og seks rustikke vannglass, 30 cl, av resirkulert glass, hvor det rå glasset fremstår som grønt. Kusintha-glassene ligger godt i hånden, de skaper liv på bordet, og viktigst av alt: 70 kroner går uavkortet til Christian Bitz’ støtteprosjekt via Dansk Røde Kors. I gavepakken ligger en takk fra Bitz for støtten til prosjektet. Kusintha betyr forandring på Chichewa, språket som brukes i Malawi, og det er nettopp forandring Christian Bitz i samarbeid med Dansk Røde Kors ønsker å skape i Malawi. Spesielt mangel på mat og vann er en utfordring i Malawi der bare 1/3 av befolkningen har tilgang på rent vann. Derfor arbeider Kusintha-prosjektet med å sikre rent drikkevann i Malawi. Din støtte til Kusintha går blant annet til arbeidet med å etablere lokale brønner i de fattigste områdene. Kortere avstand til en brønn gir kvinner og barn muligheten til å arbeide og gå på skole. Les mer om prosjektene og muligheten til å støtte Kusintha på kusintha.dk.

31


O

E

P

G

A

H

M

N

K

J

32

C


B2B

150,FRITT VALG A - E

Ve i l. KR. 229,-

B2B

285,FRITT VALG F - K

Ve i l. KR. 429,-

B2B

375,FRITT VALG L - P

Ve i l. KR. 599,-

F

L A

BITZ VASER i 3 ulike størrelser 12,5, 20 eller 25 cm, velg mellom svart, matt creme og blank glasur på utsiden. Like flott med høstens grener, som vårens fargerike blomster. A 11148 12,5 cm Matt creme B 872900 12,5 cm Mørkeblå C 872901 12,5 cm Grønn D 872902 12,5 cm Creme E 872903 12,5 cm Amber F 11151 20 cm Matt creme G 872910 20 cm Mørkeblå H 872911 20 cm Grønn I 872912 20 cm Creme J 872913 20 cm Amber K 872916 20 cm Matt sort L 11152 25 cm Matt creme M 872920 25 cm Mørkeblå N 872921 25 cm Grønn O 872922 25 cm Creme P 872923 25 cm Amber

33


B2B

325,FRITT VALG A - D

Veil . K R . 4 9 9 ,-

D

B

A

C

BITZ BOLLESETT MED LOKK Fine BITZ steintøyskåler i sett med lokk i eik, tre skåler på 10, 12 og 14 cm. Velg mellom svart eller matt kremfarget, eller en fin, blank blå eller grønn glasur på utsiden. A 12485 Matt sort B 12484 Matt creme C 12486 Mørkeblå D 12487 Grønn

34


B2B

250,Ve i l. KR. 369,-

246904 HOLM NØTTEKNEKKERSETT med firkantet skål i akasietre 17 x 17 x 8 cm, og nøtteknekker i metall med svart håndtak. Nøtteknekkerens hode og håndtak passer i de små fordypningene i kanten av skålen, slik at den alltid er klar til å knekke nøtter.

35


B2B

175,A

Vei l . K R . 3 2 9 , -

A

VILLA COLLECTION BORDLAMPER A 12310 BORDLAMPE i svart jern med en skjerm som kan vippes til ønsket posisjon. H 28,5 cm. B 12297 BORDLAMPE med marmorfot og matt, hvit glasskuppel, diameter 12,5 cm, høyde 24,5 cm. C 11008 BORDLAMPE i elegant, grå marmor. En bit marmor hugges for hånd til lampens endelige form. Deretter blir det skåret ut hull til sokkel og ledning (ekskl. lyspære).

36


B2B

350,B

Ve il. KR. 599,-

B2B

190,C

Ve il. KR. 449,-

B

C

37


since 1853

BY LENE PURKÆR STEFANSEN

MORSØ SKULPTURER Skulptur i støpejern med individuelt budskap er en perfekt personlig gave til den budskapet passer til. Ord er viktige, men de kan være vanskelige å si. Ord blir også raskt glemt. Morsø-skulpturen er et statement, en slags symbiose med med myke, vakre ord. Skulpturen forsvinner ikke. Du ser den hver dag, og du vet hvem du fikk den av. Ordene som ble sagt eller skrevet, forbinder du med skulpturen. Den er budbringeren, og den sier det som det kan være vanskeligt å si med ord og sette ord på. Skulpturen er ord som ikke forsvinner med tiden. Skulpturene er designet av skulptør og billedhugger Lene Purkær Stefansen. De er håndlaget i leire, støpt i jern og slipt for hånd fra hjertet i kunstnerens eget uttrykk - og beskrevet med hennes ord.

38


B2B

200,-

SPECIAL EDITION

A

Ve i l. KR. 2 9 9 ,-

B2B

A

375,FRITT VALG B - G

Ve i l. KR. 5 4 9 ,-

A B C D E F G

B

C

D

E

F

G

11560 En klem fra meg til deg. H8,5 cm 11558 Du er omsorgsfull, en kjærlig og unik person, H14 cm 11559 Du gjorde det! Nyt ditt nå akkurat nå! H14,5 cm 11561 Fang stjernene, og nyt din stjernestund! H14 cm 11562 Følg alltid hjertet i alle livets valg, H13,2 cm 11563 Jeg er klar for mitt livs eventyr, H13 cm 11564 Kjenn etter! Føles det riktig, så er det veien, H13,5 cm

39


B2B

450,Veil . K R . 5 9 9 ,-

234749 BLOMSTERBERGS HÅNDMIKSER med kraftig 350 watt motor i kompakt design, i svart plast og rustfritt stål, med blått LED-display som viser hastighet og tidsforbruk. Fem hastigheter, med turbofunksjon. To vanlige visper og to deigkroker medfølger. Med individuell utløserknapp til vispene, og 1,5 meter lang spiralledning. Håndmikseren er designet slik at den kan stå oppreist, noe som gjør den enklere å oppbevare.

40


B2B

450,Ve i l. KR. 899,-

12590 BLOMSTERBERGS MULTIHAKKER Supereffektiv minihakker på 300 watt med en stor beholder på 500 ml av klar plast, slik at du enkelt kan følge med på hakkingen og stoppe når ønsket konsistens er oppnådd. Du kan hakke og blande med to hastigheter. Knivene roterer og beveger seg opp og ned samtidig, og hvis du bruker blenderfunksjonen, kan du fylle væske gjennom lokket under bruk. Både kniver, lokk og beholder tåler oppvaskmaskin. Leveres med oppskriftshefte fra Mette Blomsterberg.

41


B2B

450,Vei l . K R . 9 5 0 ,-

12643 ROSTI MARGRETHE BOLLESETT Margrethebollen er designet for Rosti i 1954 av Acton Bjørns og Sigvard Bernadottes tegnestue i København, og den er oppkalt etter danske prinsesse Margrethe. Rosti spurte mange husmødre hvordan den perfekte bollen ser ut. Husmødrene ønsket seg en rund bolle som skulle ha riktig volum, men likevel stå stødig, slik at de kunne piske og røre i den uten at innholdet fløt utover. I tillegg skulle den ha tut og et godt grep. Resultatet ble Margrethe-bollen. Den grå Pebble-fargen gir den ikoniske Margrethe-bollen et spennende uttrykk med en matt utside som står i kontrast til den blanke innsiden. Settet inneholder 4 boller med lokk, 0,5, 0,75, 2 og 3 liter.

42


B2B

400,Ve i l. KR. 599,-

12364 NORDIC SENSE STAVMIKSERSETT Praktisk stavmiksersett i svart/sølv, med DC-motor, turbofunksjon og trinnløs hastighetsjustering, 700 ml målebeger, minihakker og visp. 800 watt.

43


B2B

300,A

Veil . K R . 4 4 9 ,-

A

44


B2B

475,B

Ve i l. KR. 749,-

B

A B

12342 NORDIC SENSE VAFFELJERN i svart med 1000 watt til hjerteformede vafler. 12349 NORDIC SENSE VAFFELJERN DOBBELT i svart med 1200 watt til hjerteformede vafler.

45


B2B

500,Veil . K R . 9 9 9 ,-

12355 NORDIC SENSE KONTAKTGRILL med plass til fire brødskiver. Også perfekt til å varme store grønnsaksbiter eller et smørbrød med masse fyll. Grillplaten har nonstick-belegg, og lokket har vippehengsler, slik at det ligger vannrett selv på høye matvarer. Grillstørrelse 23 x 29 cm. 2000 watt.

46


B2B

550,A

Ve i l. KR. 1.099,-

A

B2B

625,B

Ve i l. KR. 1.199,-

B

A 179624 FUNKTION STEKETERMOMETER Trådløst digitalt termometer til matlaging i stekeovn, grill og mye mer. Du kan stille inn termometeret til ønsket temperatur, holde oversikt over temperatur og tid, og få varsel både fra enhetens eget LED-display og fra smart­ telefonen din ved hjelp av en gratis app. Leveres med to målespyd i rustfritt stål. Trådløs rekkevidde 50 m, temperatur opptil 250 grader C. B 179654 NORDIC SENSE VAKUUMPAKKER 120W Vakuumforsegling er perfekt til marinering og frysing av matvarer, og vakuumpakkeren er nesten uunnværlig når du skal lage mat sous vide. Maten holder seg lenger, og smak og vitaminer bevares bedre. Sveisebredde opptil 30 cm, integrert folieskjærer og poseoppbevaring.

47


B2B

575,A

Vei l . K R . 9 9 9 , -

A

A

A 12164 NORDIC SENSE HÅNDSTØVSUGER Liten og kompakt håndstøvsuger til bilen, kontoret eller hjemmet. Trådløs og oppladbar, 30 x 7 x 7 cm, kan oppbevares i hanskerommet, bildøren eller bilens koppholder. Inkl. 240 V AC strømadapter og munnstykke som enkelt kommer ned mellom setene. B 10185 NORDIC SENSE HÅNDSTEAMER Håndsteamer på 1500 watt med tre dampinnstillinger og seks tilbehørsdeler: metallplate, lofjerner, børste, buksepresse, oppbevaringspose og målebeger. C 12201 NORDIC SENSE HÅNDSTEAMER DELUXE 1300 watt håndsteamer med lettfylt vanntank på 150 ml til ca. 8 minutters konstant damping. Steameren er klar på 50 sekunder og kan med dobbelt dampsystem føres både loddrett og vannrett over det som skal dampes. Kan også brukes til tørrstryking.

48


B2B

375,B

Ve il. KR. 849,-

B

B2B

500,C

Ve i l. KR.1.099,-

C

C

49


B2B

500,A

Veil . K R . 7 9 9 ,-

A

50


B2B

300,B

Ve i l. KR. 799,-

B

A 12534 LETT KABINKOFFERT Lekker kabinkoffert i robust polyester i en flott, dypblå farge. Kofferten veier kun 2 kg, har aluminiumsstativ og PP-hjul, innvendig lomme og en stor lomme på utsiden til for eksempel laptop eller nettbrett. Kan strammes inn med solide reimer i siden. 35 x 50 x 20 cm. B 190190 ASTA WEEKENDVESKE Stor weekendveske i gråbrun PU materiale med en flott «slitt» look og ekstra lang glidelås som gir en god, stor åpning når du skal pakke den romslige vesken. Vesken har solide håndtak og kanvas-skulderreim, lysebrunt bomullsfôr og en liten, praktisk lomme med glidelås på innsiden til nøkler, briller og andre småting. 70 x 26 x 40 cm.

51


B2B

475,Vei l . K R . 6 4 9 ,-

10739 SEVERIN VANNKOKER 1,0 liter, i glass og rustfritt stål. Skjult varmeelement og 360-graders ledningsfritt system. Praktisk enhåndsbetjening, og integrert fingerbeskyttelse på lokket. Hengslet lokk med ekstra stor åpning for enkel vannpåfylling og rengjøring. Avtakbart og vaskbart filter i tuten. 2200 watt.

52


B2B

400,Ve il. KR. 750,-

A

B

C

ZONE TERMOKANNE MED KAFFEFILTER Singles termokanne gjør det samme som de fleste termokanner – holder varme drikken varm. Men den gjør det på en litt vakrere måte, takket være sine enkle linjer, som er designet av danske VE2, og med innbydende farger. Kannen rommer 1 liter og er 22 cm høy. Med det matchende filteret får de en praktisk slow coffee-brygger som gir deg en virkelig god kopp kaffe. A 551349 Soft Grey A 551346 Black A 551348 Mud

53


B2B

140,-

B

FRITT VALG A - D

Veil . K R . 2 1 7 ,-

A

coffee & sweets SETT MED TALLERKEN, SKÅL OG KRUS UTEN HANK

A

B

C

D

NUDGE Hverdagskos og sunne måltider. Nudge er navnet på serviset som gir deg et puff og det lille ekstra. Nudge er dansk design. Designer Rasmus Falkenberg og matskribent Anne Larsen står bak serviset, som starter i det små og vokser med livet. NUDGE COFFEE & SWEETS Vakkert Nugde-sett i porselen med 7 cm miniskål og 33 cl krus samlet på en fin og organisk formet skål. Unn deg og familien en deilig latte eller glovarm te – med snacks eller sjokolade til. A 820060 Roseberry/Creme B 820061 Creme/Roseberry C 820062 Kale/Liquorice D 820063 Liquorice/Kale

54


B2B

200,FRITT VALG A - D

Ve i l. KR. 299 ,-

D

soup & salad SETT MED TALLERKEN OG SKÅLER

A

B

C

D

NUDGE SOUP & SALAD Vakkert Nudge-sett i porselen med to skåler på 10 og 14 cm plassert på en fin og organisk formet tallerken. Med for eksempel suppe i den ene skålen og topping i den andre, eller med pasta og salat, får du garantert et hyggelig måltid. A 820064 Roseberry/Creme B 820065 Creme/Roseberry C 820066 Kale/Liquorice D 820067 Liquorice/Kale

55


B2B

100,FRITT VALG A - C

Veil . K R . 1 4 9 , -

B2B

150,FRITT VALG D - F

Veil . K R . 2 2 9 , -

A

B

C

D

E

F

ZONE A-SHOEHORN SKOHORN Zone Denmark har gjort en nødvendighet til en dyd med to elegante skohorn. Velg mellom 25 og 45 cm. VE2 står bak den enkle designen, som er utstyrt med en silikonstropp, slik at skohornene kan henges på en knagg. Det lille skohornet passer perfekt i vesker og kofferter, og det lange kan henge fremme i entreen. Da blir det enkelt å skåne både knær, rygg og sko for overbelastning før avgang. Skohornene er laget i pulverlakkert metall, og de fås i flere farger. 25 cm A 12346 Black B 12347 White C 12348 Soft grey 45 cm D 12350 Black E 12351 White F 12352 Soft grey

56


B2B

500,Ve il. KR. 799,-

12065 SĂ–DAHL INTERLACE PLEDD med et spennende fargespill og en moderne tolkning av de klassiske kubene legger pleddet Interlace opp til en flott miks og match med puter i forskjellige farger. En opplagt mulighet til ĂĽ oppgradere sofakosen. 100 % bomull i strikket kvalitet, 130 x 170 cm.

57


B2B

800,FRITT VALG A - C

Vei l . K R. 1 . 2 4 9 , -

B

C

ZONE BORDSPEIL med 5 x forstørrelse og touch-funksjon for å aktivere lyset. Tre lysstyrker, slukkes automatisk etter 10 minutter. Bruker fire AA-batteri. A 10913 Black B 10915 Grey C 10916 White

58


B2B

100,A

Ve i l. KR. 149,-

B2B

150,B

Ve i l. KR. 229,-

B2B

115,C

Ve i l. KR. 179,-

B

A

C

ZONE INU DUFTLYS Som en velduftende hvisking. Vil du slappe av, hente energi eller bare hengi deg til nuet? Skap den riktige stemningen med de nye duftlysene fra INU på badet, soverommet, i hytta eller i stua før gjestene kommer. Lysene er utviklet i samarbeid med dufteksperter, og de er laget i EU av soya med veker av økologisk bomull, og eteriske oljer. Det gjør at lysene gir fra seg færre partikler enn stearin, og de lukter renere, mer behagelig og mer diskret enn andre duftlys. Og naturligvis overholder de alle krav til merking. De leveres i klare, enkle glass, og de fås i variantene Relaxing Break, Fresh Spirit, Pure Presence, Calm Moment og Focused Mind. Liten 6 x 7 cm – 22 timer 332109 Fresh Spirit – 332110 Pure Presence – 332111 Relaxing Break – 332112 Calm Moment – 332113 Focused Mind B Stor 7 x 8 cm – 35 timer 332114 Fresh Spirit – 32115 Pure Presence – 332116 Relaxing Break – 332117 Calm Moment – 332118 Focused Mind A

C 158298 USB LIGHTER Elektronisk lighter i aluminium. 185 x 25 x 23 cm. Kan antennes opptil 80 ganger når den er ladet helt opp. Slår seg av automatisk når lighteren har vært tent i 7 sekunder. USB-kabel 20,5 cm medfølger.

59


B2B

250,A

Vei l . K R . 3 4 9 ,-

B2B

275,-

C

B

Vei l . K R . 3 9 9 ,-

B2B

300,C

Vei l . K R . 4 4 9 ,-

B

A

THERMOS TERMOS LIGHT & COMPACT En suveren testvinner i lettvektsklassen. Den orginale rustfrie ståltermosen med 10 års garanti. Med sitt slanke design passer den perfekt i vesken eller tursekken. Holder drikke varmt i 12 timer og kaldt i 24 timer. Den har en trykknappkork som er enkel å rengjøre. A 248968 0,5 liter B 248902 0,75 liter C 248967 1 liter

60


B2B

150,A

Ve il. KR.229,-

B2B

B

250,B

Ve il. KR. 339,-

A

THERMOS TERMOS EVERY DAY Hverdagstermos med utvendig softtouch belegg, og som med sitt smale design passer godt i sekken. StĂĽltermos med vippeĂĽpning. Holder 74-80 grader varmt i 6 timer. A 249342 0,5 liter B 249346 1 liter

61


B2B

475,FRITT VALG A - B

Vei l . K R . 5 9 9 ,-

B2B

300,-

B

C

Vei l . K R . 4 4 9 ,A

C

THERMOS TERMOS WORK Ekstra robust, testvinnende termos fra Thermos. Meget høy kvalitetstermoflaske med skrukork og kopp. Stål innvendig og utvendig med lakkering, 1,2 liter. A 249347 svart B 249348 mattgrå THERMOS MATTERMOS til gryteretter, suppe, grøt og is. Leveres med foldbar skje i rustfritt stål. Holder varmt/kaldt i 7/9 timer. Stål innvendig og mørkeblå lakkering utvendig, 470 ml. C 13114 svart

62


B2B

300,Ve i l. KR. 449,-

249329 THERMOS DRIKKEFLASKE SIPP Trendy og lekker termoflaske til kalde drikker. StĂĽl innvendig og utvendig, med svart lokk. Holder seg kaldt 12 timer, og er kun til kalde drikker, 530 ml.

63


B2B

350,FRITT VALG A - D

Vei l . K R . 4 9 9 ,-

C

D B

A

THERMOS TERMOKRUS JMY Genial hybrid av en termos og termokrus. 100% tett. Passer i skolesekken, bilen eller pĂĽ skogsturen. Holder seg varmt i 12 timer og kaldt i 24 timer, 350 ml. A 248969 brun B 248965 gull C 248964 svart D 248966 hvit

64


B2B

250,A

Ve il. KR. 349,-

A

65


C

B

B2B

250,-

D

FRITT VALG B - D

Veil . K R . 3 4 9 ,-

KAMBUKKA TERMOS RENO i 18/8 stål med twist lokk og vakuumisolert dobbeltvegg. 100 % tett. BPA fri. Dia. 7 cm, høyde 23,5 cm. Holder på kulden i 20 timer, 500 ml A 249786 Paradise Flower KAMBUKKA TERMOKRUS ETNA i 18/8 stål med 3 i 1 Snapclean lokk og vakuumisolert dobbeltvegg. 100 % tett. BPA fri. Dia. 7 cm, høyde 15 cm. Holder varmen i 5 timer, og holder på kulden i 13 timer, 300 ml B 249744 Raspberry C 249745 Milk & Cookies D 249748 Paradise Flower

66


B2B

200,A

Ve i l. KR. 299,-

B2B

A

175,FRITT VALG B - C

Ve i l. KR. 229,-

C

B

KAMBUKKA DRIKKEFLASKE ELTON i Tritan-plast med 3-i-1 Snapclean-lokk. 100 % tett. BPA-fri. Kommer i 2 størrelser. 500 ml; Dia. 7 cm, høyde 20,5 cm. 1000 ml; Dia. 8 cm, høyde 29 cm. A 249780 Graphite 1000 ml. B 249771 Misty Grey 500 ml. C 249772 Pearl Brush 500 ml.

67


B2B

B2B

400,-

230,-

A

B

Ve i l. KR. 699,-

Veil. KR. 449,-

A

B

A 10687 NORDIC SENSE SKOTØRKER Veggmontert skotørker med tidsurfunksjon på 2 timer og justerbar termostat. De 4 slangene på 24–70 cm leder varmen helt inn i enhetene som skal tørkes. 350 watt. 22x29x10 cm. B 960954 NUMBER KUBB Morsomt og enkelt hagespill for både barn og voksne. Man får poeng etter hvor mange og hvilke pinner man velter. Kastepinne og tolv tallpinner i lyst, ulakkert tre. Leveres i trekasse med bruksanvisning.

68


B2B

500,A

Vei l . K R . 6 9 9 , -

B2B

A

39,B

Veil . K R . 4 9 , -

B

A 157990 SOEHNLE AKTIVITETSKLOKKE Soehnle Fit Connect 100 fitnessklokken, som foruten dato og tid også kan vise skritt, lengde og kaloriforbrenning. I tillegg kan den vise og analysere hvordan du sover. Klokken kobles lett via Bluetooth til Soehnles S-Connect app (både til Android og iOS), hvor data kan lagres og analyseres. B 990090 BLOCKBUSTER FILM Verdikupong på en valgfri film blant mer enn 8500 titler, inkludert alle premierefilmene.

69


B2B

650,Vei l . K R . 1 . 0 9 9 ,-

12196 KJØLE-/VARMEBOKS med kapasitet på ca. 20 liter, lagd av PU-skum med gode kjøleegenskaper. Boksen kan varmes opp til 60 grader, mens den maksimale kjøleeffekten er ca. 17 grader under omgivelsestemperaturen. Kobles til 12 volt sigarettenneruttak eller 100–240 V strømtilførsel.

70


B2B

300,Ve il. KR. 749,-

960956 COOLER & DRY BAG Praktisk kjølebag som samtidig er en smart drybag for vanntett oppbevaring, i grå PVC med teipede sømmer. Kjølebagen åpnes og lukkes med en spenne, slik at bagen raskt er klar til båttur, teltur eller festival. Str. 35 x 27,5 x 62,5 cm.

71


B2B

300,A

Ve i l. KR. 599,-

A

A 11073 VILLA COLLECTION LOUNGELAMPE Hvit, oppladbar LED-lampe med fire lysnivåer av varmt hvitt lys, som styres med fjernkontroll. Vanntett og kan brukes utendørs. 6 timer med lading gir lys i cirka 8 timer. Dia. 15 cm. H22 cm. B 12646 VILLA COLLECTION LANTERNESETT i stål og glass, én str. i 40 x 14 x 14 cm og én str. i 52 x 18 x 18 cm.

72


B2B

450,B

Ve i l. KR. 1.098,-

B

73


B2B

325,Vei l . K R . 4 4 9 ,-

12755 LYSTRE med 200 LED pærer. Plasser treet foran inngangsdøren eller på balkongen og la 200 små LED-pærer lyse opp i mørketiden.

74


GAVER FRA KR.

650,-


B

ZONE A-WALL VEGGSPEIL fra A-COLLECTION er fleksibelt og har et enkelt uttrykk som sørger for at det passer overalt. Opphenget på baksiden av speilet er konstruert slik at det kan henge både loddrett og vannrett. Bruk det i gangen og andre steder der du sjekker sminken eller klærne dine. Eller bruk det som en minimalistisk dekorasjon, for eksempel som en del av en bildevegg sammen med yndlingsbildene dine. 30 x 60 cm. A 332068 Black B 332069 Soft Grey Veil. 1.495,- B2B kr. 650,-

76


12536 ZONE ROCKS COCKTAILS Oppgrader hjemmebaren med nye, elegante former som passer i det nordiske interiøret. Dette cocktailsettet består av den elegante Rocks shaker 0,55 l og målebeger 3/6 cl i Warm Grey samt sil/strainer og et stilrent ovalt brett på 35 x 16 cm i svart til å servere de deilige drinkene fra. Veil. 1.229,- B2B kr. 650,-

77


963987 MORSØ ROOTS Fin svart lysestake med fire armer, 16,5 cm. - den perfekte adventsstake. Flere staker kan kombineres til en større stake. Sett sammen så mange du vil for å skape et skulpturelt lyshav. Veil. 899,- B2B kr. 650,-

78


12543 HOLM WOK Lag en deilig wokmiddag med HOLMs rustikke utstyr. Med wokpanne i aluminium, 28 cm, hvitløkspresse, serveringsbrett, 46 x 15 cm, og palett/stekespade i akasie samt to ramekiner/ildfaste serveringsboller i svart steintøy, diameter 10 cm, er du pü god vei til en helt unik matopplevelse. Veil. 1.275,- B2B kr. 650,-

79


12547 GRILL MED TILBEHØR Her får du alt du trenger til en hyggelig grillmiddag, til og med grillen. Nordic Sense kontaktgrill på 1000 watt med non-stick grillflate på på 18 x 28 cm. Lokket har vippehengsler, så det ligger horisontalt, selv på høy mat. Det følger også med en HOLM grillpensel i akasietre, HOLM serveringsbrett i akasietre, 32 x 20 cm, og 4 HOLM ramekiner/ildfaste serveringsboller i sort steintøy, dia 10 cm. Veil. 1.095,- B2B kr. 650,-

80


551314 HOLM PIZZA På tide med hjemmelaget pizza. Stek den på denne steinen fra Jamie Oliver, og få en autentisk sprø italiensk pizza. Legg steinen i holderen, så kan du servere pizzaen uten å skade bordplaten, eller bruk det flotte HOLM serveringsbrettet i akasie, diameter 40 cm. I tillegg medfølger HOLM pizzaskjærer og rivjern. Veil. 1.215,- B2B kr. 675,-

81


179652 HIGH SPEED BLENDER Multifunksjonell high speed blender, 1000 watt. Blenderen er utstyrt med Auto-IQ-teknologi, noe som betyr at du bare tilsetter de ønskede ingrediensene, deretter gjør maskinen jobben på egen hånd. Slår seg av automatisk ved overoppheting. Seks kniver med blad av rustfritt stål, som knuser både is, kjerner, korn og frukt, samtidig som næringsstoffer og vitaminer bevares. To BPA-frie blenderkanner på 750 og 550 ml. som kan brukes to-go. Veil. 1.299,- B2B kr. 725,-

82


12597 BAK MED BLOMSTERBERG Med dette fine startsettet kan dere utfordre hverandre til bakekonkurranser hjemme og skape smü mesterverk med sirlig pynt og kreative finesser. Settet bestür av silikonmatte 40 x 60 cm, form som kan justeres fra 18 x 25 cm til 34 x 53 cm, en palettkniv, sprøytesett med 24 deler og 50 engangsposer. Veil. 1.015,- B2B kr. 650,-

83


A

84


B

A 12558 BITZ SERVERING – FEM KREMFARGEDE DELER Stort BITZ-fat, diameter 40 cm, i ny matt kremfarget modell med kremfarget glasur på innsiden samt fire BITZ-skåler, diameter 12 cm, i matt kremfarget steintøy. Veil. 1.055,- B2B kr. 725,-

821496 BITZ ILDFAST – SEKS DELER Server en klassisk lasagne, en deilig grateng eller smakfulle rotgrønnsaker i de to flotte ildfaste formene fra BITZ, 19 x 14 x 6 cm og 33 x 21 x 8 cm, i svart steintøy med fin, blank mørkeblå glasur. Gavepakken inneholder også fire skåler med blå, grønn, grå og ravfarget glasur innvendig, diameter 12 cm, til supper, salater og tilbehør. Veil. 1.149,- B2B kr. 725,B

85


A

BITZ SALAT Eksklusiv gave med multifat, dia. 28 cm, i svart steintøy med blank, mørkeblå glasur innvendig, salatbestikk i eik, 25,5 cm, og 4 stk. skåler, diameter 12 cm, i steintøy med matt svart overflate og assorterte farger som mørkeblå, grønn, rav og grå, blank glasur på innsiden. Velg mellom to fargekombinasjoner på multifatet. MULTIFAT, SALATBESTIKK, 4 SKÅLER A 821494 Svart/blå B 821495 Svart/grønn Veil. 1.099,- B2B kr. 650,-

86


B

87


KO

MM E P

RT

KR

HO

.S

RS

EM

N LEKKE

ER P Å SIDE 6

RIE

PE

IL E

1 N VERDI AV

89

,-

12629 SÖDAHL REFINED ORGANIC OPPDEKNING Når familien samles til mat og sosialt samvær, er det gøy å kunne dekke bordet på en fin måte og 100 % økologisk. Södahl Refined Damask duk 140 x 270 cm i indigo og fire matchende servietter som er sertifisert i samsvar med GOTS (Global Organic Textile Standard), slik at du kan ha god miljøsamvittighet. Mønsteret i Refined Damask er grafisk og stramt med firkanter og trekanter, diagonale linjer og ruter. Veil. 1.289,- B2B kr. 700,-

88


103397 KNIVSETT, FEM DELER Fem eksklusive, smidde kniver i en flott gaveeske med magnetlukking. Santokukniv, 17,5 cm, kokkekniv, 20,5 cm, grønnsakskniv, 12,5 cm, tomatkniv, 12,5 cm og ostekniv, 12,5 cm. Veil. 1.099,- B2B kr. 700,-

89


A

90


B

A 341779 VILLA COLLECTION SPEIL 45 x 3 x 140 cm Svart. Kan både henge og stå. Veil. 1.499,- B2B kr. 700,-

341623 VILLA COLLECTION HØYTTALER MED LED LYS Lys og lyd kombinert i en smart LED-lampe med Bluetooth-høyttaler, 5 watt. Ta den med ut – til bassenget, stranden eller terrassen – eller bruk den innendørs. USB-ladekabel medfølger. Diameter 17,5 cm, høyde 26,5 cm. Veil. 1.199,- B2B kr. 600,B

91


ZONE INU BORD Det enkle metallbordet fra Inu er diskret, uunnværlig og flyttes enkelt rundt med én hånd. Bruk det til vann, vin, duftlys og bøker ved badekaret, eller til yndlingsteen og en skål med nøtter ved sofaen. Det er det eneste selskapet du trenger når du skal slappe av og skjemme deg bort litt. Tilgjengelig i flere farger. Dia. 33,8 cm, høyde 54,5 cm. 10878 Black 10879 White 10880 Taupe Veil. 1.195,- B2B kr. 650,-

92


12665 ZONE INU WELLNESS Zone Denmarks spa-serie Inu avspeiler nærvær og nytelse, inspirert av roen, balansen og sanseligheten i den skandinaviske bade- og saunakulturen. Inu er lekker design, myke tekstiler og deilige, sarte lukter til en velfortjent pause fra hverdagens kjas og mas – en hviskende invitasjon til å skjemme bort sansene og nyte øyeblikket. I denne velværepakken får du én flott svart metallkurv, diameter 30 x 30,5 cm, med to Zone Classic-håndklær, 50 x 100 cm, i Grey, et Inu sminkespeil og én Inu badebørste i lys bøk med naturhår. Veil. 1.355,- B2B kr. 700,-

93


A

KO

PP

8

9,

S

94

-K

ER

R.

SE

ER I EN LEKK

MER PÃ… SIDE 6

MM HO

ER

TIL EN VE

1 AV RDI


C

A

B

SÖDAHL COMFORT ORGANIC – 100% ØKOLOGISK Comfort Organic er 100 % økologisk og en av Södahls mest populære håndkleserier. Comfort kommer i en helt ny versjon, men fortsatt i den luksuriøse kvaliteten som gjør deg glad hver eneste dag. Håndklærne er sertifiserte i samsvar med GOTS (Global Organic Textile Standard), noe som garanterer at de oppfyller de strengeste kravene om økologiske materialer, og at hele produksjonsprosessen tar hensyn til miljøet. To håndklær i str. 50 x 100 cm og fire håndklær i str. 70 x 140 cm, pakket i en flott Södahl-shopper, som også er i 100 % økologisk bomull og kan brukes til de daglige innkjøpene. A

12631 Light Grey

B

12632 Grey

C

12633 Khaki FRITT VALG Veil. 1.225,- B2B kr. 700,-

95


B

DUUX LUFTRENSER Sphere luftrenser er perfekt til mindre rom, og du kan enkelt ta den med deg til et annet rom i huset. Luftrenseren har tolags filterbeskyttelse. Den innebygde ionisatoren frigir negative ioner i luften, fanger opp små partikler og trekker dem inn i HEPA-filteret for å rense luften. Det aktive karbonet fjerner også skadelige gasser og ubehagelig lukt, som tobakksrøyk. Lavt energiforbruk og mulighet for behagelig nattlys. Dia. 20 cm. A 11771 Svart B 11772 Hvit Veil. 1.199,- B2B kr. 750,-

96


B

DUUX BORDVIFTE Den elegante Duux Globe bordviften sirkulerer frisk luft og er samtidig flott å se på. Med både loddrett og vannrett svingning og en rekkevidde på 7 meter kan du være sikker på optimal komfort i hele rommet. Viften kan betjenes både på det brukervennlige berøringskontrollpanelet og med den medfølgende fjernkontrollen. Bruker kun 2 watt i laveste hastighetsinnstilling. A 11785 Svart B 11786 Hvit Veil. 999,- B2B kr. 650,-

97


K

OM

ME R P

R

R.

HO

SE

ME

R PÅ

SIDE 6

I EN LEKKER S

PE

T IL

9 EN VERDI AV 18

,-

K

SÖDAHL COMMON ORGANIC SENGESETT – 100% ØKOLOGISK i klassiske striper i vakre farger – ganske enkelt. Common er Södahls økologiske basis-design som gir ro for øyet og tilfører en herlig stemning av overskudd og god samvittighet. 100 % økologisk bomull renforcévev med praktisk glidelås i pute- og dynetrekk. GOTS-sertifisert, OEKO-TEX® standard 100-sertifisert. Velg mellom fargene Indigo og Ash.

98


K

OM

ME R P

R

R.

HO

SE

ME

R PÃ…

SIDE 6

I EN LEKKER S

PE

T IL

9 EN VE DI AV 18 R

,-

K

Velg mellom 2 sett i enten 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm. A 13339 Indigo 140 x 200 cm B 13340 Indigo 140 x 220 cm

C

13341 Ash 140 x 200 cm

D

13342 Ash 140 x 220 cm

FRITT VALG Veil. opptil 1.289,- B2B kr. 700,-

99


A

100


B

SÖDAHL CLEAR SENGESETT Finnes det noe mer klassisk enn rutemønster? Eller mer moteriktig enn rutemønster? Trenden byr igjen på rutemønster innen både mote og interiør, og vi har raffinert mønsteret og laget rutene med fine, slanke dobbeltlinjer. Clear er Södahls syn på det enkle rutemønsteret, som aldri går av moten. OEKO-TEX® standard 100-sertifisert damask-vev i 100 % bomull med praktisk glidelås i pute- og dynetrekk. Velg mellom White og Grey. Velg mellom 2 sett i enten 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm. A 13343 White 140 x 200 cm 13345 White 140 x 220 cm B 13346 Grey 140 x 200 cm 13347 Grey 140 x 220 cm FRITT VALG Veil. opptil 1.399,- B2B kr. 700,-

101


960950 BUSINESS KABINKOFFERT Business hardcase kabinkoffert i ABS med en smart laptop-lomme, slik at du enkelt får tilgang til håndbagasjen uten å måtte åpne hele kofferten. Kofferten har fire hjul, to håndtak og integrert uttrekkshåndtak av lett aluminium. 2,7 kg. 56 x 40 x 20 cm. Veil. 1.299,- B2B kr. 675,-

102


190197 SKINNSHOPPER Lekker skinnshopper i svart skinn, med god størrelse. Det store rommet og lommen på forsiden lukkes med magnet, lommen på baksiden lukkes med glidelås. Innvendig finner du flere lommer, og med reim på 30 cm kan vesken både bæres på skulderen og i hånden. 33 x 18 x 40 cm. Veil. 1.899,- B2B kr. 750,-

103


A

A 496803 TERRASSEVARMER Liten terrassevarmer for veggmontering, med tre meget effektive varmeelementer av kvarts. Terrassevarmeren har tre effektnivåer: Lav (650 W), medium (1300 W) og høy (2000 W), og den har en snor som brukes til å bytte mellom nivåene og slå den på/av. 1,8 m ledning. Mål: 48 x 22 x 27 cm. Veil. 1.099,- B2B kr. 650,-

12764 BÅLFAT Flott og enkelt bålfat med rund fot, laget i svart pulverlakkert stål, diameter 55,5 cm og høyde 20,5 cm. Veil. 1.299,- B2B kr. 675,B

104


B

105


A

CONNECT TIL APP

B

A 157988 SOEHNLE KROPPSANALYSEVEKT Soehnle Shape Sense Connect 100. Du kan se vekt, fett- og væskeprosent, analyse av muskelmasse og det anbefales daglig kaloriinntak, differansen i forhold til siste veiing og hvor langt du har igjen til ønskevekten. Du kan også se din BMI og forskjellen i forhold til gjennomsnittlig BMI. Veil. 1.099,- B2B kr. 650,B 157991 SOEHNLE AKTIVITETSKLOKKE Soehnle Fit Connect 200 Fitnessklokken måler pulsen direkte fra håndleddet og viser i tillegg antall skritt, distanse og kaloriforbrenning. Det kan hjelpe deg til et sunnere og mer aktivt liv. Data overføres automatisk via Bluetooth til en app på din smarttelefon. Veil. 999,- B2B kr. 675,-

106


GAVER FRA KR.

800,-


A

108


B

A 12402 ZONE BARVOGN Fyll minibaren og plasser den der gjestene er. Det lille, runde bordet med hjul fra Zones barserie Rocks har en ekstra hylle med god plass til både flasker, glass, isbøtte og snacks, og det er enkelt å flytte den rundt. Høyde 57 cm, diameter 40 cm, metall med svart belegg. Veil. 1.995,- B2B kr. 900,B 12567 MORSØ FLAME & ROOTS Morsø Flame vase, 19 cm høy, i porselen med vakker matt svart glasur og Morsø Roots lysestake med 3 armer i svart pulverlakkert metall, 16,5 cm høy. Vasens organiske mønster leder tankene til ild og flammer. Formen og mønsterets fordypninger, som løfter seg oppover på samme måte som ild, gjør den vakker og skulpturell - både med og uten blomster, som et dekorativt interiørelement i hjemmet, og den vakre lysestaken bidrar til stemningen med sine små oaser av lys. Veil. 1.298,- B2B kr. 900,-

109


179648 KONTAKTGRILL med nonstick-grillflate og håndtak i aluminium og gummi. Grillflaten er 29 x 26 cm. Kontaktgrillen har termostat og indikatorlys som viser når den er klar til bruk. Den har et brett til oppsamling av fett og matrester, kabelskjuler i bunn og avtakbare plater som er enkle å ta ut og rengjøre. 2000 W. Veil. 1.399,- B2B kr. 800,-

110


179653 SOUS VIDE STICK Med sous vide-teknikken tilberedes vakuumpakket mat i et vannbad ved lav og nøyaktig temperatur over lang tid. De ferske råvarene utnyttes maksimalt, alle næringsstoffene og ikke minst smaken bevares, maten tilberedes nøyaktig og kontrollert. Denne sous vide stick gir deg perfekt resultat hver gang. Temperaturen går opp til 95 °C, tidsuret kan stilles inn fra 0 til 99 timer, og du taster inn og avleser alt på berøringsskjermen. 1200 watt. Veil. 1.699,- B2B kr. 975,-

111


10726 NORDIC SENSE AIRFRYER 5 L. 1650 watt. Maten tilberedes med sirkulerende varm luft istedenfor olje, slik at du bruker mindre fett eller ikke fett i det hele tatt og får et sunnere alternativ, men med den samme sprøheten. Airfryeren kan brukes til både kjøtt, fisk og grønnsaker. Avtakbar skuff med nonstick-belegg, og avtakbar stekekurv. Digitalt LED touch-display, syv forhåndsdefinerte programmer, sikring mot overoppheting, automatisk avstengning når tilberedningen er ferdig eller kurven fjernes. Veil. 1.699,- B2B kr. 875,-

112


821488 BITZ GASTRONOMI De flotte rektangulære formene fra BITZ har de perfekte proporsjonene til lasagneplater. Gavepakken består av to ildfaste former, 19 x 14 x 6 cm og 33 x 21 x 8 cm, i svart steintøy med en fin grønn, reaktiv glasur innvendig samt saltog pepperkvernsett i matt svart med topp i eik, 16,7 cm. Veil. 1.549,- B2B kr. 925,-

113


12562 BITZ SERVERING – SEKS DELER Kom i den kremfargede serveringshimmelen med den nye og flotte fargen i BITZ’ steintøy­ univers. Fat, dia. 40 cm, to boller, dia. 14 cm, og salatbolle, dia. 24 cm. Alle deler i matt kremfarget steintøy med blank, kremfarget glasur på innsiden samt BITZ salatbestikk i eik, 24 cm. Veil. 1.515,- B2B kr. 925,-

114


12370 NORDIC SENSE KAFFEKRAKTER MED KVERN Kaffetrakter med kvern, 1050 watt, svart/sølv. Maler den mengden som helles i kvernen, slik at du selv kan bestemme styrken på kaffen. Kan også brygge vanlig filterkaffe. Med avtakbar beholder til kaffebønner, og kaffekanne på 1,5 liter, som tilsvarer tolv kopper. Veil. 1.599,- B2B kr. 925,-

115


116

12666 ZONE INU BADEROMSPAKKE Zones Spa-serien Inu gjenspeiler nærvær og nytelse inspirert av roen, balansen og sanseligheten i den skandinaviske bade- og saunakulturen. Inu er lekker design, myke tekstiler og deilige, sarte lukter til en velfortjent pause fra hverdagens kjas og mas – en hviskende invitasjon til å skjemme bort sansene og nyte øyeblikket. Gavepakke med flott Inu metallkurv i Soft Grey, 40,6 x 41 cm, pakket med to Inu-håndklær, 70 x 140 cm, som er økologiske, ekstra myke og fine kvalitetshåndklær av 100 % organic zero twist bomullsgarn. De kan vaskes på 60 °C, og de bør tørkes i tørketrommel for å opprettholde den unike mykheten. I pakken finner du også én fin Inu-boks med fem telys med fem forskjellige dufter, slik at du kan finne din favoritt. Veil. 1.525,- B2B kr. 925,-


551340 ZONE BADEROMSSETT NOVA ONE som består av Zone Nova One Black såpedispenser og tannbørstekrus, Nova Black pedalbøtte, 3 liter, og et elegant bordspeil med vippefunksjon. På den ene siden har du et vanlig speil, og på den andre har du 3 x forstørrelse – perfekt som sminkespeil. I tillegg medfølger en smart og romslig skittentøyskurv, der lokket kan brukes til hank, slik at du får en praktisk veske du kan bruke til strandturen eller barnas sengetøy når de skal overnatte hos vennene. Rommer 60 liter, og måler 50 x 30 x 50 cm. Veil. 2.045,- B2B kr. 925,-

117


960961 LYSNETT TIL FLAGGSTANG Skap god julestemning i hagen til glede for deg, familien din og alle andre. Lysnett til 8 meter flaggstang. Diameter i bunnen 3,5 m med 480 LED-lys med varmhvitt lys, fordelt pĂĽ 16 sirkler som danner et vakkert lystre. Veil. 1.899,- B2B kr. 975,-

118


GAVER FRA KR.

1000,-


A

120


B

960951 KOFFERTSETT med 2 hardcase kofferter i ABS. Den store kofferten har TSA-lås og 2 håndtak, begge har 4 hjul. Størrelse: kabinkofferten rommer 34 liter og veier 2,8 kg, 54 x 38 x 22 cm, mens den store kofferten rommer 70 liter, veier 3,4 kg og måler 67 x 45 x 25 cm. Veil. 2.199,- B2B kr. 1.000,A

B 12154 NORDIC SENSE ROBOTSTØVSUGER Effektiv robotstøvsuger til daglig rengjøring av hjemmet. En kraftig liten robotstøvsuger som kan brukes på alle gulvtyper, og som enkelt kommer inn under senger og sofaer, opp på gulvtepper og over dørstokker. 650 ml støvbeholder, og HEPA filtersystem. 14,8 V 2600 med Ah batteri. Full opplading tar 4–5 timer og gir opptil 120 minutters drift. Velg mellom spot-clean og automatisk rengjøring som kjører gjennom fire programmer. Adapter og et ekstra sett sidebørster medfølger. Veil. 2.499,- B2B kr. 1.000,-

121


A

122


B

A 10645 NORDIC SENSE VINKJØLESKAP i svart til 8 flasker og med en størrelse på 25 x 50 x 45 cm er det enkelt å plassere i ethvert interiør. Flott design med tre stålhyller og glassdør, slik at du lett får oversikt over innholdet. Temperaturen kan justeres mellom 8 og 18 grader. Støynivået er kun 32 dB. Veil. 1.799,- B2B kr. 1.250,B 12727 ZONE ROCKS BAR Flott cocktailpakke som består av 0,4 liter Rocks shaker i speilblankt, rustfritt stål, med innebygd filter under lokket, isbøtte med tang, og målebeger 2,5/5 cl. Mavro//Lefèvre har hentet inspirasjon fra en smeltende isbits harde og myke former. I tillegg består gavepakken av en bambusmstøter, som har sitruspresse og mønstret støter i endene, samt et ovalt Zone Singles-brett, 35 x 16 cm, i svart, som du kan mikse drinker på. Veil. 1.775,- B2B kr. 1.050,-

123


10593 TRANCHER Gavepakke som består av et HOLM skjærebrett, 50 x 35 cm i akasie, Sabatier forskjærersett i tre deler, Södahl Stone-forkle i ash, et sett Soft grytekluter i svart, to Minimal kjøkkenhåndklær i golden, og tre strikkede kluter i ash. Veil. 1.985,- B2B kr. 1.150,-

124


12641 BITZ CREME DE LA CREME Fin gavepakke fra BITZ med den flotte, nye fargen matt krem, som et elegant midtpunkt for kos og samvær. Du får en flott salatbolle på 24 cm, salatbestikk i eik, 24 cm, og et fint salt- og pepperkvernsett med topp i eik samt den fine vasen på 20 cm, slik at du kan sette prikken over i-en med yndlingsblomstene dine. Veil. 1.805,- B2B kr. 1.075,-

125


12580 OVNSGLEDE Det rustikke Morsø Kit-formen, 40 x 24,5 cm, i svart porselen passer til både en klassisk lasagne, en saftig stek, fløtegratinerte poteter og moussaka, og med HOLM grillpensel i akasie og Funktion steketermometer er du godt utstyrt til å skape suverene matopplevelser. Veil. 1.875,- B2B kr. 1.075,-

126


821499 FARGERIK SERVERING God mat blir enda bedre når den serveres i fine boller og former. Den flotte rektangulære formen fra BITZ har de perfekte proporsjonene til lasagneplater, multiformen og salatbestikket innbyr til en deilig salat, og tilbehøret fordeler seg fint i de små bollene. Gavepakken består av to ildfaste former i svart steintøy med blank mørkeblå glasur på innsiden, 19 x 14 x 6 cm og 33 x 21 x 8 cm, fire 12 cm boller med mattsvart utside og ravgul, grønn, mørkeblå og grå innside, multiform i svart/ravgult, dia. 28 cm, samt salatbestikk i eik, som passer fint til de blanke formene og gjør serveringen perfekt. Veil. 1.845,- B2B kr. 1.150,-

127


10737 SEVERIN AIRFRYER 3,2L 1500 watt. Stek sprøtt og saftig uten tilsetning av fett, men bare med varmluft. Kan brukes til både kjøtt, fisk og grønnsaker. Avtakbar stekekurv med keramisk belegg, enkelt betjent LCD touch-display, seks forhåndsinnstilte programmer, 60 minutters tidsur, temperaturjustering fra 80 til 200 °C og automatisk avstengning når tilberedningen er ferdig eller kurven fjernes. Veil. 1.599,- B2B kr. 1.100,-

128


12239 HÅND- OG SKAFTESTØVSUGER til enkel daglig rengjøring. Enkel å dele opp og bruke som håndstøvsuger i møbler og hjørner. Støvbeholder på 0,5 liter med automatisk åpning av lokket. 2000 mAh litium-ionbatteri. Veggfeste og ekstra munnstykke medfølger. 150 watt. Vekt 1,3 kg. Veil. 2.499,- B2B kr. 1.000,-

129


A

130


B

A 12754 CORIUM WEEKENDVESKE & TOALETTVESKE i mykt, svart skinn, perfekt til helgeturen. Weekend­ vesken kan bæres i hånden og over skulderen i de skinnforsterkede håndtakene eller den avtakbare selen. Vesken har én innvendig lomme, og én lomme med glidelås på siden. Den matchende toalettvesken med elegante detaljer har svart fôr, to innvendige lommer, den ene med glidelås samt én utvendig lomme med glidelås. Veil. 2.699,- B2B kr. 1.250,-

157992 SOEHNLE AKTIVITETSKLOKKE Fit Connect 300 aktivitets-klokke viser dato og klokke, samt skritt, distanse og forbrente kalorier. I tillegg har den innebygd pulsmåler, alarmfunksjon og mulighet for treningspåminnelser. Via smarttelefonen kan klokken vise anrops- og meldingsstatus, samt vise og analysere søvn i appen. Alt styres ved hjelp av den trykkfølsomme LED-skjermen. Kobles enkelt til Soehnles S-Connect-app via Bluetooth (både for Android og iOS), der alle data lagres og analyseres. Veil. 1.799,- B2B kr. 1.275,B

131


11651 E-BBQ SENOA HOME Smart elektrisk grill med ben og oppbevaringshylle. Kan brukes både innendørs og utendørs og som bordgrill. Med Safetouch-kabinettet kan grillen brukes på alle overflater. Rask start, fra 0 til 300 grader på bare 10 minutter. Lett å demontere og rengjøre. Med 41 x 24 cm grillrist i rustfritt kvalitetsstål og spesialdesignet reflektorbrett kan du steke perfekt biff med god grillskorpe på utsiden og myk og saftig innside. Litt vann i reflektorbrettet reduserer røyk og lukt, samtidig som det forenkler rengjøringen. Grillen har vindskjerm, praktiske bærehåndtak på begge sider og brukervennlig termostat med stor knapp og tydelig temperaturskala. 2300 W Veil. 1.399,- B2B kr. 1.050,-

132


10738 SEVERIN AIRFRYER 5L Stek sprøtt og saftig uten tilsetning av fett, men bare med varmluft. Kan brukes til både pommes frites, kjøtt, fisk og grønnsaker, til og med til hel kylling. Avtakbar stekekurv med keramisk belegg, enkelt betjent LCD touchdisplay, åtte forhåndsinnstilte programmer, 60 minutters tidsur, temperaturjustering fra 80 til 200 °C og automatisk avstengning når tilberedningen er ferdig eller kurven fjernes. 2000 watt. Veil. 1.999,- B2B kr. 1.250,-

133


A

134


B

A BAMIX STAVMIKSER MONO – mer enn bare en stavmikser. bamix® står bak en av de mest revolusjonerende kjøkkenmaskiner noensinne. Eventyret startet helt tilbake i 1950 årene, hvor bamix® fant opp stavblenderen, som raskt ble en uvurderlig hjelp i kjøkkenet. Velg mellem svart og hvit/grå med 140 watt effekt og 2 hastighetsinnstillinger. Inklusiv veggoppheng, multipurpose blade, whisk, beater og 600 ml. miksebeger med lokk. 493530 svart 493490 hvit/grå Veil. 1.999,- B2B kr. 1.400,B

200939 MORSØ FORNO UTEOVN inkl. pizzastein og avtakbar skorstein. Produsert i svartmatt støpejern, med keramisk pizzastein. Kan brukes som terrassevarmer og ildsted. Repair kit medfølger. Velegnet til ved og kull (husk kullrist). Dia. 70 cm × H 60 cm. 96 kg. Leveres umontert. Veil. 10.995,- B2B kr. 8.500,-

135


© F&H MARKETING // 2020 // 48.543 VI TAR FORBEHOLD OM TEKST- OG TRYKKFEIL, LEVERANSEFEIL SAMT UTSOLGTE VARER.

Profile for F&H Group A/S

Firmagavekatalog 2020 - NO  

Firmagavekatalog 2020 - NO  

Profile for fogh

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded