Page 12

JEUGD / BOEKEN Vanaf 6 jaar

De grote hamstermassamoord

fnac selectie

warm aanbevolen

in

de beste discotheek

vi

Katie Davies - Gottmer

Anna krijgt het hard te verduren. Niet alleen gaat haar oma onverwachts dood, iets of iemand heeft een bloedbad aangericht onder haar hamsters. Samen met haar broertje en beste vriendin trekt ze op onderzoek uit.

technologische

inovatie

€ 11,95 Vanaf 9 jaar

Hoe maak ik een vriend? Evelien de Vlieger - Lannoo

Vanaf 6 jaar

Het is een boek Lane Smith - Lemniscaat

Help! Je kan het niet ‘sharen’, sms’en of twitteren. Je hebt zelfs geen login en wachtwoord nodig om het te openen. Het is een boek godbetert! En het is zowaar nog grappig, schattig en boeiend ook!

€ 11,95

een De titel is klaar en duideljk: is er om le mu for manier, een soort geijkte ger Vlie De vrienden te maken? Evelien e boek stig gee vraagt het zich af in dit erg ties. stra illu en vol fantasierijke collages

€ 14,50

Vanaf 6 jaar

Vanaf 7 jaar

Wolf, Hond en Kat

Wat hebben we vandaag (niet) op school geleerd?

Sylvia Vanden Heede - Lannoo

Slaagt Wolf erin om Kat, met de hulp van zijn vindingrijke neef Hond en een troep ijverige muizen, uit zijn huis te verdrijven? Kom het snel te weten in dit grappige verhaal vol verwijzingen naar klassieke sprookjes.

€ 12,95

Jan De Smet - Lannoo

Wie vindt dat kinderen al eens ondeugend mogen zijn, haalt ogenblikkelijk dit nieuw luisterboek van Jan De Smet in huis vol grappige liedjes (over opruimen en school) en bonte illustraties van Tom Hautekiet.

€ 16,95

Vanaf 6 jaar

Vanaf 8 jaar

Het grote boek van Fee Fleur

Weerwolfbende

Marianne Witte - Kluitman

Ken je Fee Fleur? Ze zit op een school voor feetjes en kan heel knap toveren. Als het warm is, tovert ze ijs, en als er feest is, dan tovert ze een gast. Oké, soms loopt er al eens iets mis, maar Fee Fleur lost het ook altijd weer op.

Paul van Loon - Leopold

‘Pas op, Dolfje,’ zegt opa weerwolf, als het volle maan is. ‘Er lopen kwade dingen rond vannacht.’ Dolfje heeft het ook gemerkt: enge schaduwen met scherpe oren. Wie zijn ze en moet hij er ook echt schrik van hebben?

€ 15,95

€ 9,95 10

Maximumprijzen geldig tot en met 14 december 2010

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement