Page 15

BOEKEN / STRIPS Interpol, 1: BrusselDe zaak Patrice Hellers Dupré/Alcante - Dupuis

Dupré en Alcante tekenen voor een spraakmakende, nieuwe politiereeks - gebaseerd op waar gebeurde feiten! Zo wordt in de eerste aflevering een Belgische oud-premier ontvoerd. Drie keer raden wie daarvoor model stond.

€ 5,19 Batman, De Dark Knight keert terug Frank Miller/Klaus Janson/Lynn Varley De Vliegende Hollander

Simon’s Cat, 2: Voorbij het hek

De opkomst van de zelfmoordkonijntjes

Simon Tofield - Oog&Blik

Andy Riley - Oog&Blik

Een pluizig huisdier met 60 miljoen hits op YouTube? Als Simon’s Cat met een lege maag en een eigenwijze blik voorbij het hek kijkt, kan je er vanop aan dat er wereldwijd gretig meegekeken wordt.

Hopelijk wordt Andy Riley nooit levensmoe, want na twee succesdelen trekt hij met De opkomst van de zelfmoordkonijntjes weer een scherp gekarteld blik suïcidale vondsten open. Blijf er niet in.

€ 14,95

€ 7,90

Batman scheert vandaag niet alleen hoge toppen in de bioscoop; ook de strips zijn weer van een uitzonderlijke kwaliteit. Zo ook dit verhaal vol moord, mysterie en romantiek - de meest memorabele Batman-comic in jaren!

fnac selectie

€ 17,50 99 tv-klassiekers voor mensen met haast

technologische

inovatie

Thomas Wengelewski - Kosmos

Vroeger waren er twee tvzenders en keek iedereen naar Dallas. Simpel. Om vandaag mee te zijn, heb je een strip als deze nodig, waarin elke populaire tvserie wordt samengevat aan de hand van een paar rake cartoons.

warm aanbevolen

talent in de kijker

Largo Winch, 17: Zwarte zee de beste

de best q - Dupuisvideotheek me/F Ham Van ek ranc othe disc e

r Net op het moment dat de dochte rd, voe ont rdt wo r van zijn bankie wordt Largo Winch door de FBI ee verdacht van wapenhandel. Tw e twe oon gew of n zware probleme g rin eve afl om goede redenen zeventien in huis te halen!

€ 5,19

€ 10

Jeroom - Vrijdag

Oorlog van de Sambers, 4: Werner en Charlotte

Tettenman! Reetman! Jos! Het debiele ei! Ridder Bauknecht! Daan en Seppe! Hoe meer ongelikt, hoe liever Jeroom het heeft. Zonder schroom schopt hij heilige huisjes om; nu nog scherper en snediger dan voorheen!

Yslaire/Boidin - Glénat

De tweede cyclus van deze ambitieuze stripreeks voert de lezer terug naar de duistere gebeurtenissen die aan de geboorte Hugo’s vader voorafgingen. Wat is de oorsprong van de tragedie van de vervloekte familie Sambers?

€ 14,90

€ 12,37

Hammertime

- 5 % in punten op alle boeken. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1. Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

13

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement