Page 21

BOEKEN / LITERATUUR Champagne in Chateau Marmont Lauren Weisberger - De Boekerij

fnac selectie

Huid en haar

ar sche Ditmologi Arnon Grunberg - Nijgh & vantechninovatie

warm aanbevolen

talent in de kijker

de beste discotheek

de beste videotheek

ssen, wordt tot Violet, ontwerpster van damesta r vriend Roland wanhoop gedreven wanneer haa n aanstoot neemt Oberstein, docent economie, gee s spannend lijkt aan haar overspel, maar het zelf te vinden. Pervers plezierig.

€ 17,95

De duivel draagt Prada en in Chateau Marmont drinken ze champagne. Na de modewereld richt Laura Weisberger haar pijlen op Hollywood, waar de celebrity’s zo verdoofd zijn dat ze er niks van zullen voelen.

€ 18,95

De klokken Richard Harvey - Prometheus

Wat Het parfum deed voor de geur, doet De klokken voor het geluid. Richard Harvell beschrijft de sprookjesachtige wereld van een verminkte zanger met de stem van een engel. Een betoverend debuut.

Gebonden € 24.75

€ 24,95

Bij het vallen van de avond Ons soort verrader

Sunset Park

John Le Carré - Sijthoff

Paul Auster - De Arbeiderspers

Onderhuidse dreiging, perfecte timing en morele complexiteit. Net zoals in het prachtig verfilmde The Constant Gardener is John Le Carré op dreef in deze onthutsende roman over hebzucht en corruptie.

Als Paul Auster de economische crisis van 2008 onder zijn scanner legt, dan weet je dat er stinkende wonden, lelijke breuken en nare uitzaaiingen te voorschijn komen. En toch brengt hij ook verlichting.

€ 19,95

€ 19,95

Michael Cunningham - Prometheus

Conflictsituaties van de menselijke ziel, de betekenis van schoonheid en de plaats van liefde in ons leven: Pulitzer Prize-winnaar Michael Cunningham (zie: The Hours) houdt het altijd elegant.

€ 19,95

Het grote huis

Kaïn

Nicole Krauss - Anthos

José Saramago - Meulenhoff

Een schrijfster werkt al 25 jaar aan het bureau van een Chileense dichter. Op een dag wordt het opgeëist door een jonge vrouw die beweert zijn dochter te zijn. Stilaan raakt ze de greep op haar eigen leven kwijt.

Had god – die alles kan – de moorddadige daad van Kaïn op zijn broer Abel niet kunnen voorkomen en is god daarom zelf niet verantwoordelijk voor de eerste moord in de geschiedenis van de mens? Geestige en confronterende roman over de hervertelling van Kaïn uit het Oude Testament zoals alleen Saramago dat kan.

€ 21,95

- 5 % in punten op alle boeken. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1.

€ 19,95

Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

19

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010