Page 27

BOEKEN / CULINAIR BOX

Tajine box

Cocktails

Spiesjes

Ghislaine Bénady - Terra

Imagebooks

J. Schwob - Kosmos

Een schitterend uitgevoerde cadeaubox met twee mini-tajines en een boek boordevol Marokkaanse recepten. Word een expert in Oosterse hapjes, maaltijden en zoetigheden en verras je gasten.

Shaken, not stirred, is wat James Bond altijd vraagt als hij een Martini bestelt. Leer zelf de kneepjes van het vak met dit boek vol smakelijke shakes. De cocktailshaker krijg je er nog bovenop.

Geen feest zonder hapjes, en met deze luxe cadeaubox, bestaande uit een boekje met dertig zoete én hartige knabbels en 100 herbruikbare spiesjes, worden ze nog een pak smaakvoller en origineler.

€ 29,95

€ 16,95

€ 19,95

Kleine wijnbibliotheek van Larousse Lannoo

Tapas

Soep

Imagebooks

Lineke Barendregt - Mo’media

Snel, gezond en toch lekker. Dit boek presenteert de lekkerste tapas met zes mooie tapasbordjes verpakt in een mooie geschenkdoos. Het perfecte eindejaarscadeau.

Met de twee soepkommen en lepels in deze cadeaubox ben je vertrokken voor een wereldreis van goedgevulde borsjtsj tot Indianse currysoep. Snelle en simpele recepten met eenvoudige ingrediënten.

€ 15,95

n. Of Het ultieme naslagwerk over wij r de voo nk che ook: het uitgelezen ges even, Pro t. naa nfa grootste én kleinste wij wie n, are bew , kiezen, kopen, maken om dit boek uitleest, is goed op weg n. rde wo te (amateur) sommelier

€ 19,95

d in de verkoopprijs Reductie van €15 reeds verreken

€ 14,95

fnac selectie

Brooddoosbox

warm aanbevolen

Tony Le Duc - Minestrone

De brooddoos is terug! Alleen bevat die vandaag niet enkel brood meer: ze surft mee op de golven van de internationale of toch zeker meer creatieve keuken. Getuige de gezonde én sexy recepten in deze bundel.

technologische

inovatie

de beste discotheek

€ 94,50 - 5 % in punten op alle boeken. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1. Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

25

Fnac Kerstgids 2010  
Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement