Page 1

N

UILDING \\ FU

MB UITJES \\ TEA

UITJE

PLANNEN? FLITZ ORGANISEERD HET PERFECTE UITJE VOOR U!

VOOR

IEDEREEN JONG EN OUD GROTE EN KLEINE GROEPEN

ACTIVITEITEN GENOEG! KEUZE UIT 25 VERSCHILLENDE UITJES

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


24

12

16

4

Powerkiten

6 Expeditie Robinson

14

6

Wilt u een cultureel en spannend bedrijfsuitje, vrijgezellenmiddag, personeelsuitje of dagje uit? Dan zit u goed bij Flitz-events!

8 Zandsculpturen 10

Powerboot

12 Bumperz Voetbal

4

14 Pokertoernooi 16

Blokarten

18 Roasted peanut 20 Zes Kamp

28

10

26

24 Schilderworkshop 26 GPS Tocht 28 Surfles 30 Boerengolf 32 Raften

36 18 32

2

20 8

34

36 Beachvolleybal 38 40 42

48 44

34 Slipper pimpen

42 38

Cocktail shaken Sieraden maken Archery Tag

44 EscapeRoom 48 Ijssculpturen 50 Wintergames 54 Winter powerkiten 56 Expeditie Poolcirkel 58 Ik hou van Winter Wonderland

ESCA P EROO M ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


SPORTIEF

WAT IS POWERKITEN? Powerkiten is een ideale workshop voor iedereen die van het strand houdt én een nieuwe uitdaging. We maken gebruik van de zogenaamde ‘Nasa-Wings’. Deze kites zijn niet te vergelijken met de vliegers van vroeger. Van hard rennen en maar hopen dat de kite de lucht in gaat, is geen sprake meer met powerkiten!

VARIATIE EN ACTIE! Heeft u het na een half uur goed in de vingers? Dan gaan we door naar het aanleren van gave tricks. Of houdt u meer van competitie? Wie trekt het langste spoor op het strand, wie springt het verst? Wie van je collega’s of vrienden vliegt het hoogst de lucht in?

VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK!

ZIN OM HEERLIJK UIT TE WAAIEN?

PROBEER

POWERKITEN

4

ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Powerkiten is één van de populairste en snelst groeiende strandsporten van Nederland. Het is een ultieme uitdaging voor iedereen die van actie houdt, maar ook als u het wat rustiger aan wilt doen.

Onze powerkite clinics zijn voor iedereen toegankelijk: jong en oud, sportief of niet-sportief. We hebben kites van 1,5 tot wel 4 meter! Hierdoor kan iedereen op zijn/haar niveau een clinic volgen.

Prijzen : Tot 4 personen       Vanaf 5 personen     Vanaf 10 personen      Vanaf 25 personen      Vanaf 50 personen

€ 22,50 € 20,00 € 20,00 € 17,50 € 15,-

2 uu r www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


Teambuilding met je voeten in het zand. Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn, maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen!

Door middel van teamwork, slimheid en doorzettingsvermogen moeten jullie je zien te redden. Ontsnap aan de kannibalen door een blokkentoren te bouwen, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak een vuur op het strand en nog veel meer. Heeft u de kracht er alles aan te doen om levend van het eiland af te komen? Dan is ‘Expeditie Robinson Deluxe’ de uitdaging waar u naar op zoek bent! Tijdens deze teambuilding activiteit staat teambuilding centraal. Alleen door als team samen te werken kunnen jullie als winnaars

van het eiland afkomen. Door de combinatie van behendigheid en slluwheid tijdens de opdrachten wordt ieder teamlid gestimuleerd om alles eruit te halen om samen te overwinnen. Zo blijft niemand achter en zullen jullie winnen als een team! De spellen uit Expeditie Robinson Deluxe zijn door ons zelf ontwikkeld en dus uniek in Nederland! Wij verzekeren u dat jullie de dag als een hechter team en als betere vrienden zult afsluiten. En daar mag dan natuurlijk best een drankje (of twee) op gedronken worden!

2,5 uur Prijzen: Vanaf 10 personen € 20,00 Vanaf 25 personen       € 17,50 Vanaf 50 personen         € 15.00 Vanaf 80 personen:     € 12,50

6

6

ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


WORKSHOP

ZAND SCULPTUREN LAAT UW CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP!

Schep uw eigen bouwwerk met de workshop zandsculpturen bouwen op één van onze prachtige strandlocaties!

2 uur Prijzen: Vanaf 25 personen € 17,50 Vanaf 25 personen   € 15,Vanaf 50 personen     € 12,50 Vanaf 100 personen     € 10,00

8

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak aan de hand van een door u (of door ons) gekozen thema de mooiste creaties. Het is een afwisselende activiteit waarbij verschillende talenten zoals communicatie, creativiteit (ontwerp) en planning, binnen de groep onherroepelijk naar boven komen. Daarom is dit uitje uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

8 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


ADRENALINE POWERBOAT IN SCHEVENINGEN EEN RONDVAART OP HOGE SNELHEID LANGS DE SCHEVENINGSE KUST MET EEN RIB POWERBOAT. ALHOEWEL, EN ‘RONDVAART’? HET KLEINE STUKJE VAREN DE HAVEN UIT LIJKT HET MEEST OP DE GEMIDDELDE RONDVAART. ZODRA OPEN WATER IS BEREIKT GAAT DE GASHENDEL OPEN. HOUDT U DAN MAAR GOED VAST! MET HOGE SNELHEDEN OVER HET WATER … GOLVEN … HAAKSE BOCHTEN … EEN RITJE IN DE ACHTBAAN IS ER NIETS BIJ. POWERBOAT VAREN STAAT GARANT VOOR EEN ONVERGETELIJKE ERVARING MET EEN HOOG ADRENALINEGEHALTE. DE POWERBOAT IS OOK WEL BEKEND ALS DE 4×4 VAN HET WATER. IN EEN VEILIGHEIDSVEST GESTOKEN IS HET TIJD OM DE GASHENDEL OPEN TE TREKKEN EN ZWEEFT U OVER HET WATER. DE POWERBOAT HEEFT EEN ENORM VERMOGEN EN IS RUIM VOLDOENDE OM EEN GROEP VAN 10 PASSAGIERS TE TRANSPORTEN. GROTERE GROEPEN KUNNEN WORDEN VERDEELD OVER MEERDERE VAARSESSIES OF BOTEN. ONZE PROFESSIONELE KAPITEINEN LATEN U MET RADICALE MANOEUVRES EN SNELHEDEN VAN 80 TOT 100 KILOMETER PER UUR OVER HET WATER SCHEREN! TIJDENS DE TOCHT IS HET MOGELIJK OM EEN LEUKE GROEPSFOTO TE MAKEN. PRIJZEN: VANAF 6  PERSONEN VANAF 10 PERSONEN

€ 35,€ 30,-

0,5 uu r

DIT IS EEN HEFTIG RITJE VOOR DE KUST VAN SCHEVENINGEN WAARBIJ U ZEKER NIET BANG MOET ZIJN VOOR WAT SPETTERS ZOUT WATER. DIT IS HET ULTIEME UITWAAIEN.

KLAAR VOOR EEN HEFTIG RITJE?

PROBEER

DE POWERBOAT

10

10 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


SPORTIEF

1,5 uur Prijzen: Vanaf 10 personen Vanaf 25 personen Vanaf 50 personen

€20,€17,50 €15,-

BELEEF DE

BUMPERZ Een middag Bubble voetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties.

12 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Wanneer de BumperZ uitgereikt worden voor een potje Bubble voetbal is de sfeer gespannen. Niemand weet precies wat hem of haar te wachten staat. Zodra de scheidsrechter fluit voor het begin van een potje Bubble voetbal vergeet iedereen de spanning. Een aantal vloeiende combinaties volgen, waarna de spits mooi vrij gespeeld wordt voor het doel. De aanname met links, net niet perfect, nog een keer goed leggen met rechts. BUMP! Twee meter verder komt de spits met een zachte plof op het veld neer en

rolt nog een flink stuk verder. Meer dan een flinke deuk in zijn ego houdt de spits er niet aan over, de toeschouwers daarentegen komen niet meer bij van het lachen! Deze activiteit kan zowel op het strand plaats vinden als in de zaal. Het voordeel van de zaal is dat het altijd door kan gaan. Het voetballen in de zaal zal ook iets beter gaan dan op het strand. Dit heeft te maken met de ondergrond waarop gespeeld word. De bijkomende kosten voor de zaal zijn 60 euro per uur. www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


WORKSHOP

POKEREN

ZET UW POKERFACE OP EN BLUFFEN MAAR!

Het pokertoernooi is geschikt voor iedere afdeling van uw organisatie. Met name het sociale aspect maakt het spel zo uniek als teambuilding. We gaan er overigens vanuit dat uw collega’s nog nooit gepokerd hebben. Het belangrijkste is dat iedereen met een big smile naar huis gaat. De pokertoernooi is voor iedereen toegankelijk, door indeling van de tafels zullen de beginners het niet tegen de ervaren spelers opnemen. Na de workshop zal het toernooi van start gaan en zal uiteindelijk de ‘Koning of Koningin der Poker’ binnen uw bedrijf bekend worden! Wordt het de collega met die grote mond, of is de rustige dame degene met een verborgen pokertalent?

Leer uw collega’s op een andere manier te leren kennen. Bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen.

2 uur Prijzen: Vanaf 10 personen Vanaf 25 personen   Vanaf 50 personen       Vanaf 70 personen  

14

14 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

€ 25,00 € 20,00 € 17,50 € 12,50

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


ADRENALINE

BLOKARTEN

RACEN OVER HET STRAND

Een spannende activiteit die geschikt is voor een bedrijfsuitje, familiedag of een groep vrienden die een gevarieerd sportief dagje willen houden op één van de prachtige stranden!

16 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

U

wilt graag Blokarten? Dat komt goed uit! Wij bieden al ruim 10 jaar blokartsessies aan op het strand van Hoek van Holland, ongeveer 10 kilometer van het Scheveningse strand. Wilt u een spannend bedrijfsuitje, vrijgezellendag of een leuk dagje uit met de familie? Houdt u van een uitdaging? Dan is blokarten wat voor u! Wat is blokarten precies? Blokarten is de nieuwe  naam voor strandzeilen, ook wel landzeilen genoemd. De naam blokarten komt van het merk ‘Blokarts”. Dit merk heeft de sport zeilen toegankelijk gemaakt voor iedereen. Blokarten is geen lastige sport om te beoefenen, je stapt in de kart en na een korte introductie scheert u als professionele zeiler over het land heen! Het blokarten is makkelijk handelbaar voor iedereen, jong, oud, sportief of gewoon voor de gezelligheid. U wordt begeleid door een professioneel blokart team die iedereen het tot in de puntjes uitlegt en ervoor zorgt dat iederen na een kwartiertje een pro-zeiler is!

Stap in de kart en laat je meeslepen door de wind, span het zeil en ga harder en steeds harder. Hoor de wind langs uw oren suizen en geniet van de heerlijke frisse zeelucht. Ideaal om met vrienden, familie of collega’s een leuk dagje van te maken! Pakket A blokarten: Duur is 1 uur waarbij u met ze tweeën, 1 blokart deelt. Voor ieder half uur meer is het 5 euro per persoon. Vanaf 5 personen               € 25,00 Vanaf 10 personen             € 22,50 Vanaf 25 personen             € 20,00 Vanaf 50 personen         € 17,50 Vanaf 80 personen Vraag om de offerte Pakket B blokarten: Duur is 1 uur waarbij iedere persoon een eigen blokart heeft. Vanaf 2 personen         € 30,00 Vanaf 10 personen             € 27,50 Vanaf 25 personen             € 25,00 Pakket C blokarten: Duur 1,5/2 uur waarbij er wordt gecombineerd met het powerkiten. Vanaf 6 personen       € 35,00 Vanaf 10 personen     € 30,00 Vanaf 25 personen       € 25,00 Vanaf 50 personen      € 17,50 Vanaf 80 personen:   Vraag om de offerte

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


Heerlijk door de grachten van Den Haag varen met een rondvaart of groepsvaart! Heeft u iets te vieren, een bruiloft, verjaardag, personeelsuitje of een andere speciale gelegenheid? Dan is dit het perfecte dagje uit! Stap aan boord in één van de boten van Flitz-events die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag.

De boot, ook wel “de Roasted Peanut” genoemd, is van oorsprong een reddingsboot. Deze reddingsboot is omgebouwd tot een luxe sloep waar met gemak 20 personen op passen. Onze ervaren gidsen laten alle geheime en verrassende hoeken zien van deze sfeervolle stad. Tijdens rondvaart varen we door de verschillende, unieke plekken van Den Haag en bijvoorbeeld rondom de oude verdedigingsgracht. Voorbeelden van mooie en onvergetelijke momenten die u zult beleven zijn het rondvaren langs het hartje centrum van Den Haag en Scheveningen. Deze rondvaart wordt afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. De duur van deze rondvaart is tussen de 1,5 en 2 uur. Mochten er vragen zijn,  neem gerust contact met ons op. We helpen u graag! We zien u snel bij één van onze rondvaarten. Onze boten zijn voorzien van: muziekinstallatie WC Kraan Bluetooth voor eigen muziek Koelboxen Vraag om de offerte

RONDVAART DEN HAAG

1,5/2 uur

18

18 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


TEAMBUILDING

ZESKAMP SPELLEN

Bij zeskamp stelt u een dag samen van 6 verschillende onderdelen, waarbij u het opneemt tegen uw vrienden, familie of collega’s. Welk team is het snelst? Het slimst? Het meest behendig? En welk team zal aan het einde van de dag als winnaar uit de bus komen?

Mega Twister Het spel waarbij je in de knoop kunt raken. Mega Twister is een origineel gezelschapsspel voor binnen en buiten, jong en oud. Plezier gegarandeerd! Doe mee met de gekke worsteling om handen en voeten op de beste plaats te krijgen, waardoor tegenstanders omtuimelen.

Water Race Wie werk het best samen met zijn team? De teamgeest staat centraal in deze activiteit. Als er mensen uit het team niet meedoen of niet actief betrokken zijn bij het spel, kunnen ze al bijna niet meer winnen. Iedereen moet z’n best doen om te winnen!

Katapult Schieten Tijdens het katapult schieten is het de bedoeling om in zo’n kort mogelijk tijd van een stel houten palen, slingshot en touwen een mooie en degelijke katapult in elkaar te zetten met de groep. Daarna breekt het moment van de waarheid aan: welke katapult is in staat om een bal zo ver mogelijk te schieten en welk team haalt de meest vangballen?

Een gevarieerd programma die perfect is samen te stellen voor een bedrijfsuitje, familiedag of een groep vrienden die een actief dagje willen beleven op één van de prachtige stranden!!

Touwtrekken Twee teams moeten zo hard mogelijk aan de beide uiteinden van een sterk en dik touw proberen te trekken. Het team dat het andere team zo ver trekt dat het 4-meter lintje over de middellijn heen komt, heeft gewonnen. Bent u de sterkste van allemaal? Bewijs het met uw team en neem het op tegen de anderen.

Vuur maken Het zal u overkomen,  u bent gestrand zonder lucifers of aansteker. Hoe maakt u dan vuur? Tijdens de hindernisbaan is het de bedoeling dat de ingrediënten worden verdient om primitief vuur te maken. Lukt het u om als eerste de ‘firestriker’ te winnen?

20 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Reuze Jenga XL Teams trekken om en om een blokje uit de toren en leggen deze er weer bovenop. Blijft de toren daarna10 seconden staan, dan mag de volgende speler hetzelfde doen. Zo wordt er gespeeld tot de toren omvalt, de speler die dan aan de beurt is de verliezer.

Bamboetoren bouwen Het bouwen van deze bamboetorens is een echte teambuildingactiviteit! Hierbij komt het aan op overleg, tactiek en uiteraard de goede technieken. Het doel: een zo hoog mogelijke toren bouwen, is alleen binnen de tijd te halen als er goed wordt samengewerkt. Er zijn groepen die een toren bouwen van wel meer dan 15 meter hoog!

Skippybal race Een met plezier gegarandeerd onderdeel, op iedere sportdag of zeskamp. Samen met uw teamgenoten legt u op de skippyslang een parcours af. Het vergt goede samenwerking om van de tegenstander te kunnen winnen en het garandeert heel veel lol en plezier!

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


TEAMBUILDING Beachvolleyballen Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrienden of collega’s op het strand?

La Crosse La Crosse is een spectaculaire combinatie van basketbal, voetbal en hockey. Deze nieuwe en uitdagende strandsport leent zich uitstekend voor teambuilding aangezien het om inzicht, behendigheid en communicatie gaat. La Crosse staat bekend als ‘the fastest game on two feet’. Dus bent u op zoek naar een echte groepsuitdaging? Dan is ‘Beach-La Crosse‘ de sport voor u!

Beach Voetbal Door het spelen op zand wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd ten opzichte van het spel op gras. De bal maakt soms rare sprongen met als gevolg dat het voetballen niet zo makkelijk is als het misschien lijkt.

Beachtennis Beachtennis is een combinatie van beachvolley en tennis. Er wordt gespeeld op een beachvolley-terrein van 16 bij 8 meter met een beachtennisracket en het net wordt op een hoogte van 1.70 meter gespannen. De bal is een iets lichtere tennisbal.

Flingo Flingo is een nieuw beach event met een hoog fun-gehalte! De Flingomatjes bevestigt u om uw nek en houdt u met 2 handen vast. De grote veerkracht van dit matje zorgt ervoor dat het speciale Flingoballetje met een uniek stuitereffect opveert en over het net vliegt! Speel dit spel met uw team en zorg ervoor dat het balletje over het net komt en scoort bij de tegen partij!

22 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

2 uur

Knotshockey Knotshockey is een vorm van hockey, maar dan niet gevaarlijk. Iedereen krijgt een kunststof knots, met aan het uiteinde een dikke foam-laag. Onvoorspelbare reacties van de bal, knots en medespeler en geweldige lachbuien onder de deelnemers.

Ultimate Frisbee Ultimate Frisbee is hét strandspel voor jong en oud! Twee teams strijden om de overwinning door middel van scoren met een frisbee. Er wordt gescoord door de frisbee via goed samenspel naar de ‘end-zone’ van de andere partij te brengen en hem daarin te vangen. Welk team kan het beste samenwerken en de overwinning in de wacht slepen?

Prijzen: Vanaf 10 personen Vanaf 25 personen Vanaf 50 personen Vanaf 100 personen Vanaf 200 personen Vanaf 300 personen

€20,00 €17,50 €15.€12,50 €12,vraag om de offerte

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


C R E AT I E F

Schilder WORKSCHOP Een kunstzinnige activiteit, perfect voor een bedrijfsuitje, familiedag, of een groep vrienden die een gevarieerd creatief dagje willen houden op een van de prachtige

2 uur

Bent u de nieuwe Picasso? Samen met uw collega’s, vrienden of familie een groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. Een goede samenwerking is hierbij een vereiste en dus de perfecte manier om aan de slag te gaan met teambuilding. Het is mogelijk om vooraf te bepalen aan welk thema het schilderij moet voldoen aangezien u dit schilderij mee mag nemen. Zoals hierboven beschreven is het mogelijk om met een grote groep 1 groot schilderij te

maken, maar het werken in kleine groepjes behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met een aan de kunstacademie afgestudeerde instructeur, gaan jullie met de kwasten en diverse kleuren aan de slag om zodoende een eigen kunstwerk te creëren. En komt u er niet uit, dan zal onze instructeur u natuurlijk op weg helpen! Het schilderen kan gegeven worden als onderdeel van een totale beachdag. Vraag om de offerte.

Prijzen: Vanaf 10 personen    € 22,50 Vanaf 25 personen   € 20,00 Vanaf 40 personen   € 17,50 Vanaf 60 personen      € 15,Vanaf 100 personen   Vraag om de offerte.

24

24 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


GPS-TOUR

ZIN OM HEERLIJK TE WANDELEN?

GPS-TOCHTEN

TEAMBUILDING, COMMUNICATIE EN EEN BEETJE CREATIVITEIT

deze haven. Je komt bijvoorbeeld langs de oude vissersboten, diverse gezellige terrasjes en de visafslag. Deze tocht staat volledig in het teken van Scheveningen. De GPS-tocht bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en kennisvragen die onderweg beantwoordt kunnen worden. Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 3 teambuilding opdrachten. Als finalespel zullen we eindigen met het populaire ‘Boeren Beachgolf’, ook wel ‘Klompengolf’. In de tocht hebben we een groot parcours van 5 holes op het strand of in een duinpan, waar u met de groep in zo min mogelijk slagen het boeren golfparcours aflegt. Welk team bereikt als snelste de eindbestemming en heeft de meeste punten gescoord na het beantwoorden van de vragen? Uiteraard is er voor de winnaars een beloning!

Kom in de benen voor een gezamenlijke tocht en wandel door onze prachtige strandlocaties!

Dropping “by night” Maak het spannender door in de avondschemer of zonsondergang in het donker een GPS-dropping uit te voeren. Het navigeren zal moeilijker worden. Bepaalde plekken zijn helemaal donker, gelukkig zit er op de GPS verlichting. Probeer nu nog maar de weg terug te vinden!

2/3 uur Prijzen: Vanaf 10 personen Vanaf 25 personen Vanaf 50 personen Vanaf 100 personen Bent u avontuurlijk ingesteld? Was u vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS-tocht helemaal wat voor u! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS-tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Nadat we verzameld hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar

bondige uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur. Bij de start ontvangt elk team de coördinaten aan de hand van een mapje en kan de tocht beginnen. In dat mapje staan niet alleen de coördinaten, maar ook de vragen die bij de tocht behoren. Teambuilding, communicatie en een beetje

€20.€17,50 €15.€10.-

creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht met succes te volbrengen. Scheveningen behoort tot de grootste badplaatsen van Noord-West Europa en beschikt sinds 1904 over een haven. Maak tijdens deze GPS-tocht een tour langs de verschillende bezienswaardigheden van

26

26 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


SPORTIEF

SPORTIEF

The best surfer out there is the one having the most fun

GOLFSURFEN TROTSEER DE

GOLVEN ERVAAR DE

SURFKICK 28 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Hou vol, want voordat u het weet bent u één met de surfplank! Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is? Iedereen kan het leren en golfsurfen is fun! De eerste keer dat u op het board staat in een golf geeft een geweldige kick. Voordat u het weet, bent u verslaafd!

2 uur

Prijzen Groep tot 8 personen € 25,00 Grotere grotere groep vraag om een offerte

De zomer komt er aan en u weet nog niet goed wat u moet doen. De vraag is: waar ga ik naar toe en wat staat mij te wachten? Ga voor een belevenis waar elke inspanning gelijkertijd ontspanning is en u de hele dag kunt genieten: een cursus golfsurfen in Scheveningen. Welkom bij uw eerste surfles. Dolle pret en afwisseling zijn bij deze cursus een garantie. Golfsurfen in Scheveningen is fun en iedereen kan het. Ervaar hoe u onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no-time onder de knie krijgt! Op de Noordzee leert u golfsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zelf vele jaren wedstrijdervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben.

Aan het begin van de les krijgt u aan land instructies over het staan en bewegen op het board. Vervolgens duikt u met een kleine groep het water in. Nu is het de kunst om één te worden met het board en weerstand te bieden aan de onevenwichtigheid. Onthoud: het is vallen en opstaan, net zolang totdat u o door het water glijdt. Omdat de instructeur alle aandacht voor u heeft tijdens deze les, zult u al snel merken of golfsurfen jouw favoriete sport gaat worden. Als u eenmaal de beginselen kent, is het oefenen geblazen, totdat u alle golven kunt trotseren.

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


2 uur

BOEREN

Prijzen: Vanaf 10 personen €17,50 Vanaf 25 personen €15,00 Vanaf 50 personen €10,Vanaf 70 personen: Vraag de offerte

BEACHGOLF Maak kennis met de inmiddels mateloos populaire sport: Boerengolf! Deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker op het strand! Dit maakt Boeren Beachgolf tot de ideale (zomer)sport. Zon, zee, strand en… golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit!

Na een korte uitleg kan iedereen aan de slag. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van de speciale golfclub en speciale bal. Er is op het strand een parcours uitgezet met verschillende ‘holes’ die uw skills als echte boeren golfer zullen testen. Bent u degene die de minste slagen nodig heeft om aan het einde van het parcours te geraken? Boerengolf is niet alleen een uitdagende sport voor uzelf, maar het is erg leuk om uw golfcapaciteiten te meten met die van uw familie of vrienden! Wilt u eindelijk weer eens iets leuks hebben om over te praten op de volgende verjaardag of bent u gewoon toe aan een leuke nieuwe uitdaging? Ga dan Boerengolf spelen en laat u overtuigen van deze bijzondere sport! 30ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl 30

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


TROTSEER DE NOORDZEE

ADR ENALINE

Om door de branding te komen moet u als team samenwerken: peddelen, tempo maken én sturen. De perfecte uitdaging: welke vrienden, collega’s of families werken het best samen? Toon uw lef en kom branding raften op één van onze prachtige strandlocaties!

Branding raften is een ‘coast-raft’ in een rubberboot met plaats voor maximaal 8 personen. Om door de branding te komen moéten jullie als team samenwerken: tegelijk peddelen, tempo maken én sturen. Alleen dan lukt het om er door de golven te komen en terug te surfen. Nog leuker is het om een branding raft wedstrijd te houden. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terug surfen naar de koppositie en dan de finish…

BRANDING RAFTEN 32 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Moeilijkheidsgraad Deze moeilijkheidsgraad loopt van 1 (kalm water) t/m 6 (wild water). Op een winderige, regenachtige dag zal de moeilijkheidsgraad een stuk hoger liggen dan bij een dag met veel zon en weinig wind. Het gehele jaar mogelijk! Zowel doordeweeks als in het weekend, in de ochtend, middag én avond! prijzen: Vanaf 5 personen Vanaf 10 personen Vanaf 25 personen Vanaf 50 personen

2 uur

€ 35,00 € 30,00 € 27,50 € 25,-

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


CREATIEF

EVERYDAY IS A

FASHION SHOW

SLIPPERS

AND THE

Pimpen Creëer uw eigen unieke slippers! Beleef leuke, gezellige en creatieve uurtjes met meiden onder elkaar tijdens onze workshop Slippers Pimpen. Prijzen: Vanaf 5 personen Vanaf 10 personen Vanaf 25 personen

34

2 uur

€30,€27,50 €25,-

34 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Heeft u saaie slippers en wilt u komende zomer op het strand de show stelen met uw slippers? Dan is de workshop slippers pimpen in Scheveningen echt wat voor u! Maak uw eigen paar unieke slippers tijdens de workshop Slippers Pimpen. Beleef een paar leuke, gezellige en creatieve uurtjes met meiden onder elkaar. U kunt kiezen uit verschillende kleuren teenslippers. Al het materiaal waarmee u gaat werken ligt klaar op tafel onder andere kralen (hout acryl en glas), parels, bedeltjes, glitters, lintjes bloemetjes, verschillende kleuren waxkoord en nog meer. Gezellig met zijn allen een eigen

creatie maken die niemand anders heeft! De materialen worden op de slippers genaaid en geknoopt met was koord zodat u er lang plezier van hebt. Wil je er met zijn allen een gezellig uitje van maken? De workshop Slippers Pimpen is als vriendinnenuitje, bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeest voor vrouwen ontzettend leuk om te doen en ook zeer goed te combineren met een High Tea. Het oppimpen van uw slippers is hoe dan ook een feestelijke aangelegenheid waaraan u het grootste plezier beleeft.

WORLD IS YOUR

RUNWAY

PROGRAMMA

Tijdens de workshop zal de instructeur u helpen, uitleg en inspiratie van de instructeur. Het eindresultaat is een uniek paar teenslippers, die helemaal naar uw eigen smaak is. U zult nog lang plezier hebben van deze super zomerse workshop Slippers Pimpen in Scheveningen! Voordat deze activiteit begint, hebben we ieders schoenmaat nodig (we hebben 31 t/ 42). Uiteraard nemen we wat extra maten mee, voor als de slipper toch niet past. Wij nemen dus meerdere kleuren per maat mee. Is er sprake van een afwijkende maat, doet u er verstandig aan dit van te voren kenbaar te maken. En niet alleen in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland, maar ook op een locatie in overleg. www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


BEACH

VOLLEYBAL

Kom gezellig Beachvolleyballen op één van onze prachtige strandlocaties!

TOURNOOI

Beachvolleybaltoernooi

Een leuke activiteit die perfect is voor een bedrijfsuitje, familiedag, of een groep vrienden die een gevarieerd sportief dagje willen houden op één van de prachtige stranden!

Prijzen: Vanaf 10 personen € 17.50,Vanaf 25 personen € 15,Vanaf 50 personen € 12,50 Vanaf 75 personen € 10,00 Vanaf 100 personen vraag naar de offerte

36

36 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Photographs by John Doe Smith

2 uur

Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrienden of collega’s? Met uw collega’s een geheel verzorgd beachvolleybaltoernooi? Dat is mogelijk. Beachvolleybal is een spel waarbij het de bedoeling is om de bal bij de tegenpartij binnen de lijnen op de grond te krijgen. Beachvolleybal is toegankelijk voor iedereen en beslist een activiteit waar veel mensen plezier aan beleven. Heerlijk in het zonnetje op het strand Beach Volleybal spelen, wie wil dat nou niet!

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


WORKSHOP

COCKTAIL SHAKEN

38

38 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

U wordt welkom geheten in zomerse sferen op het strand. Onze cocktailexpert zal kort iets vertellen over mixen en shaken van cocktails. U hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktailworkshop al de heerlijkste drankjes te mixen. De ervaring die u opdoet tijdens de beginnersworkshop kan het begin zijn van een echte hobby en voor de echte fanatici misschien wel het begin van een nieuwe, onverwachte carrière. Gedurende twee uur wordt u de kunst van het cocktail shaken bijgebracht. U bent zelf de bartender! De workshop start met een korte uitleg. Hierna is het aan u en neemt u zelf plaats achter de bar om uw eigen cocktail te shaken. Een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maken het shaken tot een ware belevenis! Met de juiste technieken en een mooie decoratie serveert u de perfecte cocktail, en vervolgens kunt u uw cocktail zo snel mogelijk zelf proeven! De workshop is naast het leren mixen natuurlijk vooral een sociale gelegenheid. Het bevordert de groepsgeest en saamhorigheid binnen de groep.

Prijzen: Groep vanaf 5 personen Groep vanaf 10 personen Groep vanaf 25 personen Groep vanaf 50 personen Groep vanaf 100 personen

2 uur

€30,- per persoon €25,- per persoon €22,50 per persoon €17,50 per persoon €15,- per persoon www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


CR E AT I EF

WORKSHOP

SIERADEN MAKEN

1,5 uur

Prijzen: Vanaf 10 personen â‚Ź 27.50 Vanaf 20 personen â‚Ź 25,Vanaf 30 personen Vraag om de offerte

Altijd al je eigen sieraden willen maken? Dat kan in de gezellige workshop sieraden maken. Uw eigen creaties maken met verschillende soorten kralen, bedeltjes, parels en steentjes. In de workshop kunt u zelf opgeven wat u wilt maken, bijvoorbeeld een ketting of 2 armbanden. U heeft grote keuze uit verschillende kralen in verschillende vormen en kleuren om uw eigen unieke ketting te maken. De prijzen zijn altijd all-in, dus u kunt voor een vaste prijs maken wat u maar wilt. Aan het eind van de workshop wordt aan de draad het slotje bevestigd, zodat u nog lang plezier heeft van een zelf uniek gemaakt sieraad.

40

40 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


ARCHERY TAG

ADRENALINE

ACTIE EN ADRENALINE GEGARANDEERD!

Wat is Archery Tag? Het is een competitief spel waar iedereen aan kan meedoen. Het is een mix van trefbal, boogschieten en paintball. Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Als bescherming van het gezicht draagt iedereen paintballmasker. Het spel wordt gespeeld met paintballmaskers wat het veilig maakt voor het gezicht. Actie en spanning gegarandeerd met deze gave activiteit

“Archery Tag is een avontuurlijk spel geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden; bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding. Juist in dit spel is samenwerken belangrijk om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen”

1/1,5 uur

Prijzen: Vanaf 10 personen € 20,00 Vanaf 25 personen € 17,50 Vanaf 50 personen € 15,00 Vanaf 80 personen € 12,50

42

42 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Het spel Een wedstrijdje Archery Tag kan worden gewonnen door alle spots uit de 5-spot target te schieten of door alle spelers van de andere partij af te schieten. Doordat er per speler slechts enkele pijlen in het spel zijn worden de spelers gedwongen zich over het speelveld te bewegen om nieuwe munitie te vinden. Het gaat in dit spel voornamelijk om een goede strategie Daarbij speelt het maken van snelle keuzes om de tegenstander effectief uit te schakelen een essentiële rol. www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


ESCAPE Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend! Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) gaat u met een groep op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende 7 ruimtes. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt. U vergeet tijd en realiteit… Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar. Accepteren jullie de missie?

WETEN JULLIE BINNEN DE TIJD ALLE RAADSELS OP TE LOSSEN EN DE ESCAPE ROOM TE VERLATEN?

ESCAPE

ROOM 4444 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Prijzen: Groep van 8 Groep van 7 Groep van 6 Groep van 5 Groep van 4 Groep van 3 Groep van 2

1/1,5 uur € 15,- p.p. € 17,- p.p. € 20,- p.p. € 20,- p.p. € 25,- p.p. € 30,- p.p. € 35,- p.p.

VOOR DEZE MISSIE ZIJN SPIONNEN NODIG DIE HET ONMOGELIJKE KUNNEN PRESTEREN. DAAROM ZIJN WIJ OPZOEK NAAR U. ALS U DEZE MISSIE ACCEPTEERT,WEES DAN GOED VOORBEREID. WANT DIT IS EEN MISSION IMPOSSIBLE!

Programma Escape Room Bij Unlock Scheveningen aangekomen ontvangen jullie eerst een welkomstdrankje. Hierna volgt een uitgebreide speluitleg over de Escape Room. Vervolgens is het tijd om met je team aan de uitdaging te beginnen. De taak is om binnen een uur in en uit het lab te breken, om een belangrijk virus te stelen. Hiervoor moeten er verschillende raadsels worden opgelost en obstakels worden genomen. Maar aan het einde wacht een mooie trofee op jullie en misschien wel een plek op de Wall of Fame. Gaan jullie de uitdaging aan en weten jullie ongezien op tijd te ontsnappen?

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


r e t n i w viteiten i t ac Beleef magische wintersferen! Tijdens deze workshops beleeft u de magische sferen van de winter. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan workshops met voor ieder wat wils. De workshops kunnen met elkaar worden gecombineerd en eventueel ook worden uitgebreid. In samenwerking met verschillende restaurants is het mogelijk om een geheel verzorgde dag volledig naar wens in te richten, waar u zelf het dagprogramma met verschillende activiteiten bepaalt.

46 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen.

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


IJSSCULPTUREN

2 uur

LAAT UW VRIJ

Prijzen: Vanaf 10 personen Vanaf 25 personen Vanaf 50 personen Vanaf 80 personen

€30,€25,€22,50 €20,-

CREATIVITEIT

IJskoude workshop perfect voor de teambuilding. Bent u op zoek naar een ijskoud winter uitje? Dan is de workshop ijssculpturen zeker iets voor u! Laat uw creativiteit de vrije loop en maak de mooiste creaties aan de hand van een door u gekozen thema van de dag. Het is een leuke en afwisselende activiteit waarbij verschillende talenten zoals communicatie, creativiteit en planning binnen de groep onherroepelijk naar boven komen. Om tot het winnende ontwerp te komen is natuurlijk een goede samenwerking nodig. Daarom is ijssculpturen de perfecte teambuildings activiteit voor in de winter. Tijdens deze workshop leert u ijs op een compleet andere manier kennen. Met een hamer en beitel in de hand, en met een beetje schaafwerk met handschoenen aan beleeft u de ultieme ijspret! Wat zijn ijssculpturen? IJssculpturen maken is een vorm van beeldhouwkunst waarbij ijs als ruw materiaal gebruikt wordt. Het maken van een ijssculptuur wordt ook wel ‘ice carving’ genoemd.

48

48 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Het bewerken van ijs brengt een aantal moeilijkheden met zich mee. Het ideale ijsblok bestaat uit zuiver, schoon water, zodat het ijs goed transparant is, en bevat zo min mogelijk luchtbellen. Vandaar dat wij een aparte workshop verzorgen met de perfecte blokken ijs.

de juiste vaardigheden om tot een mooi resultaat te komen?

Hoe ziet de workshop er uit? Na het kiezen van een thema van de dag, krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier. Vervolgens is het aan u en uw team om het winnende ontwerp op papier te krijgen.

Prijsuitreiking ijssculpturen Ter afsluiting zal de jury bekend maken welk team er heeft gewonnen. In overleg kan worden bepaald of u een jury aan wilt wijzen of dat wij zorgen voor een winnaar.

We starten met het klaarmaken van het ijs, waardoor er in het begin vooral grove werkzaamheden worden verricht. Als u hier mee klaar bent, kan er een plan van aanpak worden gemaakt waarna er een mooi ontwerp kan worden gemaakt die aansluit op het thema. Ook hierin wordt al snel duidelijk wie welke rol heeft binnen de groep. Bent u een denker, doener, dromer, beslisser of een ware kunstenaar? Is het ontwerp klaar? Dan is het tijd om het ontwerp uit te voeren en te starten met de creatie. Beschikt jullie team over

Na afloop van de activiteit is er een mogelijkheid om de verschillende mooie creaties die er gemaakt zijn te aanschouwen.

CREATIVITY IS A WILD MIND &

A DISISCIPLINED EYE. www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


winter games DURFT U HET AAN?

Nagel Schlag (+Quiz) Welk team ramt als eerste de vier kopspijkers in de boomstam? Tijdens de voorrondes telt het aantal slagen maar tijdens de finale draait alles om de snelste tijd. De puntige metselaarshamer maakt dit onderdeel extra interessant.

Langlaufen Op de speciaal aangelegde kunstijsbaan proberen de verschillende groepen zo snel mogelijk met elkaar de eindstreep te halen terwijl uw benen vastzitten aan skibindingen.

Sneeuwballen Schieten Heeft u ooit een sneeuwballengevecht gehad? Schiet over de berg heen om zo veel mogelijk ballen te vangen. Schiet met de katapult zo naar uw collega’s om het gevecht te winnen.

TirolerKoe melken Wel eens een ‘echte’ tirolerkoe gemolken? Wie krijgt al zittend op een krukje als eerste de emmer vol?

Bierpulschuiven Wie schuift zijn bierpul het verst? Laat uw bierpul zo dicht mogelijk aan het eind van de tafel stoppen, maar natuurlijk niet te ver!

Lederhosen hangen Ooit uit de bocht gevlogen met skiën bij dat diepe ravijn? Daar hang je dan aan de bretels van je skibroek aan een krakende tak kijkend naar een afgrond van wel honderden meters.

Katapult bouwen Bouw met het team in zo’n kort mogelijke tijd een katapult. Wie schiet zijn sneeuwballen het verst weg?

Sneeuwpop-worstelen Ga in een heus sneeuwpopworstelpak de strijd aan met uw collega. Een megahit! Zowel om mee te doen als om naar te kijken.

Biatlon Schieten Ziet u uzelf als een echte jager? Bewijs het dan maar in het rendierschietspel. Verdient u de meeste punten met het schieten? Dan wint u de game!

Reuze SneeuwJenga Jenga? Dat kent iedereen wel van vroeger: het oude blokken bouwen. Lukt het u om een blok uit de toren te pakken zonder dat deze omvalt?

Vuur maken Het is al laat, u bent de weg kwijt geraakt op de piste. Om te overleven moet u met de materialen die u bij u heeft vuur moeten maken om de nacht door te komen.

STEL UW WINTER GAMES ZELF SAMEN! MAAK KEUZE UIT 6 VAN DEZE DOLDWAZE ACTIVITEITEN 50

50 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


winter games Prijzen: Vanaf 10 personen Vanaf 25 personen Vanaf 50 personen Vanaf 80 personen

2 uur

€ 22,50 € 17,50 € 15,00 € 12,50

52

52 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


SPORTIEF

WAT IS POWERKITEN? Dit is een ideale workshop voor iedereen die houdt van het strand en een nieuwe uitdaging. We maken gebruik van zogenaamde ‘Nasa-Wings’. Deze kites zijn niet te vergelijken met de vliegers van vroeger. Hard rennen en maar hopen dat de kite de lucht in gaat is met Powerkiten geen kwestie meer!

VARIATIE EN ACTIE! Heeft u het na een half uur goed in de vingers? Dan gaan we door naar het aanleren van gave tricks. Of houdt u meer van competitie? Wie trekt het langste spoor op het strand, wie springt het verst? Wie van je collega’s of vrienden vliegt het hoogst de lucht in?

VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK!

ZIN OM HEERLIJKE UIT TE WAAIEN?

WINTER

POWERKITEN

Powerkiten is één van de populairste en de hardst groeiende strandsporten van Nederland. Het is een ultieme uitdaging voor iedereen die van actie houdt, maar ook als u het wat rustiger aan wilt doen.

Onze powerkite-clinics is voor iedereen toegankelijk: jong en oud, sportief of niet-sportief. We hebben kites van 1,5 tot wel 4 meter! Hierdoor kan iedereen op zijn/haar niveau een clinic volgen.

Prijzen : Tot 4 personen       Vanaf 5 personen     Vanaf 10 personen      Vanaf 25 personen      Vanaf 50 personen

€ 22,50 € 20,00 € 20,00 € 17,50 € 15,-

2 uu r

54

54 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


EXPEDITIE POOLCIRKEL Expeditie Poolcirkel, de winteractiviteit voor de echte overlever. Gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen. Tijdens Expeditie Poolcirkel moet u overleven in de wereld van het poolgebied. Op het strand van het poolgebied bevindt u zich in een omgeving waar alles draait om teamspirit, doorzettingsvermogen en veel hilarische momenten. Na het succes van ‘Expeditie Robinson Deluxe’, heeft Flitz-events een winteractiviteit ontwikkeld waarbij uw kracht, teamgevoel en creativiteit wordt getest.

Aan het einde vande Expeditie, zal het team dat zich het best heeft geweerd tegen de barre omstandigheden, tot winnaar worden gekroond. Nadat u kennis heeft gemaakt met uw team, maakt ieder team haar teamvlag en barst de strijd los tijdens diverse ‘proeven’. We gaan van start met de zes proeven van Expeditie Poolcirkel. Tijdens de verschillende onderdelen kan het team punten verdienen. Deze punten zijn van groot belang voor het eindspel. Het team dat het eindspel wint, mag zich de winnaar noemen van de Expeditie

Poolcirkel. Onze Winter Expeditie is voor zowel kleine als grotere gezelschappen het leukste uitje in de wintermaanden. Deze winterse dag is bijvoorbeeld perfect als vrijgezellendag, bedrijfsfeest, personeelsuitje, familiedag etc. Expeditie Poolcirkel heeft een divers programma vol uitdagende en sportieve onderdelen. De ideale test om te laten zien dat u winter proof bent. Dus durft u de expeditie aan en laat uw team de anderen achter zich?

2,5 uur Prijzen: Vanaf 10 personen € 22,50 Vanaf 25 personen       € 17,50 Vanaf 50 personen         € 15.00 Vanaf 80 personen:     € 12,50

56 56 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


SPEEL DEZE WINTER BIJ FLITZ-EVENTS DE LEUKSTE VARIANT VAN DE “IK HOU VAN HOLLAND” SPELSHOW!

Een avond vol met spelletjes, gezelligheid, teambuilding en muziek!

Wie van jullie heeft het meeste kennis in huis? Wie kan het snelst op de knop drukken om het juiste antwoord te geven? En wie houdt zijn hoofd koel bij de tikkende tijdbom?! Beleef een hilarische avond met deze nieuwe spelshow van Flitz-events! Compleet met spelshowdecor, rad van Fortuin en een klein prijzenpakket voor het winnende team, gebaseerd op de gelijknamige TV-show. Gegarandeerd een succesvolle en hilarische avond. Uw gezelschap zal in verschillende teams worden verdeeld die tegen elkaar zullen strijden. We hebben de leukste rondes gepakt en gemixt met een vleugje eigen fantasie, waardoor dit een super leuke en uitdagende quiz is geworden. Een energieke presentator en de allerleukste vragen. Naar het einde toe wordt het steeds spannender: je kunt meer punten binnenhalen, maar ook punten verliezen. Met natuurlijk veel leuke muziekfragmenten en winterse hits.

PLEZIER GEGARANDEERD!

Prijzen: Groep vanaf 10 pers Groep vanaf 25 pers Groep vanaf 50 pers Groep vanaf 80 pers

1,5 uur € 25,00 € 22,50 € 17,50 Vraag offerte

58

58 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

www.flitz-events.nl || ACTIVITEITEN MAGAZINE


60 ACTIVITEITEN MAGAZINE || www.flitz-events.nl

Profile for Flitz-events

Flitz events brochure 2017  

Flitz events brochure 2017  

Advertisement