Page 82

GAMES / PS3 Accessoire

Accessoire

PS3 Ultimate Pack

T-charge Duo Move PS3

Dit Ultimate Pack omvat een draadloze controller, een Bluetooth-systeem, een HDMI 1.4-kabel en ergonomische triggers.

In een mum van tijd voedt deze dubbele lader je Sony Move- en draadloze Dual Shock-controllers. Het volstaat om de controller tussen twee spelletjes door op de lader te leggen.

€ 59,99

€ 19,99

fnac selectie

warm aanbevolen

talent in de kijker

Actiegame

Actiegame

Actiegame

James Bond: Blood Stone

Time Crisis: Razing Storm

Beleef een exclusief avontuur. Om je onder te dompelen in de sfeer, geniet je het gezelschap van Joss Stone en Judi Dench, die aan de zijde van Daniel Craig staan. Actie troef.

"Razing Storm" is de ideale manier om de beste de nieuwetechnologische controller te inovatie "Sony Move" discotheek testen. Een spel dat liefhebbers van arcade shooters in geen enkel opzicht zal teleurstellen. Plezier verzekerd.

Naruto Ultimate Ninja Storm 2 de beste

Bestaat ook in de volgende versies: DS / pc / Xbox 360.

€ 64,99

€ 54,99

Dezevideotheek editie biedt speelbare personages en een modus voor meer spelers. De held van de Naruto-reeks speelt de hoofdrol in een afzonderlijk, driedelig verhaal. Beleef de avonturen van de Ninja’s. Bestaat ook voor Xbox 360.

€ 59,99 Actiegame

History Great Battles Medieval Het avontuur sleept je mee naar de 14e en 15e eeuw, tijdens de honderdjarige oorlog. In dit strategische spel, kies je je legers uit veertig verschillende eenheden. Bestaat ook in de volgende versies: pc / Xbox 360.

Actiegame

Call of Duty: Black Ops

eid Black Neem je plaats in de elite-eenh volbrengt. sies Ops, die dagelijks geheime mis aan een bij In dit nieuwe avontuur draag je onconventionele oorlog.

€ 64,99

GAMER CARD

RUIL JE VORIGE VERSIE IN EN ONTVANG

80

€ 10

€ 39,99 Partygame

Singstar Studio 100 Het zangspel “SingStar” brengt een Studio 100-editie uit met de nieuwste singles en beste klassiekers van de populaire Studio 100-figuren zoals K3, Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat en Samson & Gert.

34,99 €

op kaart

Maximumprijzen geldig tot en met 14 december 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement