Page 1

Verwennen doet u met Plopsa-kriebels!


I

nhoudsopgave

 Beleef de wereld van Studio 100 in de Plopsa-parken.  Geniet samen van magische momenten in Plopsa...  Altijd een Plopsa-park dichtbij en vlot bereikbaar.  Plezier binnen en buiten, het hele jaar door!  Ontmoet alle Plopsa-figuren dagelijks live, en beleef de betoverende shows vanaf de eerste rij.

O

ntdek snel de 3 formules! Uw eigen feestje Uw eigen park Uw eigen voordeeltickets

solutions


Plopsa is meer dan alleen een verzameling van attractieparken. Het is een wereld met een unieke sfeer, waar veel mogelijk is, ook op zakelijk gebied. De inhoud van uw evenement is hetgeen dat telt voor u. De rest mag u aan ons overlaten. Een onvergetelijk moment in ĂŠĂŠn van onze Plopsa-parken, daar zorgen we voor. Ontdek in deze brochure wat Plopsa Business & Event Solutions voor u te bieden heeft.


solutions


B

eleef de wereld van Studio 100 in de Plopsa-parken.

De mooiste momenten beleeft u in de Plopsa-parken, de enige echte themaparken van BelgiĂŤ en Nederland. U ontmoet er de bekende figuren van Studio 100, in een betoverende fantasiewereld die geen minuut verveelt. Het geheim van het Plopsa-succes? Verbeelding, verwondering, kindvriendelijkheid, veiligheid en entertainende shows. De combinatie van de Studio 100-figuren met het plezier van topattracties in een unieke omgeving: dat is Plopsa! Voor elk wat wils: jong en oud, individuen en groepen, gezinnen en bedrijven.

Ook voor u, voor uw bedrijf‌


solutions


G

eniet samen van magische momenten in Plopsa‌

Wilt u uw personeel, klanten en relaties bedanken of motiveren? Of hun loyaliteit verhogen? Plopsa Business & Event Solutions biedt dĂŠ succesformules voor elk bedrijf dat medewerkers, klanten of andere relaties op een originele manier wil verrassen. Kant-en-klare formules waar u zelf geen tijd in hoeft te steken. Makkelijker kan niet.

Wij bezorgen u en uw bedrijf een onvergetelijke dag!


A

ltijd een Plopsa-park dichtbij en vlot bereikbaar.

Plopsa Indoor Coevorden

bevindt zich in de gemeente Coevorden, gelegen in de provincie Drenthe. De provincie Drenthe, één van de mooiste provincies van Nederland heeft een enorme diversiteit aan natuurgebieden. Plopsa Indoor Coevorden biedt meer dan 20 attracties op een overdekte oppervlakte van zo’n 10000 m². Er is eveneens een ruime buitenzone aanwezig in het park.

23 attracties & dagelijkse shows Indoor 10.000m² + Outdoor 2.200m² 300.000 bezoekers/jaar Capaciteit per dag: 3.300 bezoekers

Plopsa Indoor Hasselt

kan zijn deuren het hele jaar openen. Het overdekte themapark heeft een oppervlakte van 10000m² en een 20 tal attracties. Net zoals de andere parken combineert ook dit park een fantasierijke sfeer met het plezier van leuke attracties.

23 attracties & dagelijkse shows Indoor 10.000m² + Outdoor 2.200m² 350.000 bezoekers/jaar Capaciteit per dag: 3.300 bezoekers


Plopsaland De Panne ligt aan de Belgische kust. Het is een uniek familiepark rond de Studio 100-figuren die elk hun eigen zone hebben waarin de attracties, de aankleding en de muziek volledig rond hen draaien. 52 attracties & shows Outdoor 30ha + Indoor 4.500m² 1,25 miljoen bezoekers/jaar Capaciteit per dag: 15.000 bezoekers

Plopsa Coo

bevindt zich in WalloniĂŤ en spreekt een zeer divers publiek aan, van avonturiers tot stille genieters. Jong en oud vinden er hun favoriete attracties in het mooie Ardense landschap. 23 attracties & dagelijkse animatie Outdoor 50ha 400.000 bezoekers/jaar Capaciteit per dag: 6.000 bezoekers

Iedereen voelt zich er meteen thuis.


P

lezier binnen en plezier buiten, het hele jaar door!

Wilt u een uniek bedrijfsevenement organiseren? De Plopsa-parken staan voor u open, zelfs na de openingsuren van het park. In 2005 opende Plopsa Indoor Hasselt zijn deuren. Het eerste overdekte themapark van de Benelux was een feit. Plopsa Indoor Coevorden, het tweede Plopsa-indoorpark, opende zijn deuren voor het grote publiek in april 2010. En vorig jaar werd in Plopsaland De Panne het nieuwe, overdekte Mayaland geopend. Daarmee combineert ook dit park nu zowel binnen- als buitenplezier.

Kom binnen, ook buiten onze openingsuren.


solutions solutions


solutions


O

ntmoet alle Plopsa-figuren dagelijks live, en beleef de betoverende shows vanaf de eerste rij. Het verschil tussen klassieke pretparken en de Plopsa-parken? Een magische architectuur, sprookjesachtige sfeer en dagelijkse shows. En natuurlijk meet & greets met de Plopsa-helden die met veel plezier een knuffel geven of met u op de foto gaan. Tijdens uw evenement kunt u als bedrijf zelfs een eigen show reserveren, exclusief voor uw genodigden. Met een speech of extra visibiliteit voor uw bedrijf in de zaal? Ook dat is mogelijk.

De Plopsa-helden wachten u op in hun wondere wereld.


Verwen uw medewerkers, klanten en relaties!

s solution solutions


Ontdek snel de 3 formules! solutions


Uw eigen feestje

E

en inspirerende vergadering tussen de Plopsa-figuren? Een personeelsfeest? Een familiedag? Een Sinterklaasfeest?

Plopsa hecht heel veel belang aan catering.We bieden het ideale kader voor allerhande cateringformules zoals een receptie met een hapje en een drankje, een broodjesbuffet. Of voor wie het groter wenst, het Feest op het Dorpsplein met diverse eetkraampjes, de barbecueformule of een lopend buffet genaamd het 4-landenfestival waarbij men kan smullen van vele lekkere internationale hapjes. Op het vlak van catering bijvoorbeeld, schrijft u zelf de menukaart: een stevig ontbijt, snelle hap, heerlijk vieruurtje? Wilt u een exclusief Feest op het Dorpsplein, speciale Sintformule of Winterformule? Het kan allemaal. Wilt u uw evenement of feest binnen een bepaald thema realiseren? Op de jaarkalender van Plopsa staan er heel wat verschillende thema’s en speciale evenementen gepland. Stuk voor stuk fantastische omkaderingen voor uw evenement!

Laat u inspireren door de magie en kriebels van de Plopsa-parken.

BNP Paribas Fortis heeft al geruime tijd een zeer goede relatie met de Plopsa-pretparken en dit tot grote tevredenheid van zowel onze klanten als onze medewerkers. Met de licentieovereenkomst rond verschillende Studio 100-figuurtjes hebben we bovendien een belangrijke troef in handen voor onze communicatie naar de allerjongsten én hun ouders. Peter Vandekerckhove, CEO Retail & Private Banking Belgium at BNP Paribas Fortis


FEESTJE

solutions


Uw eigen park

E

en volledig land huren voor uw volgend feestje? Reserveer nu al uw Plopsa-park.

U bepaalt zelf hoe het evenement eruitziet en wat er geserveerd wordt. Een hoog niveau van catering wordt u aangeboden. U kunt kiezen uit verschillende cateringformules, stuk voor stuk tot in de puntjes verzorgd. Een receptie met een hapje en een drankje, een broodjesbuffet. Of een uitgebreid Feest op het Dorpsplein met diverse eetkraampjes, een barbecue, een lopend buffet waarbij er verschillende internationale hapjes worden aangeboden. Kortom, lekker genieten!

U krijgt het park voor u alleen.


“

Philippe De Vos, Director General Rail Facilities

PARK

Een dag boordevol plezier, daar doen we het voor! Daarom hebben wij ervoor gekozen onze familiedag te laten doorgaan in Plopsaland. De organisatie, professionaliteit, originaliteit stelden ons dan ook niet teleur. We konden rekenen op een enthousiast team die zich inzette om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. Tijdens een dagje Plopsaland zie je enkel maar blije, lachende gezichten!


Uw eigen voordeeltickets

klanten en relaties Leg uw medewerkers, in de watten met B2B-tickets voor de Plopsa-parken.

Wilt u uw medewerkers of relaties trakteren op een dagje uit? Of ze uit blijk van waardering eens in het zonnetje zetten? Bied ze een echte verjongingskuur, een bezoek aan een Plopsa-park! Met uw bedrijf kunt u kiezen uit ons aanbod van voordelige B2B-tickets (online en in papieren versie) met onbeperkte geldigheidsduur. In tegenstelling tot de tickets voor evenementen, kunnen uw medewerkers, klanten en relaties zelf kiezen wanneer ze het Plopsa-park bezoeken. Met een Plopsa-ticket als geschenk motiveert u uw medewerkers, worden klanten geneigd meer te besteden en bevestigt u een duurzame en fijne samenwerking met uw relaties. Wilt u ondersteuning in de communicatie als u deze tickets aanbiedt? Laat het ons zeker weten, we hebben allerlei promotiemateriaal ter beschikking.

Voordelig voor u, een prachtig geschenk voor hen.


“

De organisatie van onze Telenet-klantendag wordt telkens weer in goede banen geleid door een ploeg van gedreven medewerkers. Kwaliteit, flexibiliteit, en professionalisme zijn geen loze begrippen bij Plopsaland. Plopsaland staat garant voor een dagje plezier dankzij de beproefde combinatie van topattracties in een unieke omgeving aangevuld met een verzorgde catering op maat en een enthousiast team. Inge Smidts, VP Marketing Director Telenet

VOORDEELTICKETS


solutions


P

lopsa Business & Event Solutions bezorgt u dat magische moment.

Plopsa Business & Event Solutions biedt u alles om uw medewerkers te belonen, uw klanten aangenaam te verrassen en uw relaties te plezieren. Met evenveel plezier komen we ons aanbod toelichten. Of kom gerust Plopsa zelf ontdekken. Het Plopsa Business & Event Solutions Team kijkt uit naar een verkennend gesprek op uw locatie of middenin de magie van Studio 100.

Neem nu contact met ons op! +32 (0)58-42 02 02 info@plopsabusiness.com


Tot binnenkort, bij Plopsa !

Salesbrochure Plopsa 2012  

Plopsa salesbrochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you