Page 107

MOBILITY / ACCESSOIRES IPHONE 4 Artwizz Seejacket Clip Clear Voor iPhone 4

Artwizz Privacyfilm Voor iPhone 4 Bescherm het scherm van je iPhone tegen indiscrete blikken. Zoals de naam zegt, beschermt de ‘privacyfilm’ je tegen nieuwsgierige blikken, maar ook tegen krassen en andere schade.

Een clip in extreem robuuste kunststof. Als een tweede huid die je scherm op een betrouwbare manier beschermt tegen vuil en krassen.

€ 12,99

€ 9,99 Gear4 Black Ice

Gear4 The Band Black/

Voor iPhone 4

Grey Voor iPhone 4

Bescherm je iPhone tegen stof, schokken en krassen met de Gear4Black Ice. Hiermee hou je je iPhone in perfecte staat en behoud je alle mogelijke functies.

Bescherm de zijkanten van je iPhone 4 en verbeter tegelijk het antennesignaal met deze Gear4bescherming. Ze is gemaakt van rubber en voorgevormde kunststof en beschikt over volumetoetsen.

€ 19,99

€ 19,99

Belkin Shield Micra Black Voor iPhone 4 Bescherm je iPhone met dit soepele en aangenaam aanvoelende etui. Dit ultradunne etui sluit perfect aan op de vorm van je toestel en glijdt gemakkelijk in je zak of tas.

€ 19,99

Bodyguardz Voor iPhone 4 Griffin Flexgrip Clear Voor iPhone 4

Belkin 2-PCK Voor iPhone 4

De FlexGrip-hoes omhult je iPhone 4 met een flexibele behuizing. Ze is bestand tegen vuil, schokken en krassen en houd alle aansluitingen van het toestel vrij.

Bescherm je iPhone met dit siliconenetui met antisliptextuur. Het design met lasergravure is ideaal om te surfen, berichten te verzenden en games te spelen.

€ 19,99

€ 19,99

Xtrememac

Xtrememac

Hybrid Case Voor iPhone 4

Customize Case Voor iPhone 4

Dit etui biedt een integrale bescherming om het gebruik van je iPhone 4 te optimaliseren.

Dit Customize-etui geeft je iPhone 4 een heel eigen look.

€ 29,99

€ 29,99

Deze volledig transparante en erg fijne beschermfolie is gemaakt van een materiaal dat ook in de autosector wordt gebruikt en biedt een uitstekende bescherming tegen krassen.

€ 24,99

Griffin Elan Frame

e rom Platinum Leather Chselec fnac tie Voor iPhone 4

warm aanbevolen

deze Bescherm de randen van je iPhone 4 met rking. fwe uura hoes in sterk policarbonaat met text en blijv de gsm Bedieningen en poorten van logisch de beste e techno discotheek . tie elijk inova toegank

€ 34,99 Ledenvoordeel

- 5 % in punten op alle accessoires op deze pagina.

Met één klik haal je Fnac in huis 24u/24, 7d/7 op www.fnac.be 105

Fnac Kerstgids 2010  

Fnac Belgium - Kerstgids 2010

Advertisement