Page 1

Alumnes de 5è B


Per arribar al Pedraforca vam haver d’estar dues hores a l’autocar. Des de la casa es veia el Pedraforca. Quan vam arribar ,vam agafar l’esmorzar i vam seure en rotllana. Desprès d’esmorzar vam jugar al mata-conills i al pistoler . Ens vam rentar les mans i ens van ensenyar la cançó per cantar abans de menjar. Quan vam acabar, ens vam instal·lar a les habitacions, les nenes totes juntes i el nens en dues habitacions. A la tarda vam fer una excursió fins a Saldes. Allà vam fer una activitat i vam berenar , desprès vam tornar a la casa. Al segon dia vam fer tir amb arc, bici-car ,llimar i enganxar unes fustes per fer un marc de fotos i esquis del Pedraforca. Mes tard ens vam dutxar. A la nit vam fer discoteca! Uns nens es van adormir a la discoteca, però tota la resta van aguantar. Al tercer dia vam fer les motxilles. Vam anar amb tirolina , vam muntar a cavall, vam anar a veure els animals de la granja, vam anar en quad i vam pintar el marc. A la tarda vam tornar a l’escola.

Laia Cuadrat 5èB


Edna Montané

El 25 d’Abril a les 9 del mati els meus companys ,els meus professors i jo vam anar de colònies al Pedraforca. El trajecte va ser molt llarg, ens van posar una pel·lícula que jo ja la havia vis, per això vaig estar tot el trajecte parlant, menys els últims 10 minuts que em vaig marejar molt. Quant vam arribar vam esmorzar i ens van presentar els monitors, es deien: Mireia, Raul, Eva i Carma . Després vam fer una excursió molt llarga a Saldes. L’anada dura 1 hora i la tornada 1 hora, a mi s’hem va fer molt llarg el camí. El segon dia va ser molt xulo primer el meu grup i jo vam fer una activitat que era de muntar en bici – car jo vaig ser la segona en muntar amb 2 companys. Després el meu grup va fer tiro amb arc, ens vam dividir en 2, el meu grup va perdre però em dona igual em vaig divertir. Per últim el meu grup va fer un taller que consisteix en fer un marc per una foto que ens van fer el primer dia, el primer que vam fer va se llimar la fusta, després el que teníem que fer era, enganxar les fustes en forma de marc i esperar a que el pegament de fuster es seques. Quan vam acabar els grups ens vam avisar per rentar-nos les mans i anar a dinar el dinar va ser molt bo, van tocar panins, conill i enciam de tercer va tocar gelat. Després vam fer una altra vegada grups, el meu grup i jo vam fer un circuit amb tirolina i després vam muntar a cavall. LES MILLORS COLONIES !!!


Gregory Ruiz 5b

3/4/18

El vint-i-cinc de abril vam anar al Pedraforca ,vam fer una excursió a Saldes i van fer un joc de buscar les estrelles ,van berenar un entrepà de xocolata ,vam tornar a la casa de colònies , Van tenir un tems lliure i vaig tirar en el tobogan , van fer tirolina .A la nit van fer un joc que consisteix en encontra a las monitores i ens da un paper de color . van sopar be , a la nit el Hao no em deixar dormir a les 4 de la matinada em vaig dormir . El vint-i-sis de abril vam despertar-nos i esmorzar , van fer taller de la foto , tir amb arc i m untar cavall en acabar van dinar ens van dutxar i van fer bici car ,una cursa de esquis i la foto. A la nit van fer discoteca a les 23h de la nit El dia vint-i set de abril vam despertar i recollir la nostra habitació ,vam esmorzar van pegar la foto en el marc i van fer amb esprais de pintura els van guarda a les maletes vam dinar i van preguntar si ens ha passat be i yo he contesta –si hem jugat per ultima vegada als colunpis i al tobogan i a futbol i al autobús no van poder posar una pel·lícula i amb vaig dormir a les dues hores i ja esta el autobús en la escola


Ian Josep Rodríguez 3/5/2018

Els dies 25, 26 i 27 d’abril vaig anar al Pedraforca durant al trajecte alguns nens van vomitar va ser una mica llarg ja que alguns nens i nenes va ser llarg vam veure una pel·lícula era divertida quan vam arribar ens va tocar instal·lar-nos a la habitació després vam fer un passeig pel bosc va ser molt llarg vam arribar a saldes allà vam jugar a un joc sobre les constel·lacions eren tres grups. El segon dia per la nit va haver-hi molta gresca vam berenar cereals amb llet i cola cao després vam fer bici kart, quad ,tir amb arc, cavalls i un taller. Després vam dinar estava boníssim fins i tot era mes que el de la escola per la nit vam fer una disco. Vam estar desperts fins les 23h el següent dia vam berenar i després ens vam anar cap a l’escola.


Alex Mata Julian

Aquest any els meus companys i els mestres i jo vam anar de colònies al Pedraforca al trajecte va ser molt llarg i la arribada igual. Vam esta tres dies i dos nits a la casa rural vam fe moltes activitats i aquelles eren tir a arc, hi havien dos grups i fèiem competicions. També bici car hi havia un circuit per el camp de futbol i després en una zona molt mes ample. Podíem muntar a cavall era una volta per al bosc. Vam tirar-nos per una til orina. I el últim dia em vaig posar un casc de moto i em vaig muntar en un quad, clar jo no el conduïa era al darrera una monitora i jo al davant vam fer una volta per darrera de la casa. Per la nit vam fer un joc que als monitors es van a amagar per darrera de la casa i em grups teníem que buscar als monitors, però el dia següent a la nit vam fer, en un lloc gran una discoteca la musica estava molt fort hi havien uns focus que cam viaven de colors. En aquets tres dies anaven fen un marc de fotos amb fusta i per decorar-lo u teníem que fer amb grafit.

Hi havia un parc amb columbis tenia una torre que baixaves per un tobogan també podies jugar a pin pon. El primer dia vam anar a un poble que es deia Saldes però para anar allà vam passar per un bosc vam tarda 45 minuts de arribada i tornada i ha hi vam fer una gimcana per tot el poble era molt divertit , i després vam berenar. I aquestes han sigut les meves colònies.


Abril . Regales 03/05/2018

Aquest any hem anat de colònies al Pedraforca . Vam marxar el dia 25 d’abril . A les 9 del mati ja estàvem tots davant de l’autocar. Vam estar dues hores a l’autocar , va ser molt temps, però vam riure molt . Quan vam arribar vam començar a fer jocs ,sense parar. Allà l’avorriment feia nosa . La primera nit vam fer un joc de nit divertidíssim . Els monitors eren amb nosaltres , eren molt divertits!!!!!!! El segon dia vam anar amb cavall , amb bici car ,vam fer tir amb arc ,casi encerto a la diana !!!! També ens vam tirar amb tirolina pel bosc . Vam començar a fer un marc per una foto en la que sortíem tots i el Pedraforca a darrera . Després vam berenar un pa de pessic que era deliciós !!!!!!! Un cop ja aviem berenat vam continuar jugant una estona en els columpis , al balanci algunes persones i la majoria de persones a la pista de futbol jugant . Alguns a futbol , altres a mata conills , altres al camp de morts ..... Desprès ens vam anar a les habitacions perquè havíem de dutxar-nos . Primer les nenes , no ens vam rentar el cap perquè si no tindríem el cabell moll i ens refredaríem . UN cop ja estàvem ben polides ens vam posar a jugar al llop. Mentrestant els nois es dutxaven . desprès vam anar a sopar . Un cop ja havíem sopat ens vam anar a disfressar com si fóssim lletjos i lletges , la segona nit no havia joc de nit si no discoteca .La temàtica de la discoteca era anar ven lletjos per això ens vam disfressar. Vam anar sortint de les habitacions per anar a la sala a on es faria la discoteca . un cop ja érem tots a la discoteca es van obrir els focos i el DG va posar tota la musica que havíem demanat . Vam estar mes de dues hores ballant i cantant les cançons que sonaven . Ens les sabíem totes perquè nosaltres les elegíem. Un cop vam arribar a la habitació vam agafar el raspall de dents per rentar-os les abans de anar a dormir . Ens vam posar el pijama vam entrar a dins dels nostres sacs de dormir i vam dormir fins l’endemà al mati . El dia següent al despertar hi havia molta boira , no es vella el Pedraforca .Dèiem que l’havien robat !!! Aquell dia l’activitat era anar amb quad .Com que nomes havien dos quads nosaltres anàvem jugant i ens avisaven quan ens tocava . Anàvem a molta velocitat !!!! desprès de dinar ens va vindre a buscar el autocar. Tots estàvem molt tristos perquè ens volíem quedar mes dies però havíem de tornar a casa .La majoria de gent va estar dormint tot el viatge . En arribar tothom va anar a saludar a la seva família . Va ser un moment molt bonic . Si bols les millors colònies del mon vine al Pedraforca .


Pablo Lionel 5èB

Dia 25 d’abril Quan estàvem apunt de pujar a l’autocar jo estava molt nerviós perquè sabia que serien molt divertides i que m’agradarien moltíssim. A l’autocar vaig anar amb el Gerard de parella i ens vam divertir molt. Només arribar vam fer una excursió de 1hora d’anada ,1hora que vam estar allà i 1hora de tornada. El dinar estava boníssim, de primer plat hi havia macarrons a la bolonyesa molt bons, de segon plat pollastre amb patates fregides i per el postra pomes del bosc. Desprès de dinar vam jugar tota la tarda. A la nit estàvem molt cansats però vam voler fer el joc de nit que consistia en trobar els monitors per tota la casa de colònies. Vam dormir molt poc perquè uns nens no paraven de fer sorolls estranys i dir que hi havia un fantasma a l’habitació i sota les lliteres però ningú s’ho va creure. Dia 26 d’abril A l’esmorzar jo tenia molta gana i em vaig menjar sis galetes amb llet calenta que no m’agradava molt però com tenia gana... Desprès de esmorzar també vam jugar bastant al futbol fins que ens van cridar els monitors per fer tres activitats molt divertides. Jo vaig començar per el taller de marcs de fotos , desprès vaig fer bici-cars i per acabar vaig fer tir amb arc. Vam dinar desprès vam jugar al fet i amagar. El sopar estava boníssim i finalment vam fer el joc de nit: Que va ser molt divertida!!!Vam fer una discoteca!!! Vam ballar, vam cantar... A l’hora d’anar a dormir era el millor que ens havia passat perquè ens vam cansar molt a la discoteca ballant i saltant i cantant i ens vam dormir als tres minuts. Dia 26 d’abril Va ser molt ràpid, però divertit alhora al matí vam jugar al pi vam esmorzar i vam seguir jugant fins l’hora de dinar . Desprès de dinar vam muntar a cavall vam fer una tirolina molt llarga i vam acabar els marcs de fotos . Vam dinar molt ràpid perquè l’autocar ja estava a punt d’arribar. La tornada va ser molt llarga i pesada.


Aitana Rodrigo Guerrero 5èB 03/05/2018

Aquest any em anat al Pedraforca de colònies . Quan vam arribar lo que vam fer va ser dinar ,el menja estava molt bo i els monitors eren molt simpàtics. Després de dinar vam jugar amb una pilota i es va caure per un barranc, però la vam recuperar . I desprès vam anar a Saldes a berenar i a jugar a un joc de constel·lacions. A la tornada vam sopar i després de juga a un joc de nit ens vam rentar les dens i vam anar a dormir . A l’endemà ens vam separar per grups, de 12 persones i vam fer moltes activitats


03/05/18

Aquestes colònies al Pedraforca van ser molt divertides perquè primer vam arribar i vam jugar a la pista i vam anar a dinar al menjador després vam jugar a futbol a la pista i vam fer una excursió a saldes i vam trigar 1 hora després vam tornar a la casa de colònies i vam jugar una rapida i vam anar a sopar i després vam fer un joc de nit que els monitors s’amagaven i després vam anar a dormir i ningú es va dormir a les 2 per lo menús perquè estàvem tan emocionats que no volíem anar a dormir. Al dia següent ens van donar un menja molt bo i vam jugar a la pista, VAM GUANYAR!!!!!

Roc Babiloni Castells 5è B


Berta Nieto 5èB 03/05/18

Aquestes colònies vam arribar vam esmorzar , després vam anar a les habitacions i vam preparar totes les coses. Jo dormia amb la Carla . Vam tindre temps lliure i vam jugar al “mata conills” una mica mes tard vam anar a dinar. Després de dinar vam fer una excursió a Saldes. Va ser molt llarg el camí, al arribar vam berenar pa amb xocolata. Després de berenar vam fer 3 equip per fer una gimcana en la que havíem d’anar trobant pistes. El meu equip va guanyar. Quan vam arribar a la casa vam sopar i després vam fer un joc de nit. En acabar el joc vam anar a dormir. Al dia següent ens vam llevar a les 8:00. Després de vestir-nos i arreglar-nos vam esmorzar. Al cap d’una estona vam fer 4 grups i hi havien 4 activitats la primera era un taller per fer un marc de fotos amb paper de vàter la segona activitat era el bicicar la tercera era tir al arc i la quarta era esquis del Pedraforca. Després de les activitats vam dinar després vam jugar i després vam muntar a cavall el cavall que vaig muntar jo es deia Mel una mica més tard vam tirar-nos en tirolina. Quan vam acabar vam berenar després ens vam dutxar i després de dutxar-nos vam sopar. Vam tornar a les habitacions i ens vam preparar per a la discoteca va durar fins molt tard quan es va acabar vam anar a dormir . Al dia següent vam pintar els marcs que havíem fet amb pintura. Vam muntar en quad i després vam anar visitar la granja.


Martina Piqué 5èB 03/05/18

Aquest passat dimecres 25 d’abril vam anar de colònies. Quan vam arribar el primer que vam fer va ser deixar les motxilles, després vam anar a esmorzar a la pista i després vam anar a posar tot a les habitacions. Jo dormia amb la Júlia Macià al costat. Una mica més tard vam tenir temps lliure, i vam jugar al “mata conills“. Després ens van cridar per anar a rentar les mans, per anar a dinar. Al acabar de dinar vam fer una excursió. Va durar com una hora i quan vam arribar vam berenar. Després vam fer 3 grups i vam fer una gimcana en la que havíem d’anar trobant pistes. El meu grup va guanyar. Quan vam arribar a la casa vam sopar i després vam fer un joc de nit. En acabar vam anar a dormir. Al dia següent ens vam llevar a les sis i mitja i vam sortir a la pista a jugar a la pista. Després vam anar a esmorzar. Al cap d’una estona vam fer un taller, després vam fer bicicar, després vam fer tir amb arc i després vam fer esquí del Pedraforca. Després de dinar vam muntar a cavall i una mica més tard vam tirar-nos en tirolina. Quan vam acabar vam berenar i ens vam dutxar i ens vam anar a sopar. Vam tornar a les habitacions i ens vam preparar per a la disco. La disco va durar fins les 12 de la nit. Al matí següent em vaig despertar molt alegre perquè era el meu aniversari. Després vam pintar uns marcs ,vam muntar en quad i vam visitar la granja.


Adrià Garcia Carro

2/5/2018

5èb

Quan vam arribar a la casa de colònies va ser molt guai era molt gran tenia una cuina molt gran. Despres de visitar tota la casa ,els monitors que es deien (raùl) (l’E va) (Mirella). Ens van dir que pujesim a les habitacions a guardar les coses i a fernos el llit. Les habitacions eren molt grans sobretot la abitacio de les nenes. Quan vam acabar de arreglar les habitacions podíem anar a jugar als gronxadors o a la pista de futbol. Despres de jugar fèiem activitats, quan acavabem les activitats navem a dinar. Per sert el menjar estava molt bo!!! La discoteca va ser molt guai, però també molt sorollosa. Hi havien nens que sabien adormit. No se com podien dormir!!!


Eulàlia Costa-Pau 5é

Aquest es colònies hem anat al Pedraforca !!! M’ho he passat genial !Les millors colònies de l’escola .DIA 1:quan vam arribar , vam anar el poble del costat Saldes vam fer unes activitats molt divertides ,un d’elles consistia en buscar sols unes estrelles per tot el poble ,per construir unes constel·lacions. El joc de nit va ser molt divertit. DIA 2: Va ser el millor dia ens vam tira d’una tiro-línia va ser molt divertit .Després vam fer un marc i el vam decorar . Vam pujar a cavalls jo vaig pujar a la Mel. També vam fer una activitat que en posàvem uns esquis en parelles i fèiem una cursa i vam pujar en bicicar va ser molt divertit!!!. A la nit vam fer la millor disco del mon mundial!!DIA 3:Quan ens vam despertar ,vam fer les motxilles i vaig anar al cap de futbol i allà vam trobar tots els monitors allà en van separar en 2 grups el primer anava a la granja i el segona pujar amb quad.

En resum m’ho vaig passar

GENIAL!!!!!!

NOM. JULIA


Júilia DIAGO

2/5/2018 5È

Desprès d´un llarg viatge al autocar vam esmorzar i desprès els amables monitors que es deien Mirella, Raul, Carme i Eva ens van ensenyar la casa de colònies. La casa era més o menys gran havien 4 habitacions, 1 per els monitors i monitores de l´escola, 2 per els nois evident ment separades i per les noies 1 per totes la més gran .El primer dia ens van deixar jugar a un parc ,al camp de futbol o per el voltant . El segon dia vam anar d’excursió per Saldes amb 3 grups diferents, havíem de trobar endevinalles per tot el poble que contenien unes estrelles i aquelles estrelles tenien escrites contes que havíem de junta. El meu grup i jo vam guanyar. Desprès vam tornar a la casa de colònies vam sopar i vam fer un joc de nit, el joc consistia en: trobar els 4 monitors els quals tenien 1 pòsit havies de portar un de cada color i resulta que també vam guanyar el meu grup . Vam anar a sopar i a dormir .El dia següent vam fer moltes activitats com per exemple tir al arc, bysycard ,quad ,granja, cavalls i discoteca. Em va encantar tot, però el que em va agradar mes va ser la discoteca havien focus de colors altaveus i uns companys fantàstics i fantàstiques per passar-ho be en fi unes colònies fantàstiques


Albert Bonilla 5èB 7/6/2018

Aquest any hem anat de colònies al Pedraforca i m’ho he passat molt bé. El primer dia vam arribar vam esmorzar i vam fer un joc per presentar-nos ,es deia pistoler. Ami no hem va agradar però hi ha molta gent que sí. Després de jugar vam anar a fer els llits i desfer bosses. Vam anar a dinar i després de dinar vam anar a fer una excursió fins a Saldes , van ser 55 minuts d’anada i 55 de tornada . Allà vam berenar i després vam fer una gimcana molt dive rtida que haviam de anar sols per Saldes . Després vam fer unes activitats que no hem van agradar gens com perexemple el primer joc: Hviam de agafar-nos i formar una rollana,va ser desastrós . Després vam tornar cap a la casa se colònies. Un cop allà vam anar a sopar i a la nit vam fer jocs de nit . Va ser molt divertit, havíem d’anar sols per el voltant de la casa de colònies i trobar uns cartellets de colors . El grup que els trobava abans guanyava . espres vam anar a sopar i aven sopats vam anar a dormir ancara que va haveri molta gent que no va deixar dormir a els demes. Be això es el que vam fer el primer dia a el Pedraforca.


Albert Gimeno 03/05/2018 5èB

Quan vam arribar ens van explicar les normes al camp de futbol i després ens van deixar jugar 30 minuts. després vam fer una excursió de 45 minuts a Saldes, a saldes vam fer una gimcana de 1 hora. Vam berenar pa amb xocolata, quan vam acabar vam fer un joc que ens teníem de agafar del cul i cada vegada teníem de agafar una persona més fins que no podíem. I a la ultima nit vam fer discoteca, les cançons que més em va agrada va ser la illa de la amor. I la tornada de colònies al autocar va molar molt perquè vam jugar a un joc .


Chen hao jian 5è B 3 /5 / 18

Vaig fet molts activitat , hem fet un excursió al bosc , muntar a cavall i el cavall que muntat jo es diu mel , tironina , mirar las animalets , un discoteca , bici car , tira arc , taller , discoteca , joc de nit . . . El activitat que m’agrada mes és tirar arc i muntar cavall . ha via tres cavall un es diu mel , la segona es diu tigre i la tercera i no me recordo con es diu la tercera .


Nara Diaz 07/06/18

Al primer dia tots ens vam asseuré al cam de Futbol i ens ban explicar les normes. Després ens vam anar d’excursió en un poble que es deia saldes. Allà vam fer una gimcana que to tenies una pista i tenies que trobar les altres . Després tenies que fer una forma amb persones i també tenies unes estrelles que al darrera tenien un poema. Ba ser molt divertit! Quan acabem tornant cap a la casa de colònies vam veure una mena de serp , ami amb va fer una mica de fàstic .al dia següent vam fer totes las activitats van muntar a cavall, vam pujar a una tirolina ,vam muntar amb vici car ...Al dia següent vam recollir tot i vam pujar a l’autocar per tornar cap a l’escola.


Gerard Casajoana Valls 5èB 7/6/18

Aquest any em anat de colònies al PEDRAFORCA! M’ho e passat molt be, perquè em fet diferents activitats, com per exemple : Munta a cavall, tir amb arc, em anat amb quad, em fet un circuit per en mig del bosc i anant per dalt dels arbres i al final hi havia una tirolina i moles activitats mes. I en aquest text us explicaré unes activtats de totes les que vam fer. Una de les activitats que em va agradar mes va ser la tirolina, perquè com ja explicat era un circuit que tenies que anar per sobre dels arbres fins arribar al final que hi havia una tirolina molt llagar. El circuit no estava a molta altura si h veies des de abaix , però quan estaves a dalt , donava una impressió de que estaves a moltíssima altura i de que et cauries.

I l’altre activitat que em va agradar mes va ser, munta a cavall, hi havia tres cavall un es deia tigre que era amb el que anava jo, un altre es deia Elton i l’últim es deia Mel(que la mel era una femella no un mascle) i vam donar una volta per el bosc amb els cavalls, va ser molt xulo. Hi havia una part que semblava que el cavall s’anava a caure per un barranc


Urooj Fatima 5B 2/5/2018

Quan la meva classe estava a Colònies al Pedraforca jo no hi vaig anar vaig quedar a casa I vaig anar al cine per veure una peli que es deia Piter i el Dragó i era molt guai i després Vaig comprar una bicicleta i era molt guai era de color blau clar. Vaig anar a casa i vaig menjar pizza i Cocacola. Vaig anar el zoo i vaig muntar el cavall i era molt bonic. Vaig jugar tres en ralles. I vam jugar jocs de nit. Vam anar a discoteca i era molt guai sol eren noies i nois eren l’altra punta. Vam anar al parc amb la meva bicicleta.


Júlia Macià Peña

2-5-18

Els dies 25, 26 i 27 vam anar al Pedraforca de colònies. El viatge va ser tranquil però al final hi havien moltes corbes. Quan vam arribar a la casa de colònies vam esmorza i després vam fer una excursió. Vam tenir que travessar un riu amb pedres com a pon. Vam arribar a Saldes i vam fer una gimncama per tot el poble. El tema de la gimncama era d’estrelles. I el meu grup va guanyar. A la nit vam fer un joc molt divertit. Es tractava de que els monitors es tenien que amagar-se amb un pòsit de un color, verd, vermell... I si els trobàvem ens donaven un pòsit. Quan un dels equips trobaven tots els pòsits guanyaven. A l’endemà vam fer moltes coses: Bicicard , quad , tirolina , tir amb arc , Muntar a cavall i taller de fer un marc per a una foto. Tots ens ho vam passar molt bé. Però allò no era tot, encara vam fer dos coses més, ( les meves preferides ). Una excursió molt bonica que anava des de la casa de colònies al poble de Saldes i una discoteca molt xula que tenia llums de colors. Vam ballar tots inclús la profe de mates, la Macarena va ser molt divertit. Al matí següent tots estàvem rebentats de la son.


Llibre5b  
Llibre5b  
Advertisement