Page 1

Beauty en Wellness

Inkijk exemplaar


Wellness

Decléor

Ons prachtige Wellness Center is gelegen in een stadspark naast het centrum van Bergen op Zoom en biedt u 1500 m2 luxueuze Wellness ruimte. Wellness Center Fonteyn Thermen is onderdeel van het Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark. Wij bieden u een binnen- en buitenbad, koud dompelbad, akkerland-, kruiden- en opgietsauna, stoomcabine, voetenbad en verschillende themadouches. Daarnaast beschikken wij over 9 behandelkamers, twee zonnebanken, massagestoelen en over een Garra Rufa Fish Spa.

Tijdens onze gelaatsbehandelingen werken we uitsluitend met natuurlijke producten van het topmerk Decléor. Wij adviseren u de behandeling die het beste bij uw huid past en bieden voor zowel mannen als vrouwen behandelingen op maat.

Uniek bij Wellness Center Fonteyn Thermen is het gebruik van een historische waterbron, genaamd Stadsfonteyn en is officieel ‘Heilwasser’. Uit deze bron stroomt schoon, puur en zuiver bronwater vol energie en mineralen. Het Stadsfonteyn water heeft een medicinale werking en gebruiken wij in de baden, tijdens de behandelingen en bottelen wij als drinkbaar mineraal water.

Het Franse merk Decléor is al tientallen jaren de specialist op het gebied van cosmetische aromatherapieën. Aromatherapie heeft bewezen een zeer effectieve methode te zijn om huidproblemen aan te pakken.

Fonteyn Thermen hanteert de volgende openingstijden*: Maandag 12.00 - 23.00 uur Dinsdag - zondag 11.00 - 23.00 uur Behandelingen zijn mogelijk op de volgende tijden: Maandag 12.00 - 21.00 uur Dinsdag - zondag 11.00 - 21.00 uur Dagentree: 24,50 Dagentree hotelgasten: 20 Avondentree (vanaf 17.00 uur): 16,50 Avondentree hotelgasten: €10 *Op feestdagen kan van de reguliere openingstijden afgeweken worden.

Ladiesnight Iedere laatste donderdagavond van de maand is het Ladies Night (dan is het Wellness Center alleen toegankelijk voor dames) Badkledingdagen Op dinsdag en zaterdag hanteert Fonteyn Thermen verplichte badkledingdagen.

De Decléor Aromatische Rituelen vormen een uitnodiging om opnieuw energie op te doen door gebruik te maken van natuurlijke werkstoffen die één en al vitaliteit zijn. Je gedachten laten gaan, ontspannen en volledig tot rust komen.


Gezichtsbehandelingen Fonteyn’s Fresh up 30 minuten: 35

Fonteyn’s Aroma 75 minuten: 63

Deze kennismakingsbehandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, gelaatsmassage en als afsluiting een dag- of nachtverzorging.

Een compleet verzorgende gelaatsbehandeling die start met een ontspannende rugmassage, gevolgd door een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, wenkbrauwen epileren, huidoneffenheden verwijderen, gelaats- en decolletémassage, aromaplastiepakking, ontspannende hand- en armmassage en als afsluiting een dag- of nachtverzorging.

Fonteyn’s Expert 90 minuten: 74

Life Radiance

75 minuten: 79

Deze Expert behandeling bestaat uit dezelfde onderdelen als de Fonteyn’s Aroma behandeling, met als toevoeging een Expert masker afgestemd op uw huidconditie.

In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van onze Life Radiance lijn in combinatie met het aromaplastiemasker. Uw huid gaat er stralender, gezonder en glanzender uitzien. Deze behandeling is daardoor zeer geschikt bij seizoenswisselingen en na zwangerschap als extra oppepper. De ‘Gommage Double Eclat’ (t.w.v. €28) krijgt u na afloop mee naar huis om het effect van de behandeling langer te behouden.

Fonteyns mat & pure 60 minuten: 59

Deze behandeling reinigt de huid intensief en is ideaal voor de gecombineerde en vette huid. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, massage, masker met als afsluiting een dagverzorging.

Losse modulen Tijdens behandeling

Los geboekt

Epileren wenkbrauwen

10,00

15,00

Verven wimpers of wenkbrauwen

10,00

12,50

Verven wimpers en wenkbrauwen

15,00

22,50

Harsen bovenlip of kin

7,50

10,00

Harsen bovenlip en kin

12,50

15,00

Harsen onderbenen

22,50

Harsen onder- en bovenbenen

38,00

Harsen bikinilijn

18,50

Harsen oksels

18,50

Harsen rug (deel)

22,50

Harsen rug

35,00


Lichaamsbehandelingen Bodypeeling

Bij de bodypeeling worden dode huidcellen verwijderd door middel van een scrubbehandeling, waarna de huid weer in optimale conditie wordt gebracht. Het resultaat is een zijdezachte huid en een fris gevoel. Het is de perfecte basis voor vervolgbehandelingen en voor een egaal gebruinde huid in de zomer of tijdens een zonnekuur.

Cacaopakking

Cacaopoeder bevat van nature veel mineralen, cafeïne, eiwitten en koolhydraten. Cacao heeft een afslankend, verstevigend, regenerend en vochtherstellend effect op het lichaam. Ervaar de sensatie van de geur van chocolade.

Algenpakking

De pakking bestaat uit drie soorten algen. Deze algen stimuleren de doorbloeding en gifstoffen worden losgemaakt en afgevoerd.

Seizoenspakking

Deze pakking is afgestemd op het seizoen en de behoeftes van uw huidconditie op dat moment. Informeer bij onze medewerkers naar de pakking die we aanbieden.

30 minuten: 30

30 minuten: 32,50 50 minuten: 52,50*

30 minuten: 32,50 50 minuten: 52,50*

30 minuten: 32,50 50 minuten: 52,50*

*(incl. scrubbehandeling en massage)

Rasul

25 minuten: 20

Een klassiek Oosters, reinigend en verzorgend ritueel voor het lichaam. In deze klassieke Rasul komen duizenden jaren oude kennis omtrent gezondheid, huidverzorging en schoonheid samen. Het is geïnspireerd op de wisselwerking tussen de vier elementen: Water (stoom), Vuur (warmte), Lucht (essentiële, aromatische oliën) en Aarde (het rasulproduct op basis van klei, heilzaam bronwater uit onze eigen bron en aromatische, essentiële oliën).

Hoe werkt het? Onze rasulspecialist(e) vertelt u alles romdom dit bijzondere ritueel. Het rasulproduct verwijdert bij het inwrijven uw vuil en dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van uw huid. De beste methode voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid. De behandeling vindt plaats in een stoomcabine. Het ritueel wordt afgesloten met een heerlijk glaasje muntthee gemaakt van ons heilzame bronwater en verse munt.


Lichaamsmassages Ontspanningsmassage

Een heerlijke massage die voor complete ontspanning zorgt.

Hete zeepsteen massage

De huid wordt voorbereid met onze handgemaakte natuurzeep. Het lichaam wordt gemasseerd met waardevolle natuurlijke stoffen, zoals sesam of rijstoliĂŤn welke de huid optimaal hydrateren.

Aromamassage

Een ontspanningsmassage waarbij u zelf de geur van de olie bepaalt aan de hand van uw stemming op dat moment.

Hammam massage

Een massage op Oosterse wijze. Deze massage vindt plaats op een verwarmde massagebank in een ‘droge’ ruimte. Het lichaam wordt eerst gescrubd met Dode Zee zout. Vervolgens wordt op de traditionele manier met een zeepzak het lichaam bedekt met een laag warm schuim, waarna men wordt gemasseerd met zeep en olie.

Sportmassage

Een stevige massage waarbij alle spieren goed los gemasseerd worden.

Lomi Lomi massage

Het lichaam wordt gemasseerd met een aaneenschakeling van lange, vloeiende bewegingen die doen denken aan de golven van de oceaan. De masseur gebruikt ook de onderarmen en ellebogen waardoor het lijkt alsof men door meerdere personen gemasseerd wordt.

25 minuten: 35 50 minuten: 60

25 minuten: 35 50 minuten: 60

25 minuten: 35 50 minuten: 60

Een heerlijke massage waarbij u gemasseerd wordt met olie en warme stenen. Stimuleert de doorbloeding en voert afvalstoffen af.

Kruidenstempelmassage

Deze ontspannende massage met warme kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, en ontspannende kruiden, activeren de bloedcirculatie en maken de spieren soepeler.

25 minuten: 37,50 50 minuten: 62,50

50 minuten: 60

25 minuten: 35 50 minuten: 60

Hot Stone massage

25 minuten: 35 50 minuten: 60

50 minuten: 65


Hand- en voetverzorging

Garra Rufa Fish Spa

Manicure behandeling

Uniek is onze Fish Spa behandeling waarbij de kangal vissen een cosmetische huidpeeling geven.

45 minuten: 27,50 (Exclusief lakken 30 minuten 23,50)

Luxe manicure behandeling 60 minuten: 39,50

Nagels knippen en vijlen, verzorgend nagelbadje, nagelriemverzorging, nagels lakken en verzorgende handcrème Nagels knippen en vijlen, verzorgend nagelbadje, scrubbehandeling, paraffine handpakking, handmassage, nagelriemverzorging, nagels lakken en verzorgende handcrème

Cosmetisch voetverzorgingsbehandeling

Nagels knippen en vijlen, voetenbad, eelt verwijderen, nagels lakken en verzorgende voetcrème

Luxe cosmetische voetverzorgingsbehandeling

Nagels knippen en vijlen, voetenbad, scrubbehandeling, eelt verwijderen, paraffine voetpakking, voetmassage, nagels lakken en verzorgende voetcrème

Paraffine behandeling voor handen of voeten

20 minuten: 15,00

Srubbehandeling, paraffine hand- en voetpakking en verzorgende hand- en voetcrème

Nagels lakken

Basecoat, kleur naar keuze en topcoat.

French manicure

Nagels knippen en vijlen, nagelriemverzorging en french manicure.

45 minuten: 29,50 (Exclusief lakken 30 minuten 25,00)

60 minuten: 49,50

15 minuten: 8,50

25 minuten: 15,00

Deze vis staat ook wel bekend als de knabbelvis, Dr. Fish en Garra Rufa. De kangal vissen zuigen de verhoornde cellen van de huid af waarbij ze het geneeskrachtig enzym ditranol afscheiden. Dit enzym heeft een vitaliserende werking op de onderliggende huid waardoor de huid sterker, gezonder en weerbaarder wordt. Oorspronkelijk komt deze behandeling vanuit de medische hoek en hebben mensen met eczeem, psoriasis en droge huid hier veel baat bij. Naast de helende werking werkt de behandeling ook heerlijk ontspannend.

Volwassenen

Partners*

Kinderen (t/m 12 jaar)

Introductiebehandeling

15 minuten

14,50

12,50

10,00

Standaardbehandeling

30 minuten

24,50

22,50

20,00

Voordeelbehandeling

45 minuten

34,50

32,50

30,00

Onthaasten

60 minuten

44,50

42,50

-

In verband met de hygiëne is het helaas niet mogelijk om bij wondjes en schimmel aan de voeten de behandeling te ondergaan. Informeer bij één van onze medewerkers. *Het partnertarief is ook van toepassing op zussen, broers, vriendinnen, ouderkind, etc. Kortom met twee personen tegelijk. Alle prijzen zijn per persoon.


Gertrudisboulevard 200 | 4615 MA | Bergen Op Zoom 0164 - 242 520 | wellness@fletcherstadsparkhotel.nl

Voor meer informatie kunt u terecht bij ĂŠĂŠn van onze medewerkers

www.fonteynthermen.nl Zet- en drukfouten voorbehouden

Profile for Fletcher Hotels

Stadspark fonteyn thermen  

Stadspark fonteyn thermen  

Advertisement