Page 63

DVD / KOMEDIE Benidorm Bastards Benidorm Bastards is de televisiehype van het jaar. De show waarin bejaarden jongeren te grazen nemen, won onlangs in Zwitserland zelfs twee prestigieuze Gouden Rozen - voor beste comedy en beste tv-programma ter wereld!

Get him to the Greek

deze Jonah Hill (Superbad) krijgt in ht hilarische komedie de opdrac van om een uitgerangeerde rocker n. Londen naar LA te vergezelle Met opmerkelijke gastrollen van k P. Diddy, Christina Aguilera, Pin te en Lars Ulrich. Eén van de bes komedies van dit najaar!

€ 16,99 Street Dance 3D Net wanneer je dacht dat je elke move al wel eens had gezien, verlegt StreetDance 3D de grenzen van de dansfilm met een kleinood dat zich – gracieus! – aan een grandioos tempo voortbeweegt. Audiovisueel ballet, zeg maar.

warm aanbevolen

fnac selectie

€ 17,99 Blu-ray € 13,99 dvd Charlie Chaplin: HD Collection

technologische

inovatie

de beste discotheek

Release 16/12/2010

talent

,9r9 Blu-ray € in19de kijke € 14,99 dvd de beste videotheek

Kick-Ass

Waarom zouden superhelden niet gewoon écht kunnen bestaan? Dat is het hilarische uitgangspunt van wat een van de meest atypische, maar ook buitengewoon grappige films van het jaar is. Believe the hype!

Het moet al van de jaren ‘20 geleden zijn dat de films van Chaplin er nog zo goed uitzagen als in deze box met vijf tijdloze klassiekers op Blu-ray. “The Great Dictator”, “Modern Times”... stuk voor stuk meesterwerken!

€ 19,99 Blu-ray € 15,99 dvd

€ 49,99 Blu-ray

Knight and Day

Cemetery Junction

Sex and The City 2

Deze spionagekomedie confronteert een vreemde geheimagent op de vlucht voor zijn collega’s met een onschuldig blondje dat nauwelijks weet wat haar overkomt. Samen worden ze het meest gezochte koppel op de planeet.

De grote terugkeer van de drie collega’s die zichzelf definiëren als een kruising van The Office en Mad Men. Een amusante komedie over twintigers die samen bij een verzekeringsmaatschappij werken.

Fun, mode en vriendschap zijn de ingrediënten van deze film, die ons vertelt hoe onze hoofdpersonages voortleven na hun huwelijk. Alles lijkt geslaagd, maar het zou ‘Sex and the City’ niet zijn als er geen verrassingen rond de hoek loeren om hun bestaan op te vrolijken.

€ 24,99 Blu-ray € 14,99 dvd

€ 14,99

€ 19,99 Blu-ray € 18,99 dvd

Release 24/11/2010

- 5 % in punten op alle dvd’s. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1. Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

61

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement