Page 1

DEUREN DE BESTE EN RAMEN KEUZE


TOELEVERANCIERS Wij bieden u een uitgebreid en gediversifieerd gamma van producten en diensten, in samenwerking met gerenommeerde toeleveranciers op Europees niveau (Veka, Profine, Saint-Gobain, Winkhaus, Maco, Alumil, Cortizo, Reynaers Aluminium, Sch端co), zowel op het vlak van kwaliteit als op het vlak van betrouwbaarheid van de producten.


OM TE VOLDOEN AAN DE EISEN VAN MORGEN FABRICATIE VAN PVC RAMEN EN DEUREN Onze producten zijn ontworpen om aan de meest strenge eisen te voldoen, zowel wat het materiaal betreft als op het vlak van energiebesparing, inbraakbeveiliging, duurzaamheid en comfort. Kom en ontdek ons productiegamma, hun technische eigenschappen en de voordelen die zij bieden, voordelen welke wij zullen verduidelijken op de volgende pagina’s. Om u een juiste keuze te laten maken, stellen wij u een brede waaier van op maat afgestelde oplossingen.


VEKA 82 – UITMUNTENDE THERMISCHE PRESTATIES De ramen en deuren van het SOFTLINE 82 gamma geven een optimale energiebalans en bieden een optimaal wooncomfort. Dank zij de meerkamerisolatie van 82 mm dikte en een ultra doeltreffend waterdichtheidsysteem, wordt het energieverbruik verminderd en een aangenaam omgevingsklimaat gewaarborgd.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN - Profielen met 7 kamers in het vast raam en 6 kamers in het opengaand raam. - Een derde afdichting (of pakking) in standaarduitvoering. - Drievoudig glas tot 48 mm met een thermische coëfficiënt van het raam tot (Ug=0.6W/m .K). - Stalen versterkingen met ongekend hoge weerstand voor een veiliger functioneren. - De thermische transmissiecoëfficiënt van het profiel: Uf=1.0 W/m .K. 2

2


VEKA 70 – DE BESTE PROFIELKLASSE Dank zij het VEKA 70 systeem kunnen wij u een gamma PVC ramen en deuren aanbieden van de hoogste kwaliteit.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN - Vast of opengaand raam van 5 kamers. - Dikte van het vast/opengaand raam van 70 mm. - Dubbele afdichting, grijs voor wit en zwart voor wat de kleuren betreft. - Stalen versterking in het vast of opengaand raam. - Dubbelglas van 24 mm met lage emissiewaarden door het gebruik van Argongas (Ug=1.0W/m .K). - De mogelijkheid om drievoudig glas van 32 mm te gebruiken (Ug=0.7W/m .K). - Het bedrijf WINKHAUS (bouwbeslag) biedt u standaard met haar Actief Piloot Systeem een speciaal handvat SECUSTIK, tegen onjuist gebruik, en een gecontroleerde ventilatie. 2

2


VEKASLIDE HEFSCHUIFDEUREN VOOR EEN ONBEGRENSD COMFORT Met het PVC systeem van hefschuifdeuren VekaSlide, introduceert Optimedia een groot raam van hoge kwaliteit. Het is ongetwijfeld een grote evolutie vergeleken met de traditionele systemen. Inderdaad, het ontwerp en de fabricatie van VekaSlide maken het mogelijk om grote ramen/deuren te installeren met zeer grote deur/raamopeningen. Zo kan een veelvoud aan combinaties bekomen worden, al naargelang de noden.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN - VekaSlide biedt een uitstekende thermische isolatie dankzi zijn profielen met thermische scheidingswanden. - Het systeem is aangepast aan alle montagetypen en beschikbaar in verschillende kleuren. - De thermische scheiding van de drempel waarborgt optimale isolatiewaarden (Ug=1.3 W/m .K). - Dankzij de grote deur/raamopeningen komt het natuurlijk licht gemakkelijk het interieur binnen. 2


DE DUURZAME WONING VAN DE TOEKOMST

ALUMINIUMSYSTEMEN REYNAERS, CORTIZO OF ALUMIL Aluminium is een ultramodern metaal met unieke kwaliteiten op het vlak van materiaal en behandeling. De goede smeedbaarheid is van groot belang voor de productie van profielen, wat ons toelaat om ramen, deuren en schuifsystemen te fabriceren met optimale eigenschappen in alle sectoren.


Max Hermanlei 183 B-2930 Brasschaat TEL.: 03 663 13 13 GSM: 0495 87 12 12 elemecbvba@gmail.com

Elemec  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you