Page 69

DVD / TV-SERIES

De Rodenburgs 1

Van vlees en bloed

Vermist: serie 2

Mike Verdrengh, Gilda De Bal, Marie Vinck, Pieter Embrechts, er zijn weinig Vlaamse series (over een miljonairsfamilie die rijker is dan de zee diep) die kunnen buigen op zo’n indrukwekkende cast.

Beste fictieprogramma, beste acteur, beste actrice én populairste tv-programma, de serie Van vlees en bloed was voor de zomer de grote slokop op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren. Ruimschoots verdiend!

Ook in Vlaanderen wordt tegenwoordig televisie met bioscoopallures gemaakt. Oké, “Vermist” was eerst een bioscoopfilm, maar de makers hielden nadien het hoog niveau aan, ook in het tweede seizoen.

vanaf € 27,99

€ 44,99

€ 24,99

Heroes 4

miljoenen De mensheid is het resultaat van e mensen jaren van evolutie. Maar sommig d, dat olg hebben een versneld proces gev vliegen, ft: hen buitengewone krachten gee ten. zet stil in de toekomst kijken en de tijd ages son per De complotten en intrigerende bazen! ver jd blijven na drie seizoenen nog alti aan Seizoen 1-3 ook verkrijgbaar

The Killing 2

Beck 4

Begin jaren ‘90 vroeg iedereen zich af wie Laura Palmer had vermoord. Vandaag is de vraag wie Nanna Birl Larsen heeft gedood in de Deense suspensereeks “The Killing”. De Amerikaanse versie is al in de maak.

Aan het aantal misdaadseries te zien worden er in Zweden jaarlijks minstens duizend mensen vermoord. Nu goed, het zou zonde zijn, mochten nuchtere en doortastende detectives als Martin Beck géén fnac selectie werk hebben.

€ 19,99

€ 19,99 technologische

inovatie

hot price.

€ 45,99 warm aanbevolen

talent in de kijker

de beste discotheek

de beste videotheek

Midsomer Murders 12 De misdaadromans van de Britse schrijfster Caroline Graham doen dienst als blauwdruk voor deze hoogstaande detectivereeks waarin het Britse platteland geregeld wordt opgeschrikt door een moord (of twee).

Inspector Lynley 6 Ze vormen een bijzonder duo: de adellijke inspecteur Thomas Lynley en zijn charmante sidekick sergeant Barbara Havers. Maar hoe verschillend ze ook zijn, met hen in de buurt is geen enkele moordenaar veilig.

€ 34,99

€ 12,90

- 5 % in punten op alle dvd’s. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1. Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

67

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement