Page 41

CADEAUBOX

Ge n iteetumgeetnvolle

3

2

1

4

5

Wonderbox Keukens van hier en ginder

Bongo Boutique Delicatessen

Verras je smaakpapillen! Belgische of exotische specialiteiten of een ayurvedische of vegetarische kookcursus. Beleef een gastronomische wereldreis met de koffer “Keuken van hier en elders” voor 2 personen.

Achtentwintig zoete of zoute delicatessen om alle smaken te verwennen: foie gras, champagne, chocolade, thee, kruiden, honing en andere zeldzame producten…. De ontvanger van een Bongo Boutique kan zijn geschenk kiezen uit een dertigtal formules. Dankzij Bongo Boutique wordt het geschenk thuis geleverd.

1

€ 59,90 voor 2 personen 4

Cadeaubox Ciné & Diner

3

Bongo Passie voor chocolade 2

Geniet van een aankoopbon ter waarde van 35 euro, te gebruiken bij een van de beste chocolatiers van België. Sommigen organiseren zelfs demonstraties.

€ 35

€ 65 Supertube Voor fijnproevers 5

Een heerlijke maaltijd en een film naar keuze… of omgekeerd! Deze Cadeaubox biedt de keuze tussen een waaier aan sympathieke restaurants in de buurt van een Kinepolis-bioscoop. Sluit de avond in schoonheid af..

Geniet van de fijne pralines van een chocoladekunstenaar. Proef de favoriete wijnen van een kenner. Of geniet van een aperitief in een elegante brasserie.

€ 69,90 voor 2 personen

€ 24,90 > Ontdek het volledige assortiment in de winkel Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

39

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement