Page 51

CD / POP ROCK Bon Jovi Greatest Hits Keer terug in de tijd langs alle wereldwijde megahits met Bon Jovi’s “Greatest Hits” album. Een ultiem naslagwerk, boordevol stevige muziek: onmisbaar voor alle fans. Bestaat ook als dvd.

16,99 € fnac selectie

An Pierle & white velvet Hinterland Als kleine Antwerpse fee van de Belgische rock vervolgt An Pierle haar weg door een wereld van bruten. Dit contrastrijke album lijkt ontstaan op een moment dat haar inspiratie piekte en zet aan om al onze automatische reflexen op te geven.

€ 15,99 Eels Tomorrow Morning In dit laatste luik van zijn apocalyptische trilogie bespeurt Eels uiteindelijk de genezing. Die euforie, vergankelijk of duurzaam, heeft alvast de verdienste dat ze komaf maakt met het adagio dat gelukkige artiesten niets te vertellen hebben.

warm aanbevolen

Kings of Leon

nd sundown Come arou technologische

de beste

disc %otheek atie et af aan 100 me Fnac heeft vaninov En ep. gro e dez in vertrouwen gehad it noo llen ste n Leo terecht... Kings of en log bev , ren gita teleur. Smartelijke fde zel die teksten en nog steeds de uitzonderlijk goed gecontroleer ep gro dé is jeugdige energie. Dit van dit eerste decennium! Limited edition + Live

€ 16,99

€ 15,99

Annie Lennox A Christmas Cornucopia De schitterende Annie Lennox vertolkt haar versie van de Kerstfeesten. Een streling voor het oor en ongetwijfeld een toekomstige klassieker in het genre.

Isobel Campbell & Mark Lanegan Hawk Wie draagt de broek in dit koppel? De schone of het beest? Tussen babyvelletje en baard van acht dagen blijft Hawk een van de meest verleidelijke albums van het afgelopen jaar.

€ 15,99

€ 17,99 Depeche Mode Tour of the universe

Robbie Williams In And Out Of Consciousness Greatest Hits 1990-2010 In de vorm van een dubbele ‘best of’-cd van twintig jaar solocarrière maakt Robbie Williams een artistieke balans op. Eveneens verkrijgbaar zijn een koffer met onuitgegeven titels en zeldzame versies en een koffer met al zijn clips.

€ 16,99 2 cd

Wie ooit een concert van Depeche Mode heeft bijgewoond, heeft het virus te pakken. Met deze schitterende dvd herbeleef je hun laatste tournee met een concert in Barcelona. En dat zonder je zetel te verlaten. dvd + 2 cd

Deluxe limited edition + 2 dvd

15,99 € 24,99 €

- 5 % in punten op alle cd’s. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1. Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

49

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement