Page 1

Italiaanse warenmarkt Zondag 12 Juni 2011

Nicolaasplein Denekamp www.tuttiitalia.jouwweb.nl

eveN ToT rusT komeN... met een lekkere kop koffie, een smaakvolle lunch of een heerlijk diner. ervaar (én proef) Het podium in levende lijve. wij nodigen u dan ook van harte uit!

N icolaasple i N 3 De N e kam p. T: 0541 - 354308. www.poDi u m De N e kam p.N l

1911 1911 – – 2011 2011

100 100 jaar jaar -Natura Natura Docet Docet Het Het museum museum van van Meester Meester Bernink Bernink Van Van fossiel fossiel tot tot springlevend springlevend

20 en 21 augustus 2011 Tot ziens op het sfeervolste familiefeest van Twente! • VERRASSEND VAN BEGIN TOT EIND • GEKNIPT VOOR JONG EN OUD • GEKIEKT DOOR WIJD EN ZIJD Het “Nostalgisch Nostalgisch Festijn Ootmarsum” was direct vanaf de start een doorslaand succes. Daarna is het uitgegroeid tot misschien wel het meest gefotografeerde en gefilmde zomerweekend van Twente. En ook dit jaar staat er weer een festijn op het programma, dat uw nostalgisch hart zienderogen zal veroveren. Natuurlijk in de bekende entourage die voor de nostalgie schijnt geschapen: Openluchtmuseum Ootmarsum. Waar de publiekstrekkers die het festijn in “no-time” razend populair hebben gemaakt, extra glans krijgen. Zoals de kinderspelletjes uit oma’s tijd, de kraampjes met ouderwetse lekkernijen en prullaria, de meedeinende orgelconcerten, het hilarisch straattheater en de boeiende, maar ook lustige kijk op het zigeunerleven van weleer in een nu extra breed opgezet, authentiek zigeunerkamp.

www.nostalgischfestijnootmarsum.nl

Natura Docet, Oldenzaalsestraat 39, 7591 GL Denekamp ma - vrij 10-17 uur / za - zo 11-17 uur / www.naturadocet.nl de

KOETS’N K E E R L S

18_  
18_  
Advertisement