Page 32

BOEKEN / KUNST Lady Gaga: De biografie Maureen Callahan & Sara Steward - De Boekerij

Ze staat nog geen twee jaar in de spotlights of ze heeft al een biografie uit met naast een hoop foto’s ook daadwerkelijk een diepgravend portret van de persoon achter de spraakmakende superster.

€ 16,95

Foto:box

fnac selectie

warm aanbevolen

Roberto Koch - Lannoo

introductie Er bestaat mogelijk geen betere wekkende zag ont de beste e dez ologische tot de fotografie dan techninov discothe atie topfotografe n ek van rk we luxebox met klassiek -Bresson en als Richard Avedon, Henri Cartier Nan Goldin.

€ 26,50 Belgium All the Way Jan Crab - Davidsfonds

Dit unieke en contrastrijke fotoboek legt op een verrassende, vaak ook erg humoristische manier de ziel van Vlaanderen, Wallonië en Brussel bloot. Belgium, All the Way? Het zal wel zijn!

€ 19,95 Swanlights Antony & the Johnsons - Abrams

Fans van Antony & The Johnsons halen ongetwijfeld deze bloemlezing uit het artistiek oeuvre van Antony in huis. Foto’s, tekeningen, collages, songteksten, het staat er allemaal in, inclusief het nieuwe album!

€ 33,50

Decade Phaidon

Geef toe: er is het voorbije decennium heel wat gebeurd. Dat maakt dit fotografisch naslagwerk met de markantste politieke, culturele, maatschappelijke en sportieve gebeurtenissen ook zo onwaarschijnlijk boeiend.

€ 39,95

30

tale in de kijk

Absoluut renovatie 01

Big Bad City

Uitgeverij 2voor5

Slinkachu - Lebowski

Het eerste boek over danig spectaculaire renovaties door Belgische interieurarchitecten. Elk project wordt toegelicht aan de hand van foto’s, interviews, plannen en een overzicht van de belangrijkste materialen.

Street artist Slinkachu fotografeert levensechte poppetjes in geënsceneerde situaties. Zijn werk zit vol melancholie, eenzaamheid en wreedheid, maar het is vaak ook liefdevol, grappig en ontroerend.

€ 39,95

€ 19,90 Beste prijsgarantie

de bes videothe

Fnac Kerstgids 2010  
Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement