Page 55

CD / WERELDMUZIEK Shakira

Rodrigo Leão

Sale El Sol

A Mae

De mooie Colombiaanse stilt meer dan ooit haar honger naar heupwiegende ritmes. “Sale El Sol”, dat de zomersingle “Waka Waka” bevat, is een persoonlijker album dat draait rond gekwetste gevoelens.

De medestichter van de Portugese folkgroep Madredeus levert een schitterend soloalbum af, samen met Neil Hannon (The Divine Comedy) en Stuart Staples (Tindersticks).

€ 16,99

€ 17,99

Souad Massi

Tiken Jah Fakoly

Ô Houria

African Revolution

In dit album gewijd aan akoestische gitaren en intimistisch opgenomen stemmen, zingt Souad Massi in drie talen. Van de vrijheidshymne “Ô Houria” tot het ziedende “Stop Pissing Me Off”.

In dit tiende album levert de reggaeartiest uit Ivoorkust geëngageerde teksten af. Hij omringde zich voor de gelegenheid met Magyd Cherfi (Zebda), Jeanne Cherhal en Féfé. Hij interpreteert de titel Political War met de Nigeriaanse Asa Sur.

€ 17,99 Digipack + Single

€ 17,90

Natacha Atlas Mounqaliba In dit album knoopt Natacha opnieuw aan met de traditionele Egyptische muziek. Haar stemt bereikt in dit album de perfectie.

€ 18,99 Youssou N’dour

fnac selectie

Dakar - Kingston De legendarische Senegalese zanger vat een reggaetournee aan. Een authentieke ervaring.

warm aanbevolen

in

Staff Benda Bilili

€ 18,99

technologische Très très for t atie inov

de beste discotheek

d vid

Staff Benda Bilili is een orkest van gehandicapten, afkomstig uit het Congolese Kinshasa. Sommige van de liederen geven advies om leven met een handicap draaglijker te ma ken en geven zin om te dansen!

Paolo Conte Nelson

€ 16,99

Nelson telt vijftien tracks en vormt een verzameling sentimentele reizen langs de wegen van de poëzie. Paolo Conte interpreteert ze in het Engels, Frans, Spaans, Napolitaans en Italiaans, die allemaal als een universele taal klinken.

€ 17,50 - 5 % in punten op alle cd’s. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1. Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

53

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement