Page 1

Cuc d'Orella

#1


Editorial Quatre companys de pis, un menjador del Raval i moltes ganes de fer una petita contribució a l'escena emergent barcelonina: són els ingredients que, en un sopar prenadalenc, van encendre l'espurna del Fluixet Fest. La consigna? Música takeaway. No en tenim prou amb les sales de concert, volem emportar-nos els músics a casa. Després d'uns quants correus i corredisses, el mateix menjador es convertia en l'escenari de la primera edició del Fluixet amb què, músics i assistents, acomiadàvem el 2012. Un còctel perfecte de Cap


d'Any: l'atmosfera atrapant de Wesphere i, com a contrast saborosament perfecte, el rock més bandarra de Les Sueques. Assaborint-ne encara el regust, engeguem de nou els motors i ens preparem per a la segona edició de la trobada. En aquesta ocasió, acompanyem els concerts amb el Cuc d'Orella perquè un cop a casa, com l'Ohrwurm alemany, no te'ls puguis treure del cap. Volem trepitjar fort, però, ep!, tocant Fluixet.

www.fluixet.com


de Cleia Armengol


Com Viuen na truita i no tenia o us feia u

va

i ba

tr va a

o p e l l ar l

amila a

a a comprar-ne i l

aC

xa r

mb

Un dia l'Alba

la bici.

ssar pel costat de m on v a p a l'Alba , la va u s ec l e r e veure i es va f or l'Ait fins que va arribar i va fer un zapatead o.

El R a

Així es van conèixer i així van començar a viure junts.


Imperio Imperio està format per l'Anna, el Santi, el Marc i l'Elsa, una petita formació que just està començant a fer els seus primers passos, amb cançons populars melodramàtiques lo-fi pop.


Bläue Bläue és un grup de rock poca-solta i inadaptat, anacrònic i molt contemporani, que juga i experimenta amb estils diversos, quelcom difícil d'etiquetar però curiosament ballable i enganxifós; més que música, Bläue és una experiència sexi, rítmica i entretinguda.


#1

Cuc d'Orella #1  
Cuc d'Orella #1  

Primer número del Cuc d'Orella, el zine del Fluixet Fest.

Advertisement