Page 73

DVD / TV-SERIES The L Word 6 Dit zesde seizoen van ‘The L Word’ is ook het laatste. Intussen zijn de hoofdpersonages, in werkelijkheid allemaal hetero, uitgegroeid tot lesbische iconen. Allemaal behalve Mia Kirschner. Seizoen 1-5 ook verkrijgbaar aan hot price.

€ 31,99 fnac selectie

warm aanbevolen

Cougar Town 1

t een zoon een jonhege moeder me Courteney Cox,technologisc de beste rische e hila dez k discothee van inovatie ersonage van 17, is het hoofdp n en ide che ges t en sexy komedie. Ze is sinds kor n te zie ent lesc ado moet de opvoeding van haar t Nie en. slev oel combineren met haar eigen gev g. eenvoudig, maar altijd grappi

€ 29,99

Harper’s Island Alles begint wanneer Henry (Christopher Gorham) en Trish (Katie Cassidy) terugkeren naar het eiland waar ze zijn opgegroeid om er te trouwen. Ze zijn echter nauwelijks aan boord wanneer verscheidene opvarenden een mysterieuze dood sterven.

talent in de kijker

Desperate Housewives 6

Desperate Housewives combineert op grappige wijze de beste momenten van de televisiereeks met een parodie op de meest komische momenten. Dit keer maken de de beste Bolen en een seriemoordenaar hun k videotheefamilie opwachting in Wisteria Lane. Seizoen 1-5 ook verkrijgbaar aan hot price.

€ 59,99 Release 01/12/2010

One Tree Hill 7 Lucas en Nathan Scott lijken niets gemeen te hebben. De eerste houdt van literatuur, de tweede (en populairste van de twee) is arrogant. Toch hebben ze twee dingen gemeen: dezelfde vader en de liefde voor eenzelfde vrouw. Seizoen 1-6 ook verkrijgbaar aan hot price.

€ 36,99

€ 27,99

Dexter 1, 2 & 3 Dexter, wetenschappelijk expert overdag en seriemoordenaar ’s nachts, heeft geen moeite met zijn dubbelleven. Hij doodt na zijn uren de criminelen die intelligent genoeg zijn om tussen de mazen van het politienet door te glippen.

€ 23,99/seizoen

Sex and The City 6

Grey’s Anatomy 6

De exuberante en wilde Broadway-schoonheden gaan een nieuwe fase in hun leven in. In dit zesde seizoen plaatst Carrie Bradshaw de hoofdpersonages in bloedstollende scènes.

De chirurgen moeten leren leven met de dood van hun collega George O’Malley, het vertrek van Izzy Stevens en de druk als gevolg van de fusie met Mercy West. Om over het alcoholverslaafde diensthoofd nog maar te zwijgen.

Seizoen 1-5 ook verkrijgbaar aan hot price.

€ 19,99

Seizoen 1-5 ook verkrijgbaar aan hot price.

€ 59,99 - 5 % in punten op alle dvd’s. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1.

Release 01/12/2010

Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

71

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement