Page 23

BOEKEN / CULINAIR Jamie in 30 minuten

Goed koken

Jamie Oliver - Kosmos

Harold McGee - Standaard Uitgeverij

Iedereen heeft een smoes klaar om na een dag hard werken een kanten-klaarmaaltijd op te warmen. Jamie is die excuses zat en laat zien hoe je in 30 minuten een heerlijk verse maaltijd op tafel zet.

Goed koken is geen kookboek, maar een gids die de thuiskok helpt de weg te vinden in het groeiende bos van exotische ingrediënten, recepten, voedselveiligheid en ingewikkelde keukenapparaten.

€ 29,95

€ 34,95

Het grote Larousse chocoladeboek

Bill’s Basics Bill Granger - Fontaine Uitgevers

Bill’s basics helpt de thuiskok de recepten te maken die iedereen onder de knie wil krijgen, met simpele technieken en eenvoudige ingrediënten. Basisrecepten dus die stroken met ons drukke bestaan.

Lannoo

170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken. Dit is een absoluut referentiewerk voor elke chocoladeliefhebber.

€ 24,95

€ 24,95 Spatels & Stiletto’s Ravinder Bhogal - Kosmos

Of je nu een diva, dondersteen of carrièretijger bent, Spatels & Stiletto’s is je nieuwe beste vriendin in de keuken. 160 eenvoudige, verleidelijke recepten, voor moderne madammen met een druk leven.

€ 27,50 Mijn kind eet gezond... Lien Willaert - Stichting Kunstboek

Hoe maak je groenten aantrekkelijker dan een boterham met choco? Hoe leer je je kind zo snel mogelijk allerlei smaken kennen? En hoe leer je je kind gezond eten en daarvan met volle teugen genieten?

Bakboek - De Klassieke rs

Eric Van den Hend &

€ 19,95

PIVA - Standaard Uitg everij

Dé bakbijbel voor ieder een die graag vrienden of familie ve rrast met zelfgemaakt gebak. De sta p-voor-stap fotografie en de netje s aangegeven hoeveelheden maken van dit boek nu al een klassieker. fnac sel

Nog een snoepje? Robert Declerck & Margit Sarbogardi - Davidsfonds

Dit boek draait om de nostalgie van ouderwetse snoepwinkels en de tradities van ambachtelijke snoepfabrikanten. Boeiende snoepweetjes en onverwachte smaken voor onverbeterlijke zoetebekken.

€ 26,95

€ 24,95 - 5 % in punten op alle boeken. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1.

ectie

technologische

inovatie

warm aanbevolen

de bes discotheete k

Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

21

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement