Page 78

GAMES / Wii

fnac selectie

talent fnac in deselectie kijker

warm aanbevolen

warm aanbevolen

talent in de kijker

GAMER CARD RUIL JE VORIGE VERSIE IN EN ONTVANG

€ 10

op kaart

Actiegame

Actiegame

Actiegame

Marvell Super heroes 3D

James Bond: GoldenEye

Metroid: Other M

In dit gevechtsspel kruip je in de huid van je favorietetechnologische superhelden: Spider-man, Iron de beste inovatie Thor of Wolverine. discotheek man, Captain America,

Een nieuw versie van de klassieker verschenen optechnologische Nintendo Daniel de beste 64. Dit keer kruipt de beste inovatie discotheek Craigvideotheek in de huid van 007 in een gevechtsspel waarbij de opdrachten op verschillende manieren op te lossen zijn.

Dit spel legt heel wat meer emotionele en menselijke accenten. We komen veel de beste tevideotheek weten over het verleden van Samus en over haar relatie met commandant Adam Malkovich.

Bestaat ook in DS-versie.

€ 49,99

Bestaat ook in de volgende versies: PS3 / Xbox 360. 5 superheldmaskers inbegrepen.

€ 34,99

€ 49,99 Avonturenspel

Epic Mickey

Avonturenspel

Avonturenspel

Hidden Mysteries: Titanic

Cars Toon: Takel’s Sterke Verhalen

Je bent aan boord van het cruiseschip met het duistere lot. Jij moet in twintig niveaus ontdekken welk geheim het schip verbergt. Meerdere ontknopingen zijn mogelijk naargelang de opgehelderde geheimen. Bestaat ook in DS-versie.

€ 29,99

76

Mickey heeft het spel stevig in handen . Hij ontmoet het konijn Oswald, dat jalo ers is op het succes van de zware muis en een beroep doet op oude Disney-personages om de planeet te vervuilen.

€ 49,99

fnac Dit gezinsspel is voor iedereen toeselec tie gankelijk en omvat 30 minigames die de sympathieke auto uit de film "Cars" ten tonele voeren. De partijen spelen samen of tegen elkaar. Bestaat ook in pc-versie.

€ 39,99

warm aanbevolen

technologische

de beste discotheek

inovatie

talent in de kijker

de beste videotheek

Accessoire

Accessoire

Wii Optimum Pack

Paintbrush Epic Mickey Wii

Dit controllerpack voor Wii omvat alles wat je nodig hebt om ononderbroken te spelen: Dualcharger, Wii-mote & Wired Nunchuck.

Mickey krijgt de taak om de wereld te herscheppen zoals hij vroeger was. Daarvoor beschikt hij over een magisch penseel waarmee hij een brug kan bijschilderen of door muren kan wandelen.

€ 49,99

€ 19,99 Maximumprijzen geldig tot en met 14 december 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement