Page 11

JEUGD / BOEKEN Vanaf 4 jaar

Jij en ik en mijn rode fiets Jujja Wieslander / Marit Törnqvist - Querido

De Zweedse illustratrice Marit Törnqvist tovert de feeërieke versjes van haar landgenote Jujja Wieslander om in een vertederende bundel over een meisje, haar broer en een immense verzameling knuffels.

€ 13,95 Vanaf 4 jaar

De reisgenoot Het Geluidshuis

Na de dood van papa, gaat bange Johannes het avontuur en de beeldschone, maar wrede Prinses Sophia tegemoet. Beantwoordt hij drie vragen juist, dan mag hij met haar trouwen. Anders heeft hij een probleem. Alweer een nieuw heerlijk hoorspel van het Geluidhuis!

Vanaf 8 jaar

js difnac Het Parasele ctie Bart Moeyaert - Querido

warm aanbevolen

in

eyaert Met Het Paradijs tekent Bart Mo gevierde zijn op g vol voor een luisterrijk ver k van de zie mu De . ing kinderboek De schepp de best jee er g krij sche ologi ctie techn odu discotheek gelijknamige the atie rpr inovate zomaar bovenop.

€ 21,95 boek + cd Vanaf 4 jaar

€ 19,95 boek + cd

De dertig mooiste verhalen van de sprookjesverteller Thé Tjong- Khing - Gottmer

De titel van dit boek slaat nagels met koppen; het is een prachtige verzamelbundel waarin de dertig mooiste verhalen van de Nederlandse illustrator Thé Tjong-Khing staan te schitteren.

Vanaf 5 jaar

Oliver! naar Charles Dickens - Ballon

Sinds Charles Dickens hem in 1837 boven de doopvont hield, veroverde Oliver Twist, het weesjongetje dat in de riolen van Londen opgroeit, miljoenen harten met zijn tijdloos, ontroerend verhaal. Zo ook nu weer.

€ 24,95 Vanaf 4 jaar

De kleine prins. Een betoverend puzzelboek

€ 18,95 boek + cd

naar Antoine de Saint-Exupéry - Memphis Belle

Vanaf 5 jaar

Reis met de kleine prins langsheen sterren en planeten in dit prachtig puzzelboek; gebaseerd op de tijdloze roman van Antoine de Saint-Exupéry. Een hebbeding vol lees- én spelplezier.

De fabels van Aesopus Imme Dros / Fulvio Testa - Leopold

De fabels van Aesopus - je weet wel, die Griekse fabels over dieren die zich gedragen als mensen zijn al zo oud dat de Nederlandse schrijfster Imme Dros het tijd vond om ze in een aantrekkelijk, nieuw jasje te steken.

€ 9,95

€ 18,95 - 5 % in punten op alle boeken. Ontdek de voordelen voor Fnac-leden op pagina 1. Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be

9

vi

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement