Page 70

DVD / TV-SERIES

True Blood 2 Deze creatie van Alan Ball is het grootste tv-succes sinds “The Sopranos”. De reeks doet denken aan “Twilight” maar dan met stevige dosis seks en horror tegen een sociopolitieke achtergrond.

Spooks 4 Het moeten niet altijd Amerikanen zijn die de wereld redden. In “Spooks” ziet de Britse geheime dienst MI5 erop toe dat terroristen lik op stuk krijgen. Tenminste, als ze niet met elkaar overhoopliggen.

Seizoen 1 ook verkrijgbaar aan hot price.

€ 32,99 Blu-ray € 32,99 DVD

€ 21,50

fnac selectie

warm aanbevolen

talent in de kijker

technologische

de beste discotheek

de beste videotheek

The Pillars of the Earth Producers Ridley en Tony Scott baseerden deze prestigieuze (en peperdure) miniserie op de historische roman “The Pillars of the Earth” van Ken Follett. Minstens even indrukwekkend als de HBOreeks “Rome”.

inovatie

€ 59,99 Blu-ray € 49,99 dvd

Foyle’s War 6 De WOII-misdaadserie Foyle’s War is het geesteskind van Anthony Horowitz, de bezieler van “Midsomer Murders”. Kortom, verwacht intelligente dialogen, boeiende karaktertekeningen en suspensevolle verhaallijnen.

€ 12,90

90210 Seizoen 2

House M.D. 6

Je dacht dat de nieuwe reeks niet zou kunnen tippen aan het origineel? Think again! 90210 is terug, met in het tweede seizoen een rampzalige schoolmusical en de heetste driehoeksverhouding uit de tv-geschiedenis.

House M.D. is vandaag de meest bekeken serie ter wereld, enerzijds doordat de serie meer gemeen heeft met een politieserie dan een ziekenhuisdrama, anderzijds door het populaire hoofdpersonage, de misantropische dokter House.

Seizoen 1 ook verkrijgbaarbaar aan hot price.

The Big Bang Theory 1&2 ‘Wanneer een vrouw met alle atomen op de juiste plaats tegenover hen komt wonen, verandert heel hun heelal.’ Het is de perfecte synopsis voor een sitcom over het (onbestaande) liefdesleven van twee natuurkundigen.

€ 33,99 per seizoen

€ 44,99 Mad Men 3

€ 44,99

Laat dit duidelijk zijn: “Mad Men” heeft de fakkel overgenomen van “The Sopranos”, “The Wire” en “Six Feet Under”. Gracieus in scène gezet, scherp geschreven, subliem vertolkt, zonder twijfel de beste tv-serie van het moment. Seizoen 1-2 ook verkrijgbaar aan hot price.

€ 44,99 Blu-ray € 33,90 dvd 68

Maximumprijzen geldig tot en met 14 december 2010

Fnac Kerstgids 2010  
Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement