Page 24

BOEKEN / CULINAIR Mexicaans! Thomasina Miers - Kosmos

Zinderende smaken, intrigerende geuren en verrassende texturen - de Mexicaanse keuken heeft het allemaal. Thomasina Miers neemt je mee op een inspirerende culinaire reis door dit prachtige land.

€ 24,95 Keuken

n 365 goede redene ga ctie an om aan tafel teselefnac

Nigella Lawson - Contact

Dit boek is een ode aan het hart van het huishoudelijk leven: de keuken. Het is de plek (naast het bed) waar de relatie geëvalueerd wordt, vriendschappen worden onderhouden en zelfs kinderen worden opgevoed.

warm aanbevolen

Stéphane Renaud - Lannoo

€ 39,95

nagerechten 365 smakelijke voor-, hoofd- en n en hun age std fee de volgens de seizoenen, boordedevol k boe ig lijv beste typische producten. Een technologische otheek discter het wa atie je inov die ties stra foto’s en grappige illu in de mond doen lopen.

Toet- en taartkalender

€ 26,50

Kamer 465 - Snor

365 + 1 recepten voor toetjes en taarten. Van eenvoudige yoghurttoetjes tot exquise desserts: als het aan de zeemzoete Toet- en Taartkalender ligt is het voortaan elke dag een groot feest.

Het grote pasta kookboek

€ 16,95

Paolo Balducchi - Becht - Gottmer

Vergeet spaghetti en lasagne, in deze bijbel met meer dan 500 pastagerechten leer je proeven van traditionele Italiaanse streekgerechten, maar ook van moderne gerechten die snel op tafel staan.

Het tapasboek Simone & Inès Ortega - Linkeroever Uitgevers

De laatste jaren is de Spaanse keuken, en dus ook de tapas, erg populair. Deze kleine hapjes zijn een Spaanse way of life. Het tapasboek biedt een voortreffelijke verzameling snelle, authentieke recepten.

€ 19,90

€ 34,95

I love cake, taart en koekjes Trish Deseine - Becht - Gottmer

Geert Van Hecke goes classic Geert Van Hecke - Linkeroever Uitgevers

Naast recepten uit zijn brasserie Refter, presenteert driesterrenchef Geert Van Hecke van restaurant De Karmeliet zijn eigenzinnige interpretatie van klassiekers uit de Belgische keuken.

Het ultieme taartenbakboek! Alle bekende cakes en taarten staan erin, maar ook klassiekers met een moderne twist. Recepten voor de beste taarten in alle vormen, maten en gewichten.

€ 24,90

€ 34,95 22

tale in de kijk

Maximumprijzen geldig tot en met 14 december 2010

de bes videothe

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement