Page 68

DVD / DOCUMENTAIRE Palin on Art

Oceans

De populaire globetrotter Michael Palin combineert zijn passie voor reizen met zijn liefde voor kunst, door onder meer een portret van zes grote, vergeten meesters te maken. Bijzonder grappig.

De makers van “Le peuple migrateur” duiken het water in. Op onnavolgbare wijze brengen ze een onderwaterwereld in beeld waarvan je niet eens wist dat ze bestond, laat staan dat ze zo enorm prachtig is.

€ 12,90

€ 19,99 Blu-ray € 15,99 dvd

Design Deze documentaire over Design toont 16 klassieke ontwerpen. De ontworpen producten die je te zien krijgt vervulden in een bepaalde tijd een functie en hebben aan de tijd vorm gegeven. Zo geven ze ons ook een herinnering aan die tijd, met hun omgeving en levensstijl als iconen van hun tijd.

€ 21,90 Louis Theroux

Lennon Naked

Met zijn originele, onbevangen reportages over bizarre figuren of groepen in de samenleving heeft de Britse journalist en televisiemaker Louis Theroux een vast publiek veroverd. Niet meer dan normaal, toch?

Het overlijden van Beatlesmanager Brian Epstein, de scheiding van zijn eerste vrouw, de reünie met zijn dakloze vader, zijn legendarische affaire met Yoko Ono... Lennon wordt, zoals de titel belooft, helemaal uitgekleed.

€ 25,50

€ 9,99

BBC Earth: Yellowstone & The Great Rift

66

Met behulp van archiefbeelden brengt “When you’re strange” de geschiedenis van The Doors en de mythische Jim Morrison in beeld. Johnny Depp is de verteller in deze documentaire en brengt het verhaal van The Doors op een ongelooflijk boeiende manier.

€ 16,90 Blu-ray € 12,90 dvd

Met een waslijst aan spraakmakende natuurdocumentaires (“Planet Earth”, “Life”, etc.), heeft de BBC zijn strepen in het genre al ruimschoots verdiend. Deze twee nieuwe, fascinerende documentaires doen er nog een schep bovenop.

€ 19,50 Blu-ray € 15,90 dvd

The Doors When you’re strange

fnac selectie

warm aanbevolen

talent in de kijker

technologische

de beste discotheek

de beste Beste prijsgarantie k videothee

inovatie

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010