Page 30

BOEKEN / GESCHIEDENIS Cleopatra

Cruciale beslissingen

Stacy Schiff - Ambo

George W. Bush - Balans

Cleopatra leefde kort maar hevig: ze beminde Julius Caesar en zijn opvolger Marcus Antonius en vond voor haar veertigste de dood. Tweeduizend jaar na haar dood wordt er nog steeds over haar geschreven.

George W. Bush was waarschijnlijk de meest omstreden president van de VS, vooral door zijn reactie op de terroristische aanslagen van 11 september. In dit boek geeft Bush zelf zijn visie op de feiten.

€ 24,95

€ 22,50 Zelfs aan de stilte komt een eind

Memoires

Ingrid Betancourt - Balans

Tony Blair - De Bezige Bij

Ingrid Betancourt was politiek actief in het broeierige Colombia, tot ze in 2002 werd ontvoerd. ‘Zelfs aan de stilte komt een eind’ is haar zeer persoonlijke en aangrijpende verslag van die periode.

Tony Blair maakte in 1997 een einde aan het bewind van de Conservative Party, dat achttien jaar had geduurd. Blair bleef met zijn Labour Party tien jaar lang aan de macht in het Verenigd Koninkrijk.

€ 19,95

€ 29,90 De keizers van Rome David Potter - Deltas

Een levendige schets van de vijfhonderd jaar durende geschiedenis van het Romeinse keizerrijk, afgewisseld met kleurrijke portretten van belangrijke en/ of beruchte caesars als Augustus, Constantijn en Nero.

€ 49,95 Een tijd van duisternis Laurence Rees - Ambo

Twintig jaar lang sprak Laurence Rees met slachtoffers en getuigen van de Tweede Wereldoorlog. In dit boek brengt hij de verhalen van verkrachters en massamoordenaars, maar ook van dappere strijders.

€ 24,95

De oude Grieken en Romeinenselefnac ctie

warm aanbevolen

talent in de kijker

nds Arnold Provoost - Davidsfo

en Romeinen Wat deden de oude Grieken met mode? zig voor de kost? Waren ze be n prachtig Ee n? ontstaa Hoe is hun cultuurtechn de best ologische s eke t dage he othe er disclijk ov ekatie geïllustreerd basisboinov eid. leven in de Klassieke Oudh

de beste videotheek

The Pacific Hugh Ambrose - De Boekerij

Na Band of Brothers hebben Steven Spielberg en Tom Hanks opnieuw hun schouders onder een uitmuntende WOIIminiserie gezet: The Pacific. Het boek bij de serie graaft dieper in de psyche van enkele Amerikaanse mariniers.

€ 24,95

€ 49,95

28

Maximumprijzen geldig tot en met 14 december 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement