Page 60

Goed g ezi e n!

De zevende k unst op haar best Een uit

ge nieuwighede lezen selectie n, fic documentair tie, klassiekers, es en t voor alle sma v-series ken.

1

2

3

4

1

War Collection: WO II

2

Tien WOII-klassiekers in één box: “Battleground”, “Battle of the Bulge”, “The Big Red One”, “Flags of our Fathers”, “Letters from Iwo Jima”, “D-Day to Berlin”, “Dirty Dozen”, “Memphis Belle”, “Operation Pacific” en “Where Eagles Dare”.

5

€ 49,99 Blu-ray € 49,99 dvd

€ 47,99 3

58

Louis Malle box

Millennium Trilogie

Met zijn Millennium-trilogie gaf Stieg Larsson elke misdaadauteur op aarde het nakijken. De Amerikaanse verfilming van David “Se7en” Fincher is voor volgend jaar; de originele is voor onder de kerstboom.

4

James Bond box

Louis Malle joeg de goegemeente graag de gordijnen in door omstreden onderwerpen te tackelen en Jeanne Moreau halfnaakt voor de camera te laten paraderen. In deze puike box zitten vier van zijn grootste films.

Als je het niet doet voor Sean Connery of Daniel Craig, doe het dan voor de Bond girls, de megalomane slechteriken, de spectaculaire gadgets en de dure bolides. Alle Bondfilms in één box!

€ 18,99

€ 99,99

5

FC De Kampioenen box

Kampioen zijn ze nooit geworden, maar ze waren tenminste plezant - zwaar plezant! Haal 21 seizoenen van de populairste Vlaamse comedyserie aller tijden in huis en kom de rest van de winter je huiskamer niet meer uit.

€ 249 Beste prijsgarantie

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement