Page 45

CD / MUST HAVE Katie Melua

Sting

House

Symphonicities

Het nieuwe album van Katie Melua is al even uit, maar blijft een bestseller. De sterke composities, haar hemelse stem en het knoppenwerk van topproducer William Orbit (Madonna) zitten daar allemaal voor iets tussen.

Sting flirtte al eerder met klassiek, maar laat zich nu pas volledig gaan. Op Symphonicities tekent hij voor gedurfde, breed uitwaaierende, symfonische arrangementen van zowel solonummers als klassiekers van The Police.

€ 15,99

€ 17,99 Antony & The Johnsons

Hurts

Swanlights

Hapiness

Op het vierde album van de New yorkse art rockers toont Antony Hegarty zich opener én speelser dan ooit tevoren. Er staat bovendien een bijzonder knap duet met (dat ander buitenaards wezen) Bjork op.

Dit stijlvolle Britse synthpopduo weet als geen ander de sfeer van de decadente jaren tachtig op te roepen. Vintage keyboardklanken in een modern designerjasje; het zit de kerels van Hurts als gegoten.

€ 14,99

€ 9,99

Phil Collins Going back Phil Collins heeft zijn passie voor het invloedrijke platenlabel Motown nooit onder stoelen of banken kunnen steken. Met dit briljante coveralbum - Uptight! Papa Was A Rolling Stone! geeft hij er nog meer aan toe.

€ 16,99

fnac selectie

reatie Arcade Fiinov

Dorleac

technologische

warm aanbevolen

de beste discotheek

The suburbs

Dorleac ‘Een delicaat werkje waaruit evenveel verlatenheid als begeerte spreekt en dat ook nooit helemaal te vatten blijkt,’ schreef De Morgen over de samenwerking tussen Erik de Jong (Spinvis) en Geike Arnaert. Touché!

Fire Zes jaar geleden schoot Arcade rock e tiev rna alte naar de top van de plaat uut deb nde ffe scene met de verblu die at pla e dez is Funeral. Maar het rdt door critici hun chef d’oeuvre wo genoemd. Terecht!

€ 14,99

€ 16,99

- 5 % in punten op alle cd’s. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1. Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

43

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement