Page 33

BOEKEN / KUNST Mad Men: the illustrated world

LEGO Star Wars: het complete werk

Dyna Moe - Penguin Books

Simon Beecraft - Junior Press

De jaren ‘60 zijn terug, en daar zit een tv-reeks als Mad Men uiteraard voor een groot stuk tussen. Om maar te zeggen dat er nu ook een boek van uit is, vol sixties stijladvies en cocktailrecepten!

Nooit gedacht dat Star Wars en LEGO zo’n geslaagd huwelijk konden vormen, maar kijk: van ruimteschepen tot vreemde wezens, het staat allemaal in dit knap naslagwerk, inclusief LEGO-poppetje van Luke Skywalker.

€ 15

€ 19,95 Caravaggio: het complete werk

Wonen met stijl: tijdloos wegdromen

Sebastian Schuetze - Taschen

Patrick Retour - Standaard Uitgeverij

Velen roemen hem om zijn naturalisme en revolutionaire picturale uitvindingen; sommigen beschuldigen hem ervan de schilderkunst te hebben vernield. Hoe dan ook, het oeuvre van Caravaggio laat niemand onberoerd.

Maak van je huis een thuis met deze luxueuze uitgave over twintig toonaangevende interieurprojecten in België, Nederland en Frankrijk. Of ga er - dat kan natuurlijk ook - gewoon languit in de zetel over liggen dromen.

€ 39,95

€ 99 Late for the sky Leo Blokhuis - Ambo

Van The Beach Boys naar de Eagles, de Amerikaanse westkust heeft een belangrijke rol gespeeld in de recente muziekgeschiedenis. Dat blijkt ook uit dit weergaloos boek, inclusief vier cd’s met bijna tachtig songs.

€ 39,95

Pukkelpop 25

fna

c Luc Janssens - Uitgeve rij Ludion selectie

Exclusieve gastvrijheid

warm aanbevolen

Wat ooit ‘zo klein’ bego n, is de afgelopen 25 ja ar uitgegroeid tot een va n de grootste alternatie ve muziekfestivals van Eu ropa. Beleef het allem aal opnieuw aan de handtechva nolo gisc he ma de beste inonvat en ie ssa’s foto’s anekdotes! discotheek

Martine Wauters - Standaard Uitgeverij

Zink in deze gids met de mooiste logeeradressen van België weg in een wereld van stijl, elegantie en comfort of doe gewoon volop inspiratie op voor de inrichting van je eigen interieur.

€ 26,50

€ 29,95 - 5 % in punten op alle boeken. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1.

Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

31

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010