Page 1

5 mars 2013

EUROGYM 2014 i Helsingborg – ni missar väl inte? Sommaren 2014 händer det något helt unikt i gymnastiksverige: EUROGYM - ett av Europas största gymnastikevent för ungdomar 12 år och uppåt – kommer till landet! En vecka med uppvisningar, workshops/prova-på aktiviteter, storslagna öppnings- och avslutningsceremonier, galor, forum, musikpartys och mycket annat roligt väntar. EUROGYM är ett socialt evenemang utan tävlingsinslag. Alla former, nivåer och discipliner får delta efter sina förutsättningar. Låt era ungdomar få uppleva en fantastisk vecka tillsammans med flera tusen andra från hela Europa. Låt dem inspireras, låt deras ögon öppnas för en helt ny gymnastikvärld – och få motiverade eldsjälar tillbaka på köpet. Klicka här och se film från EUROGYM 2012 i Portugal Klicka här och se filmen som välkomnar er till EUROGYM 2014 i Helsingborg Vad krävs för att vara med? Bara att ni är en grupp på minst 6 gymnaster i åldern 12-25 år och en ledare med ett uppvisningsprogram på 4-6 minuter (men ni får också vara mer än 100 stycken i gruppen – det är helt ok ). Har ni i föreningen någon gång genomfört en träningshelg med övernattning? Då är ni redan experter! Det är oerhört enkelt att medverka på EUROGYM, allt ingår, och Gymnastikförbundet stödjer er hela vägen. Ni kan redan nu få hjälp i form av uppvisnings- och showutbildningar med ekonomiskt bidrag genom Idrottslyftet.

EUROGYM kan inte beskrivas i ord, det MÅSTE upplevas! Som en ”ungdoms-gymnaestada” fast dubbelt så mycket innehåll och halva kostnaden!

Jonas Juhl, Idrottskonsulent Ungdom, ansvarig EUROGYM 2008, 2010, 2012 – och 2014!

Att märka att en hel stad har gymnastiken i fokus. Att alla vi gymnaster "tar över" och synas överallt, det är häftigt att vara med om!

Malin Brunnström, ledare för Södertälje GSF på EUROGYM 2010 – och ledare 2014!

Läs intervjun med Malin: erfarenheter och goda råd kring EUROGYM. Tillsammans hoppas vi göra EUROGYM 2014 till det bästa gymnastikevent på många år! Hjälp oss sprida informationen inom er förening, så att vi tillsammans blir över 1000 svenska gymnaster i Helsingborg den 13-18 juli 2014! Nyfiken? Vill du ha mer information? Anmäl gärna intresse på www.gymnastik.se/eurogym2014 så hör vi av oss. Du är också välkommen att kontakta jonas.juhl@gymnastik.se direkt via mail. Med vänliga hälsningar Gymnastikförbundet och Organisationskommittén EUROGYM 2014 www.eurogym2014.se

EUROGYM 2014 - info till svenska deltagare  
EUROGYM 2014 - info till svenska deltagare  

1. intro-info till potentiella/nyfikna svenska deltagare i EUROGYM 2014.

Advertisement