Page 26

BOEKEN / CULINAIR Jancis Robinsons wijnencyclopedie Jancis Robinson - Lannoo

Deze Nederlandstalige bewerking van The Oxford Companion to Wine bevat 2700 lemma’s, 528 pagina’s en 70 illustraties. De complete wijnencyclopedie van ‘s werelds bekendste vrouwelijke wijnneus.

€ 99

fnac selectie

Home made Yvette Van Boven - Fontaine Uitgevers

Dankzij duidelijke stap-voorstapfoto’s word je meteen geïnspireerd om zonder hulp ingewikkelde apparaten aan de slag te gaan in de keuken en met de opgedane kennis te experimenteren.

technologische

inovatie

€ 34,95 Wild! Joyce Huisman - Terra

talent in de kijker

warm aanbevolen

Recettes pour bien vivre:nu kers voor se klassie Fran de beste de beste videotheek discotheek Terra

uit een 19e Originele recepten en illustraties met andere eeuws kookschriftje, aangevuld r de prachtige klassieke Franse recepten. Doo onder uitvoering is dit kookboek een bijz l. document met een uniek verhaa

€ 26,50

Het accent ligt deze keer op wild voor alle seizoenen én het boek bevat nu ook recepten voor de lunch, zoals salades en soepen. Veel extra informatie over soorten wild, lokale producten en bereidingswijzen.

€ 24,95 Bier & Gastronomie Alain Coninx - Linkeroever Uitgevers

Kenners waren al langer overtuigd van de gastronomische kwaliteiten van bier. Niet alleen als smaakmaker in een gerecht, maar net als een goede wijn, ook als ideale begeleider bij een heerlijk gerecht.

€ 19,95 WijnKoopGids 2011 Frank Van der Auwera - Vrijdag

Die wijn drinkt moet wijn betalen, zo luidt het spreekwoord. Frank Van der Auwera weet in zijn WijnKoopGids uit het grote aanbod telkens weer de 300 beste wijnen aan de scherpste prijzen te ziften.

Whisky

Wat je als wijnliefhebber moet weten

Charles MacLean - Veltman

Wes Marshall - Karakter Uitgevers

Alles wat je als wijnliefhebber moet weten: kaarten van wijngebieden, duidelijke voorbeelden van proefnotities en wijnetiketten maken van dit boek een goede introductie in de complexe wereld van wijn.

Ervaar aan de hand van deze unieke gids de geweldige diepte, diversiteit en complexiteit van whisky en proef klassieke en nieuwe soorten. Een onmisbare metgezel bij het ontdekken van deze veel geprezen drank.

€ 29,95

€ 19,95

€ 13,90 24

Beste prijsgarantie

Fnac Kerstgids 2010  
Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement