Page 56

CD / KLASSIEK Cecilia Bartoli Sospiri Cecilia Bartoli brengt ons een selectie van de mooiste aria’s uit haar rijke discografie. Het onvergelijkbare talent van de grote sopraan in al zijn luister. Bestaat ook als prestige editie met bonus cd aan € 23,50

€ 17,90 Jonas Kaufmann Verismo Arias Alle operahuizen willen hem op het podium, en dat is terecht! Jonas Kaufmann biedt ons een recital van Italiaanse opera-aria’s. Een ongelofelijke klankbeheersing en een buitengewone dramatische intensiteit. Deze cd laat niemand onberoerd.

fnac selectie

Janine Jansen

Beau Soir

technologische

inovatie

warm aanbevolen

de bes discotheete k

De nieuwe cd van de Ne de richt zich op de Franse rlandse violiste muziek van het begin van de twintigste eeuw en zet al haar kwaliteiten in de verf: een betoverende klank en een totaal en gagement.

€ 18,50

€ 18,90 Philippe Jaroussky

Juan Diego Florez

Caldara in Vienna

Santo

In zijn zoektocht naar vergeten aria’s neemt Philippe Jaroussky ons bij de hand om een tijdgenoot van J.S. Bach en G.F. Händel te ontdekken: Antonio Caldara. De stem van Jaroussky brengt ons in vervoering.

De Peruviaanse tenor en grote Belcantospecialist brengt op deze cd een selectie religieuze liederen van Rossini over Händel en Bellini tot Schubert. Een echte topper.

LTD-versie eveneens beschikbaar

€ 18,90

€ 18,90 ˇ Franck Grieg Janácek

Alexandre Tharaud

Violin Sonatas

Baroque

Repin, Lugansky! Deze twee schitterende artiesten maken samen een kamermuziek-cd. De dialoog is intens, het programma schitterend, de interpretatie subliem… Niet te missen.

Alexandre Tharaud, die in de eerste plaats bekend is als vertolker van eigentijdse en romantische muziek, richt zich vandaag op de barok. In deze koffer vind je Bach, Rameau en Couperin.

€ 18,90

€ 24,50

Rolando Villazon

Andreas Scholl

¡México!

O Solitude

De grote Mexicaanse tenor speelt een thuismatch! Villazon brengt hulde aan zijn land met een repertoire dat intieme romantiek aan ongebreidelde passie koppelt. Laat de zon schijnen in uw woonkamer deze winter.

We wachtten met ongeduld tot Andréas Scholl de mooiste liederen van Purcell zou brengen. Dat heeft hij nu gedaan en het resultaat is prachtig. De contratenor laat een nieuw licht schijnen op deze werken.

€ 18,90 54

€ 10,90 Beste prijsgarantie

in d

de video

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement