Magazine Kortrijk Jaargang 2

Page 1

Jaargang 2

Shopmagazine van en voor de lokale handelaar.

Welkom in

KORTRIJK

Steun Onze lokale Handelaars v.u.: Jean-Philippe Vrijghem, Social Compass Agency V.O.F., Sint-Denijsestraat 243, 8500 Kortrijk

0479 59 64 41 INFO@AUTOBEDRIJFNAESSENS.BE


JÜRGEN VANDAMME STARTED VASTGOED VANDAMME IN 2003

2

Huis (ver) kopen? BEL OF MAIL ONS VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE SCHATTING VAN UW WONING. OOK ALS U NIET VAN PLAN BENT OM TE VERKOPEN!

U kan zich steeds vrijblijvend inschrijven op www.vastgoedvandamme.be Hou me op de hoogte. www.vastgoedvandamme.be info@vastgoedvandamme.be 0475 66 43 51

Wij staan 7 op 7 tot uw dienst en beantwoorden graag al uw vragen. Wij zijn gespecialiseerd in een snelle verkoop van Huizen Appartementen Villa’s Gronden Bedrijfsvastgoed Volg ons ook op


K/

Voorwoord De bedoeling van dit magazine is om de lokale ondernemers in de kijker te zetten en hen aan het woord te laten. Het is ondertussen al de 4de editie die we uitbrengen en daar zijn we bijzonder trots op. Onze ondernemers zijn het kloppend hart van onze economie en die moeten we optimaal ondersteunen.

3

Jean-Philippe Vrijghem

Winterwandeling De heerlijke zomer ligt alweer even achter ons, dus is het tijd om op ontdekking te gaan in het winterse Kortrijk. Laat je onderdompelen door de gezellige sfeer tijdens een verkwikkende wandeling. Pauzeer in een pop-up bar, neem een drankje op een winterterras, ga shoppen of schaatsen en laat je meevoeren op het ritme van de kerstdagen. Geniet tijdens deze winterse wandeling van de warmste plekjes in de stad. Haal de wandeling af in de dienst Toerisme.

kerst huisdier Saffier

Kerst huisdier 'Saffier' Een nieuwe wending in ons concept is het kerst huisdier. We willen elk jaar een huisdier met kerst uitroepen tot kerst huisdier van ons magazine, bij deze dan ook een oproep om een toffe foto in het thema kerst te bezorgen deze winter van uw huisdier & wie weet is volgende winter uw trouwe huisgezel in ons magazine terug te vinden.

Info advertising: 0494/ 28 92 94 kortrijkmagazine@gmail.com Met dank aan Fotografie cover: Tony Decruyenaere


4


5


6

Wat bieden we aan? Make-up (voor alle gelegenheden) Wimperextentions Epilaties Gelaatsverzorging Algemene gezichtsverzorging Nagels Hennabrows

Interesse? Boek je afspraak! 0498 82 62 72 kim.mortier@gmail.com


K/

Interview

1. Vertel eens wat meer over jezelf.

7 0498 82 62 72 kim.mortier@gmail.com Tuinwijklaan 13, 8500 Kortrijk

Ik ben Kim Mortier. Ik ben 38 jaar en woon in Bissegem. Ik ben getrouwd en samen met mijn man geniet ik in mijn vrije tijd van onze 4 prachtige kinderen. Ondertussen is het nu ook al 19 jaar geleden dat ik mijn diploma schoonheidsspecialiste in ontvangst mocht nemen. Vanaf dat moment heb ik telkens de nieuwe dingen opgevolgd. Aan ervaring is er zeker geen gebrek.

2. Welke behandelingen bieden jullie allemaal aan ? We bieden heel wat behandelingen aan. We hebben een ruim assortiment. Je kan bij ons terecht voor: make-up (voor allerlei gelegenheden zoals bij bv. een trouw), wimperextentions, alle epilaties, gelaatsverzorging, algemene gezichtsverzorging, nagels (klassieke nagels, maar sinds kort nu ook de laatste nieuwe trend uit Amerika) en hennabrows. We geven ook workshops voor make-up, waarbij we jullie allen uitleg en een persoonlijke kleurenanalyse geven.

3. Waarom kiezen voor Kim’s Beauty Brows & Lashes ? We gaan voor een persoonlijke aanpak, omdat ik het persoonlijk contact met mezelf enorm belangrijk vind. Ik school me ook continue bij, zodat we de klant de laatste trends kunnen aanbieden en hen telkens keer op keer een goede service kunnen verlenen en kort op de bal, nieuwe technieken opvolgen maakt dat we ons onderscheiden van anderen. De nieuwste trends komen bij ons steeds aan bod.


8


K/

Interview 1.Vertel eens wat meer over jezelf?

Facebook: The Joy of Letting Go Instagram: TheJoyOfLettingGo 0486 17 71 97 sarah@thejoyoflettinggo.be

Ik ben Sarah (40), mama van 2 dochters Cato (14) en Margot (12) en al 21 jaar samen met Nicolas. Dit jaar ben ik opgestart als opruimcoach in bijberoep. Ik volgde hiervoor een opleiding als Professional Organizer, waarbij ik slaagde met grootste onderscheiding. Ik richtte “The Joy of Letting Go” op, naar het opgeluchte gevoel dat je krijgt wanneer je overbodige spullen loslaat en hierdoor weer ruimte en overzicht in huis creëert. In mijn vrije tijd volg ik dansles en zorg ik voor mijn plantjes (ik heb er meer dan 50).

2.Wat doe je met uw bedrijf? Ik wil mensen helpen, die door de jaren heen veel te veel spullen hebben verzameld maar telkens overweldigd worden en vastlopen wanneer ze hier iets willen aan doen. Vooral rond de pensioenleeftijd hebben veel mensen ondertussen niet alleen hun eigen spullen in huis, maar ook de dingen die hun kinderen hebben achtergelaten toen zij het huis verlieten. Wanneer de ouders overlijden of naar een verzorgingstehuis verhuizen, komt daar vaak nog een stuk van de inboedel van de ouders bij. Stukken die gekoesterd worden en waar dus niet zomaar meteen afscheid van genomen kan worden. Nochtans is dat eigenlijk net de periode waarin veel mensen eraan denken om kleiner te gaan wonen, van de gezinswoning naar een appartement, bijvoorbeeld. Bij het overlijden van de ouders, beseffen ze tegelijk ook wat een enorme last de achtergebleven spullen kunnen zijn, boven op het verdriet van het verlies. Ze beginnen zelf na te denken over wat zij eigenlijk zelf willen achterlaten voor hun eigen kinderen. Veel mensen willen hun kinderen die last besparen. Maar hoe begin je aan het opruimen en ontspullen van die enorme berg? Niet iedereen ziet dat zitten of heeft iemand die kan of wil helpen. Ik heb in mijn eigen omgeving gezien hoe lastig dit kan zijn en daarom wil ik mensen hiermee helpen.

3.Vanwaar de passie? Opruimen is geen hersenchirurgie, maar het kan wel een heel krachtig effect hebben. Wanneer mensen hulp krijgen bij het opruimen en hun huis zien opklaren, krijgen ze weer nieuwe moed om zelf verder te doen en dat is zalig om te zien. Mensen hebben soms alleen maar een duwtje in de rug nodig, weet je. Ik geniet enorm van het samenwerken en krijg veel voldoening van het duidelijk zichtbare resultaat dat opruimen geeft. Je leert mensen ook heel goed kennen tijdens het opruimen, want aan alles hangt wel een verhaal. En je laat overal tevreden, opgeluchte klanten achter.

Kun je ook wat hulp gebruiken bij je opruimproject? Contacteer me gerust via de telefoon of stuur me een mailtje. Ik help je graag verder!

9


10


Mediazone

&

ShiftinG

with ferre

/Social Media- Marketing - Photo- Video - Events

www.mediazone.be Plaats(t) uw bedrijf in de kijker

www.shiftingwithferre.be

Contacteer FerRE Demyttenaere Content creator in de autosector en andere sectoren: fotografie, videografie, dronebeelden, marketeer & social media marketeer. >>> Fotografie + videografie voor evenementen, producten, bedrijven,... Samenwerking? +32475744051 info@mediazone.be (andere sectoren) info@shiftingwithferre.be (autosector)

Social media

Volg ons

Photo

Deel met #shiftingwithferre #mediazone

Video

Events

11


12

HET IS DE DOELSTELLING VAN G-SPORT BELGIUM OM KIDS MET EEN BEPERKING ÉN EEN HART VOOR VOETBAL HUN FAVORIETE SPORT TE LATEN BEOEFENEN.

B E T L R G O I P UM S G

Het is de perfecte manier om hen (en meestal ook hun familie) uit hun isolement te halen. Maar al te vaak is dit een vergeten groep, die echter ál onze aandacht verdient. Deze jongeren hebben immers evenveel rechten als valide personen en sporters. Via hun geliefde sport - eender welke sport - komen zij tot ontplooiing, beleven zij vreugde en tegenslag, leren zij wat vriendschap is, leren zij met elkaar en met leiding omgaan, …. Iets waar we ook hun familie zoveel mogelijk bij willen betrekken. Iedere persoon heeft het recht om aan sport te doen. Dit is een fundamenteel mensenrecht, ongeacht ras, rang, stand of beperking. Dit is de visie die we met G-voetbal Kortrijk uitdragen. Dave Vanhoutte +32 (0)474 34 80 71 dave@gvoetbalkortrijk.be

GVoetbal dave_vanhoutte


WWW.GVOETBALKORTRIJK.BE

G-VOETBAL KORTRIJK TEENS CREËERT NIEUWE KANSEN

De Avond van de G-Sport, die in februari aan zijn 5de editie toe was, bevestigt dat G-Sport bruist. Maar het kan nog altijd beter. Dave Vanhoutte (teammanager G-Voetbal Kortrijk Teens) ziet het als zijn levenswerk om meer kansen te creëren voor kinderen met een beperking en een hart voor sport: “Het blijft mijn grote droom om een nationaal G-Sport centrum op te richten, naar analogie van ‘Only Friends’ in Nederland”. G-Voetbal Kortrijk Teens wil kinderen met een beperking en een hart voor voetbal hun favoriete sport laten beoefenen om hen, en ook vaak hun familie, uit hun isolement te halen. Dave Vanhoutte: “We willen de kinderen de aandacht geven die ze verdienen. Deze groep wordt immers maar al te vaak vergeten. Via sport kunnen zij zichzelf ontplooien, beleven ze vreugde en tegenslag, leren ze wat vriendschap is en leren ze met elkaar omgaan.” Peterschap Charles Vanhoutte

Het seizoen 2021-2022 ziet er alvast veelbelovend uit voor G-Voetbal Kortrijk Teens. De ploeg heeft dankzij de talrijke sponsors en partners een professionelere uitvalsbasis op de sportcampus Lange Munte in Kortrijk, een gloednieuwe uitrusting en app. Daarbovenop engageert rijzende ster en Kortrijkzaan Charles Vanhoutte zich samen met peter en meter Jean-Marie Pfaff en Gella Vandecaveye voor het peterschap. Dave Vanhoutte: “Ook hij weet wat het is om zich te moeten bewijzen. Charles Vanhoutte zal ongeveer één keer per maand aanwezig zijn tijdens de training of de match, een echte opsteker voor de spelers.” Nationaal G-Sportcentrum

G-Voetbal Kortrijk Teens wil G-sport ook in het algemeen meer in de kijker zetten en naar een hoger niveau tillen. Dave Vanhoutte: “De realisatie van een nationaal G-sportcentrum in een grootstad, naar analogie van ‘Only Friends’ in Nederland, is mijn grote droom. Dit komt echter algauw neer op 3 à 5 miljoen euro. Alle steun is dus welkom. De bedrijven, politici, media, het onderwijs… Ik roep iedereen op: ‘Word supporter van de G-sport’. Samen kunnen we ver komen. Wie reikt ons de hand?”

13

Dave Vanhoutte (teammanager) – “Wie reikt ons de hand om ons verhaal verder uit te bouwen?” Vragen? Ideeën? Geïnteresseerd in een partnerschap? Meer informatie via Dave Vanhoutte: 0474 34 80 71, dave@gvoetbalkortrijk.be

SAVE THE DATE 16 Februari 2022 is het de avond van de G-Sport om 19u en gaat door in Hogeschool VIVES te Kortrijk. VOLG G-VOETBAL KORTRIJK TEENS OP DE VOET VIA DE APP!


Hair & Body 14

Veilige & pijnloze Permanente ontharing Gratis & Vrijblijvende Proefsessie*

ONGEWENST HAARGROEI... EEN ECHT PROBLEEM

Ongewenste haargroei is voor veel mensen esthetisch en sociaal gezien een groot probleem. Het effect hiervan wordt vaak onderschat. Men probeert de haargroei tegen te gaan d.m.v. tijdrovende en pijnlijke methoden, zoals scheren, harsen of epileren. Deze manieren zijn nooit blijvend effectief. Het ongewenste komt altijd terug.

Altijd zacht en glad. Eén oplossing.

DEFINITIEF ONTHAREN MET DIODE LASER

Met moderne lasertechnologie is het nu mogelijk om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. De diode laser behoort tot de beste ontharingsmethoden ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten.

CONTACT

056 25 54 75

kaat.burggraeve@telenet.be

Hair & Body

@hairandbodykortrijk


PAPILLON It's all about the details...

Fashion Accessoires Juwelen www.papillonbyelkevion.be OPEN Di t.e.m. Vrij - 13u tot 18u Zat - 13u tot 17u Deken Camerlyncklaan 125, 8500 Kortrijk

15


16


17


18

056

20

14

30


19


TommyTech 20

TommyTech staat voor flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit. Met gecertificeerde reparateurs en personeel met jarenlange ervaring in het vak, bent u gegarandeerd van professionele hulp en reparatie bij schade aan uw iPhone.

LANGE STEENSTRAAT 9 8500 KORTRIJK

BEL ONS 056 20 47 08

E-MAIL info@tommytech.be

OPENINGSUREN Maa - Zat: 10.00 tot 18.00


Heeft u schade aan uw Mac? en Ge probleem, je TommyTech helpt r! de ver

De r ep mee aratie s s gece tal bin worden nen rtifi uitg 1d ce e er a llee erde m ag doo voerd n r Ap o geb van n t e pl ur ru o niet riginel ik wor s, waar e dt g e on b lang ema ij der er m ron de ak d e laat . Niet la t een k len. Loo t apo 21 acti ten p t verd e onde repare te Mac rne r ere e no m pro blem en, kan f te v en z orge oor n.

Mijn batterij loopt extreem snel leeg:

Mogelijk e batterij k lachten?

Hoogstwaarschijnlijk is het tijd om uw batterij te vervangen. Wij kunnen gratis een batterij check voor u doen en indien nodig vervangen. Af en toe start mijn toestel opnieuw op, vaak bij een laag batterij percentage: Als de batterij conditie niet meer goed is zal dit vaker voorkomen dan normaal. Met het vervangen van de batterij zou dit probleem verholpen moeten zijn. Mijn toestel wordt heel warm tijdens het opladen: Als u dit probleem ervaart, moet er gekeken worden naar de batterij en oplaadconnector. Waarschijnlijk is dit door slijtage van de batterij en is het toestel toe aan vervanging. Ook kan de oplaadconnector beschadigd raken na intensief gebruik. De oplaadkabel krijg ik moeilijk in de oplaadpoort: Als de oplaadkabel maar moeilijk in de oplaadpoort kan, betekent dit dat er vuil in zit óf dat de interne pinnen van de poort zijn beschadigd. Dit kan ervoor zorgen dat het toestel niet meer laadt of alleen laadt en in een bepaalde hoek. Meestal net in een hoek waardoor het toestel nog nét de kabel aansluit op de oplaadpoort. Als u deze klachten heeft moet het oplaadpunt vervangen of gereinigd worden. Ik kan mijn toestel niet meer opladen: Als het laden moeilijk of moeizaam verloopt kan dit te maken hebben met de batterij en/of het oplaadpunt. Vaak genoeg is het oplaadpunt niet meer goed en moet dit onderdeel vervangen worden. Jammer genoeg, kan het ook zijn dat het probleem gepaard gaat met een slecht werkende batterij. Vervangen van het oplaadpunt en batterij zou het probleem kunnen verhelpen.

Wij stellen hoge eisen aan de uitgevoerde reparaties en onderdelen, Om hieraan te kunnen voldoen is de gehele reparatie afdeling van TommyTech hierop afgestemd. Er wordt gewerkt in een ESD veilige omgeving, onze reparateurs beschikken over de juiste kennis en techniek en er wordt enkel gebruik gemaakt van originele onderdelen, indien niet mogelijk met de hoogste kwaliteit OEM-alternatieven.


WOMEN S CLOTHING STORE '

22

MELI MELO

Follow us @ meli _ melo _ kortrijk Share with # melimelo

0483650347 melimelo.kortrijk@hotmail.com Sint-Jansstraat 11, 8500 Kortrijk


23 DRESS LIKE YOU'RE ALREADY FAMOUS

Wij zijn een concept winkel in het hartje van Kortrijk. Bij ons kan je terecht voor hippe betaalbare outfits, leuke accessoires en schoenen. Cadeautip? Wij hebben een mooi assortiment aan geurtjes en geurkaarsen. Magnificence staat ook zeker bekend voor zijn grote collectie aan stainless steel juwelen. Wekelijks nieuwe collectie online (Facebook & Instagram)

Volg ons @magnificence.be Deel met #magnificence Steenpoort 26, 8500 Kortrijk

Shop online > www.magnificence.be


24

KAPSALON

ROSE-MIE & VIAZ

You deserve to feel beautiful

056 21 57 13 Stasegemsestraat 4, 8500 Kortrijk


K/

Interview

1. Vertel eens wat meer over kapsalon Rose-mie & Viaz ?

056 21 57 13 25 sarahviaz@hotmail.com Stasegemsestraat 4, 8500 Kortrijk

Kapsalon Rose-mie bestaat 35 jaar en was op zoek naar iemand om mee samen te werken. "Als gedreven ondernemer wil ik mijn zaak bloeiend en jong houden door een nieuw talent in de zaak." Dit talent is Sarah (Viaz), mama van 2 jongens. Sarah, 12 jaar vaste medewerkster geweest in een kapsalon, die een stille droom bewaarde om zelfstandig te worden, stond voor iedereen klaar. "Sinds 1 oktober werk ik op zelfstandige basis in het kapsalon van maandag tot en met zaterdag." Op woensdag is het salon gesloten.

2. Vanwaar de passie om kapster te worden ? Het is een kinderdroom van mij. Door mijn tante die kapster was, wist ik al snel als klein meisje dat ik dit ook wou doen. Ik was 14 jaar, toen ik iedere zaterdag bij een kapper ging helpen, haren wassen, enz... Op school en op stage haalde ik goeie punten en al snel werden een groot deel van de familie mijn proefkonijn. Na mijn 7e specialisatiejaar in Sint-Theresia-instituut zocht en vond ik werk in een kapsalon. Ik ben er nooit uit geweest. Dit jaar is mijn droom eindelijk werkelijkheid geworden. Mensen nóg mooier en gelukkiger maken, daar word ik blij van.

3. Welke haarbehandelingen doen jullie ? Als kapsters leren wij altijd bij. Wij volgden samen een opleiding voor keratinebehandelingen, wat al een groot succes is geweest bij onze klanten en nog steeds is! Bij ons kan je terecht voor alle behandelingen, frisse kleuren, stevige brushings en moderne snitten. Ook de intensieve verzorging en gezondheid van het haar staan bij ons centraal. Uiteraard zijn ook de heren en kids meer dan welkom!


26

Statische bewaking Het bewaken van publiek toegankelijke plaatsen vergt de nodige opleiding en ervaring. Daarom hebben wij voor deze specifieke sector ervaren en gemotiveerde bewakingsagenten ter beschikking.

Evenementen bewaking Wij hebben ervaring op festivals, schlagerfestivals, privé evenementen, grote en kleinere fuiven, enz.

Werf bewaking Bouwwerven zijn vaak het doelwit van diefstallen zowel van rollend materiaal als van gereedschap. Onze agenten voeren toegangscontrole uit en doen controlerondes.

Winkel bewaking Toezicht & preventie inzake veiligheid in winkels en shoppingcentra. Ook de naleving van de Corona maatregelen wordt hier mee bedoeld. Wij zijn er ook mee vertrouwd om met de covidscan te werken op covidsafe events. Bent u op zoek naar bewaking of security? Contacteer ons, wij helpen u graag verder met advies, een vrijblijvende offerte of meer informatie.

s am i u! e t Our for yo y read


27

Een bewakingsfirma vergund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken

Contactgegevens: Zaakvoerder: Johan Vermeulen E-mail: info@vision-security.be Website: www.vision-security.be


28

OP ZOEK NAAR KWALITATIEF INTERNET VOOR EEN LAGE PRIJS?

Dag allemaal, Mijn naam is Youssef El Haddaji. Ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren in Brussel maar opgegroeid in Kortrijk, waar ik nu vooral gekend ben als de man die zich inzet voor jongeren. Ik werk momenteel in bijberoep voor u-smile. Een bedrijf die de huishoudkosten bij particulieren en/of bedrijven zo laag mogelijk willen houden. Jammergenoeg is het zo dat veel Vlamingen te veel betalen voor hun huishoudkosten zonder dat ze het weten. Denk maar aan de kosten van hun elektriciteit, gas, internet en/of hun gsm abonnement. Ik help graag mensen hun huishoudkosten te besparen.

BENT U NIET TEVREDEN VAN UW HUIDIGE PROVIDER? TE HOGE FACTUREN? SLECHTE INTERNETVERBINDING? BIJ MIJ, KUNT U ALLESZINS TERECHT VOOR ADVIES, KORTINGEN EN VELE VOORDELEN.

youssefelhaddaji@gmail.com 0485/25/87/98 u-smile.be


K/

Interview

0476 46 93 17 bruneeldfoto@gmail.com www.bruneeldfotografie.com

1. Vertel eens iets meer over jezelf ? Ik ben Dieter Bruneel. Ik ben 34 jaar en afkomstig uit Waregem, maar mijn favoriete stad waar je mij het meest vindt, is en blijft Kortrijk, omdat ik al meer dan 10 jaar voetbalfan ben van KV Kortrijk en de stad Kortrijk in alle opzichten een heel aantrekkelijke stad vind. Een stad die ik doorheen de vele jaren ook al goed heb zien groeien en waarbij ik heel die groei steun door o.a. af en toe wat architectuurfoto's te nemen van de stad Kortrijk. In mijn hoofdberoep ben ik meubelmaker, maar ik ben onlangs gestart met fotografie in bijberoep. Zo wil ik in de fotografie nog verder groeien om voor iedereen goeie visuele herinneringen en goeie content te gaan maken.

2. Vanwaar de passie voor fotografie ? De passie voor fotografie zit er al van jongs af aan in. Toen ik als kind met mijn ouders op citytrip ging, liep ik bijna de hele tijd rond met een wegwerpcamera om alle mooie gebouwen te fotograferen. De echte passie voor de fotografie is pas een 5-tal jaren geleden ontstaan. Ik heb toen voor het eerst beginnen manueel werken met een reflexcamera en zo me beginnen verdiepen in fotografie. Met behulp van andere fotografen die ik toen goed kende, door telkens op de hoogte te zijn van de nieuwste snufjes en video's te bekijken op Youtube, ben ik al heel snel de basis van fotografie beginnen leren. Als fotograaf leer ik nog elke dag bij, dat blijft zo boeiend.

3. Welke soorten fotografie doe je allemaal? In de eerste jaren toen ik net begonnen ben , deed ik voornamelijk nachtfotografie. Nu sinds een 2 à 3-tal jaren doe ik vooral portret, fashion, feest en voetbalfotografie. Een 4-tal verschillende fotografiegenres die eigenlijk heel goed te combineren vallen. Met portretfotografie heb ik al heel wat ervaringen opgedaan door te werken met zeer gedreven modellen, die o.a .finaliste zijn van de modellenwedstrijd "Queen of The Models". Sinds de start als fotograaf in bijberoep probeer ik me ook meer te focussen op fashionfotografie en zakelijke fotoshoots, omdat ik daar wel een grote vraag in zie en de lokale ondernemers o.a. heel graag wil helpen met goeie visuele content. Naast portret en fashion, ben ik ook nog wekelijks actief als Voetbalfotograaf bij KV Kortrijk om de wedstrijden vooral te fotograferen. Daarnaast sta ik ook open om af en toe feesten te fotograferen, waar ik hierin ook al kan terug kijken op heel wat goeie ervaringen met het fotograferen van enkele volledige doopsels en huwelijken. Ik wissel dus wel graag af in mijn werk en heb ik dus al de voorbije 5 jaar veel ervaringen opgedaan. Ik kijk uit naar nog zoveel meer, iedere particulier of ondernemer ga ik met veel plezier van dienst staan. Voor iedere opdracht, ga ik telkens mijn beste beentje voorzetten en luisteren naar de wensen van de klant. Mijn werk en meer info vind je op mijn website: www.bruneeldfotografie.be Tot shoots! ;)

29


30

RAMEN EN DEUREN TOTAAL INTERIEUR

Schrijnwerken DP Schrijnwerken DP is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht door Wesley De Paepe. Onze specialisaties zijn zowel binnen- en buitenschrijnwerk als kwalitatief maatwerk ( keuken, badkamer, dressing,...) U kan bij ons terecht voor nieuwbouw- en renovatieprojecten Laat u overtuigen om uw droomproject door ons te laten verwezenlijken. Neem gerust een kijkje op onze website


www.socialcompassagency.com

We are Live

Social Compass Agency is the perfect partner to bring your social media channels to the next level @social_compass_agency Social compass agency VOF

31