Page 62

DVD / DRAMA Nowhere Boy

Dogtooth

Voor wie zich altijd al heeft zitten afvragen hoe John Lennon zonder Yoko Ono moet geweest zijn: Nowhere Boy is een uitstekende biopic over het leven van de jonge Lennon - een film vol passie en rock-’n’-roll.

Aan de hand van hypergestileerde decors, grimmige humor en bevreemdend acteerwerk creëert de nieuwe Griekse god Yorgos Lanthimos een verrukkelijk absurdistisch universum in dit veelvuldig bekroonde kleinood.

€ 18,99

€ 13,50

Le refuge

Yo, también

François Ozon ontroert met dit diepmenselijke portret van een zwangere junkie die zopas de vader van haar ongeboren kind heeft verloren aan een overdosis. Een pakkend, treffend drama vol ijzersterke vertolkingen.

Nooit zo’n ongebruikelijke, vertederende romance gezien als “Yo, también” - een unaniem lovend ontvangen Spaans drama over de liefde tussen een disfunctionele vrouw en een man met Downsyndroom. Straf!

€ 14,99

€ 15,99

The Last Station

Mr. Nobody

Helen Mirren, Christopher Plummer en James McAvoy overtreffen zichzelf in dit aangrijpende, maar vaak ook grappige kostuumdrama over het latere leven van Leo Tolstoy. Een wervelende brok geschiedenis!

Dertien jaar na Le huitième jour keert Jaco Van Dormael terug met een van de verrassendste en succesvolste films van het jaar - een sublieme, heerlijk dromerige reis tussen het verleden, het heden en de toekomst.

€ 17,99 Blu-ray € 13,99 dvd

€ 19,99 Blu-ray € 17,99 dvd

fnac selectie

warm aanbevolen

talent in de kijker

A Single Man

a, tot Ontdek deze parel van de cinem geest ve atie cre de stand gekomen uit de l beste nee sio sche ologi pas techn dit t Meatie discotheek van John Ford.inov ft de drama over liefde en rouwen hee en ch Lyn sen tus je regisseur zijn plaats nd. die ver Hitchcock meer dan

€ 23,99 Blu-ray € 18,99 DVD

60

de beste

videotheek Altiplano Op de eerste editie van de Vlaamse Filmprijzen moest Altiplano het afleggen tegen De Helaasheid der dingen. Maar laat duidelijk zijn dat dit een van de ambitieuste, ontroerendste films is uit de vaderlandse geschiedenis.

€ 17,50 Maximumprijzen geldig tot en met 14 december 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement