Page 46

CD / VARIÉTÉ Rob De Nijs Eindelijk vrij warm aanbevolen

fnac selectie

talent in de kijker

Bart Peeters De ideale man

ig,e innbest ar ook luid, uitzde , ma Intiem en breekbaartechn ologische ek othe disc rde atiear: op zijn vie inovlba verrassend en onvoorspe hij en waarom soloplaat laat Bart Peeters hor hrijvers gsc son se am een van de beste Vla n) is. ma ale ide de l (en misschien ook we

de beste videotheek

15,99 €

Rob De Nijs trok naar Lafayette (New Orleans) om er met een hoop Amerikaanse muzikanten in de studio te duiken. Bluegrass, zompige rock en country, we zijn het niet van hem gewoon, maar het resultaat is fenomenaal.

€ 15,99 Kommil Foo Kommil Foo De Luxe Geruggesteund door het tangoensemble Orquesta Tanguedia, bundelden de gebroeders Walschaerts meer dan twintig jaar muziek, theater, ontroerende fratsen en zotternijen in een voorstelling. Pure passie én vakmanschap.

€ 13,50 Urbanus Wie dit leest is zot! De verzamelde kinderliedjes van Urbanus. Naast verschillende nieuwe nummers (waaronder een grappig duet met dochterlief) eveneens een flink aantal klassiekers en herwerkingen van vervlogen hits. Hiep Hiep Rahoe!

€ 16,99 Willem Vermandere

Kapitein Winokio

Alles gaat over

Is van de wereld

Weg van alle drukte maakte Vermandere deze wonderlijk serene plaat, met haar ingetogen beschouwingen over het leven en de dood, over gewone mensen en kleine gebeurtenissen. Een tijdloos album van een levenskunstenaar.

Voor zijn nieuwe album verzamelde de Kapitein liedjes uit alle windstreken en liet ze vertalen door Frank Vander Linden (De Mens). Een Iraans wiegeliedje, een Hollandse carnavalsstamper, alles kan én mag!

7,99 €

€ 16,99

Laura

Kapitein Winokio

Verliefd

Berenbox

Laura, het jodelende kindsterretje dat iedereen verbaasde met haar sterke prestatie op Junior Eurosong, komt op de proppen met een volledig album vol aanstekelijke popdeuntjes.

€ 34,99 3 cd box

€ 15,99

44

Maximumprijzen geldig tot en met 14 december 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement