Page 47

CD / VARIÉTÉ Buurman

Johan Verminnen

Mount Everest

60 jaar - 60 liedjes

Op hun debuutalbum raakte Buurman een gevoelige snaar bij liefhebbers van Nederlandstalige luisterpop, en ook op dit nieuw album gedijen de rake observaties van zanger Geert Verdickt uitstekend in beklijvende folkrock.

2010 is een jubileumjaar in de Vlaamse muziek: Will zeventig, Raymond zestig en nu viert ook Johan Verminnen zijn zestigste verjaardag met deze knappe verzameling van zijn grootste successen en mooiste liedjes.

€ 18,99

€ 16,99 Flip Kowlier

Udo

Otoradio

Barrieres

Een zomerplaat voor alle seizoenen? Het bestaat. Meer nog: Flip Kowlier heeft er met Otoradio zo één gemaakt - een onvervalst reggaealbum dan nog wel, dat door Humo in een adem met Doe Maar wordt genoemd!

Zijn uitstekende album Barrières vormt ontegensprekelijk een keerpunt in de carrière van Udo. Voor het eerst zingt de X-Factor-winnaar overwegend in het Nederlands, maar er staan ook twee nummers op in het Frans.

€ 16,99

€ 11,99 Jackobond Als ik van u was Na haar gesmaakte optreden in het tv-programma Zo is er maar één, bevestigt JackoBond met een wondermooi persoonlijke plaat. Kleinkunst als ode aan het leven, met zijn duistere én vrolijke kanten.

€ 17,99 Clouseau Ballades Voor de broers Wauters even een welverdiende pauze nemen trakteren ze ons nog op een laatste reeks concerten in het Sportpaleis én deze mooie dubbele verzamelaar met hun beste ballades. Een ingetogen afscheidscadeau.

fnac ra selectie Will Tu

warm aanbevolen

in de

Turalura 2

t

volg op Het (wel erg) langverwachte ver de op n de eerste Turalura kan rekene de meer vide er e ond de best scheelijke steun van o ard ologi wa techn onvoor discotheek inovatie s, tom Cus d, Ari an, Da o, Arn , ice K’s Cho erplaat Triggerfinger en Novastar. De cov van het jaar!

€ 14,99 Toon Hermans Herinneringen aan Toon Hermans Tien jaar geleden overleed Toon Hermans, de grootste cabaretier uit de Nederlandse geschiedenis. Ter nagedachtenis verschijnt deze uitmuntende boxset met zijn meest memorabele momenten en grappigste nummers.

€ 16,99

€ 17,99 - 5 % in punten op alle cd’s. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1. Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

45

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement