Page 34

BOEKEN / KUNST Pure Frank De Mulder - teNeues

Eerst was er Senses, nu is er Pure. De Belgische topfotograaf Frank De Mulder pakt andermaal uit met een opzienbarende collectie foto’s - ondeugend, erotisch, maar ook altijd ontzettend stijlvol en elegant.

€ 59,90

National Geograpfnachic: Image Collectionselectie

warm aanbevolen

tale in de kijk

G+J Uitgevers

Luc Tuymans: Is it safe? Luc Tuymans - Phaidon

Het belang van Luc Tuymans voor de schilderkunst is enorm, dus misschien dat je toch eens moet nadenken over de aanschaf van deze monografie met meer dan honderd nieuwe schilderijen - de meeste nooit gepubliceerd!

€ 59,95

doorheen de National Geographic heeft tie van meer jaren een imposante collec uwd. Dit boek de beste gebo ologische dan elf miljoen foto’s optechn jk otheek inov laat je tegelidisc enatie bevat een strenge selectie . en fotograf kennismaken met de beste

€ 35,95

Life Keith Richards - Bruna

Het complete fotografieboek Tom Ang - Pearson

Zin in een privé-les van Tom Ang en twintig andere topfotografen? Inzichten, ideeën, tips, opdrachten, als je er met dit boek niet in slaagt een ietwat deftige fotograaf te worden, dan zoek je best een andere hobby.

Hoe straf de verhalen van je grootvader ook zijn, die van Keith Richards zijn gegarandeerd tien keer straffer. Onbevreesd, ontwapenend en oprecht, Life is een van de opmerkelijkste biografieën in jaren.

€ 24,95

€ 39,95 Face2Face Modern wonen Phyllis Richardson - Kosmos

Hoe modern wil jij wonen? Of beter: hoe modern dúrf je te wonen? Dit erg aanlokkelijke trendboek houdt de vinger aan de pols - een adembenemende tocht langs de modernste interieurs in de wereld.

Bart Steenhaut & Alex Vanhee - Ludion

Muziekjournalist Bart Steenhaut (De Morgen) bundelt zijn beste, opzienbarendste interviews van de afgelopen tien jaar. Fotograaf Alex Vanhee zorgt voor het smoelwerk. Een must voor elke pop- en rockliefhebber!

€ 29,90

€ 29,95

32

Maximumprijzen geldig tot en met 14 december 2010

de bes videothe

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement