Page 1

Home& GARDEN


Raffi is een manier van leven, gebaseerd op de natuurlijke schoonheid van onze wereld. Met de natuur als grote inspiratiebron komt Raffi nu met een sprankelende creatieve collectie speciaal voor het buitenleven. Met als belangrijke basis stijlvol tuinmeubilair in diverse uitvoeringen dat naar hartenlust is te combineren met de zeer brede Raffi kussencollectie. Zo kun je je persoonlijke buitenwereld creëren door te kiezen voor accessoires en kussens die helemaal bij jou passen, van kleurrijk tot ingetogen chique. Re-colour your world. Deze prachtige Raffi Home & Garden collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. ‘Volg je intuïtie en geef vorm aan je gevoel.’

Maarten Vrolijk


Inhoud RafďŹ Home & Garden

4

Lounge & dining series # 101 & # 301 hout 6 Productoverzicht 10 Lounge & dining series # 201 weaving Productoverzicht

12 16

Strand- en regisseursstoelen series # 302 18 Productoverzicht 22 Accessoires Productoverzicht

24 28


Raffi Home & Garden The world has a natural beauty that is ours to discover and re-discover Onze wereld heeft een natuurlijke schoonheid die te vaak ongemerkt aan ons voorbij gaat. Raffi is het lifestyle merk dat bruist van kleur en energie en dat zich laat inspireren door de unieke en rijke eenvoud van de natuur. Raffi Home & Garden biedt hoogwaardige en smaakvolle collecties voor binnen en buiten die naadloos in elkaar overlopen en elkaar versterken. De keuze voor kwalitatieve onderhoudsvriendelijke materialen zoals FSC hardhout en gewoven synthetische vezels maakt dat duurzaam genieten gegarandeerd is. Je hebt dan ook 2 jaar garantie op je aankopen. De zeer brede collectie kussens en accessoires maakt dat je eindeloos kan blijven combineren en uitbreiden. Daarom is Raffi altijd leuk om te geven èn te krijgen. Het maakt Raffi tot een manier van leven. Verwonderd, geëngageerd en vrolijk. Laat je inspireren en laat Raffi ook jouw wereld kleur geven. Re-colour your world.

De Home & Garden collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde dealers

4


5


6


Lounge & dining series # 101 & # 301 hout

7


Lounge & dining series # 101 & # 301 hout

Natuurlijke basis om aan te kleden

8


Geef vorm aan je gevoel en creëer, geïnspireerd door de natuur, jouw eigen lievelingsplek. Een geweldige uitdaging, want er zijn talloze verrassende dessins. Deze duurzame houten meubelen met het FSC keurmerk laten in combinatie met de veelzijdige Raffi kussens de weelde van de natuur extra intens doorklinken. Ga je voor zomers Wit of stijlvol Zwart meubilair? Veel plezier met de ontelbare mogelijkheden die deze buitenmeubelen je bieden. Re-colour your world!

�������������������

“ Loungestoel, kussens Spirit Black & Piping Black ’ Kussen Garden Taupe

Lounge & dining collectie series # 101 & # 301 Loungestoel, kussens Garden Taupe & Parklane

De houten lounge & dining collectie bestaat uit diningstoelen, loungebanken, loungestoelen, diverse tafels en een butler tray. De houten meubelen zijn naast stijlvol Zwart ook in luxe Wit verkrijgbaar.

9


Lounge & dining series # 101 & # 301 hout

Kies je eigen Raffi stijl De houten lounge & dining collectie is mooi te combineren met kussens in allerlei vrolijke dessins en bijpassende uni kleuren. Zin om af en toe te veranderen? Kies er dan een paar extra kussens bij, zodat je in een handomdraai een compleet andere sfeer creëert. Durf je eigen combinaties te maken voor alle momenten dat je buiten bent. De duurzame kwaliteit van de Raffi meubelen zorgt ervoor dat je seizoenen lang van ’s morgens vroeg tot ’s avonds kunt blijven genieten. Dus neem plaats als jij daar zin in hebt. Een snelle hap of uitvoerig dineren met vrienden? Haal alles uit je tuin met Raffi!

series # 301 Diningstoel

Loungestoel

Loungebank

L 56 x B 56 x H 75 cm

L 85 x B 85 x H 65 cm

L 160 x B 85 x H 65 cm

Tafel vierkant

Tafel rond

L 80 x B 80 x H 75 cm

Ø 130 x H 75 cm

Tafel rechthoekig

series # 101

Meubelkleuren L 220 x B 95 x H 75 cm

Zwart

Wit

De houten meubelen zijn zowel in stijlvol Zwart als in luxe Wit verkrijgbaar. Tafel rechthoekig laag

Butler tray

De rug- en zitkussenvullingen worden met het meubel meegeleverd.

L 120 x B 60 x H 35 cm

Je kan kiezen uit 3 kleuren voor de zitkussenhoezen: White, Taupe en Black.

10


Combineer & Creëer met de diverse Raffi kussens

Spirit White

Spirit Black

Holiday White

Holiday Black

Uni White

Piping White

Piping Black

Garden White

Garden Taupe

Uni Taupe

Roses Black & White

Parklane

Bloom White

Bloom Taupe

Uni Black

De kussenhoezen zijn kleurecht en machinewasbaar op 30º.

11


12


Lounge & dining series # 201 weaving

13


Lounge & dining series # 201 weaving

Vervlochten met raffinement De elegant vormgegeven weavingcollectie is er voor iedereen die buiten een stijlvolle plek wil creëren, een ruimte om van te genieten. De solide weaving lounge & dining meubelen zijn vervaardigd uit een duurzame synthetische vezel die wordt gespannen rond een aluminium frame. De vezel kan goed tegen verschillende weersomstandigheden en is bestand tegen de schadelijke invloed van UV-licht. De collectie is verkrijgbaar in de kleurencombinaties Graphite/Clay, Pearl/Graphite en Clay/Pearl. Je kunt de Raffi meubelen naar eigen smaak stylen met kussens die je zintuigen strelen. Bepaal zelf jouw identiteit van het buitenleven en Re-colour your world.

“ Diningstoelen, kussen Roses Graphite ’ Lounge & dining collectie series # 201 ’

Loungebank & hocker “ Loungestoel, kussen Circles Pearl


De weaving lounge & dining collectie bestaat uit 2- en 3-zits loungebanken, loungestoelen, diningstoelen, een hocker en losse elementen om zelf jouw hoekopstelling te creĂŤren.

15


Lounge & dining series # 201 weaving

Kies je eigen Raffi stijl Met Raffi geeft iedereen in een handomdraai zijn eigen buitenwereld vorm. Deze comfortabele weaving meubelen laten je bovendien extra spreken met behulp van de stijlvolle kussencollectie. De kussens zijn van waterafstotende stof gemaakt, dus spatwaterproof. Bovendien zijn de kussens bedrukt met UV stabiele inkt om verkleuring van de zon zoveel mogelijk te voorkomen en ook nog eens gemakkelijk machinewasbaar op 30˚ graden. Kortom, er mag geleefd worden! Zo nodigt jouw set altijd uit tot samen zitten, praten en genieten.

De weaving meubelen zijn verkrijgbaar in de kleurencombinaties Graphite/Clay, Pearl/Graphite of Clay/Pearl.

Kleurcombinaties meubelen

De rug- en zitkussenvullingen, inclusief zitkussenhoes, worden met het meubel meegeleverd. Graphite/Clay

Pearl/Graphite Clay/Pearl

Diningstoel

Loungestoel

Loungebank tweezits

Loungebank driezits

L 63 x B 67 x H 75 cm

L 75 x B 85 x H 65 cm

L 120 x B 85 x H 65 cm

L 150 x B 85 x H 65 cm

Loungebank hoekelement links L 115 x B 85 x H 65 cm

*

Loungebank tussenelement L 110 x B 85 x H 65 cm

*

Loungebank hoekelement rechts L 115 x B 85 x H 65 cm

* Combineer & Creëer met deze meubelen je eigen hoekopstelling! 16

*

Hocker

*

L 110 x B 80 x H 40 cm


Combineer & Creëer met de diverse Raffi kussens

Circles Pearl

Circles Graphite

Stripes Pearl

Stripes Graphite

Roses Pearl

Roses Graphite

Uni Pearl

Uni Clay

Uni Graphite

De kussenhoezen zijn kleurecht en machinewasbaar op 30º.

“Welke combinaties kies jij? Benut de 1001 mogelijkheden.”


18


Strand- en regisseursstoelen series # 302

19


Strand- en regisseursstoelen series # 302

Uit die slippers, ervaar de sfeer

“ Regisseursstoel, canvas & kussen Circles Graphite ’ Strand- en regisseursstoelen collectie series # 302, canvas Spirit Black & Holiday Black “ Strand- en regisseursstoelen collectie series # 302, canvas Spirit White & Holiday White

20 22


Nederland heeft het buitenleven ontdekt als de creatieve verrijking van haar wereld. Er wordt eindelijk echt geleefd op het balkon en in de tuin. Laat je inspireren door de Raffi strand- en regisseursstoelen collectie en geef kleur aan je wereld. In een handomdraai maakt deze collectie het nog gezelliger buiten. Stuk voor stuk duurzaam en puur. Raffi laat je eindeloos genieten van de natuur. En door de prima prijs-kwaliteitverhouding heb jij de regie volledig in handen!

Elk meubel uit de strand- en regisseursstoelen collectie komt individueel al prachtig tot bloei, maar gecombineerd met de andere meubelen verrijken ze elkaar ongekend. Je kunt een sfeer losmaken die de zomer volledig tot z’n recht laat komen!

21 23

�������������������


Strand- en regisseursstoelen series # 302

Kies je eigen Raffi stijl Strooi met accenten en laat zien wie je bent! Ben creatief met kleuren, dessins en motieven; combineer & creëer. Kies voor stoffen die je harmonieus kunt combineren en veranderen naar eigen smaak. Dat is een tuin naar Raffi concept: niets is standaard. Je bepaalt zelf hoe je je buitenwereld opfleurt.

22


Meubelkleuren

De strand- en regisseursstoelen zijn zowel in stijlvol Zwart als in luxe Wit verkrijgbaar.

Strandstoel

Zwart

Strandstoel met voetenbank

Regisseursstoel

Wit

Voetenbankje

Combineer & CreĂŤer met de diverse RafďŹ dessins

Spirit White

Spirit Black

Holiday White

Garden White

Garden Black

Circles Pearl

*

Circles Graphite

*

Roses Pearl

*

Roses Graphite

*

Stripes Pearl

*

Stripes Graphite

*

* Deze dessins zijn alleen verkrijgbaar voor regisseursstoelen.

23

Holiday Black


24


Accessoires

25


Accessoires Creativiteit aan tafel

De buitentafel is bij uitstek de plek om tijd met gezin en vrienden door te brengen. Lekker samen bijpraten en genieten van een heerlijke maaltijd of een tijdschrift lezen bij het ontwaken van de dag.


Servies Garden ’

Servies Roses Graphite ’

Servies Holiday White & diverse Uni’s

“ Glasservies Roses Pearl

“Laat de zomer zinderen.”

27


Accessoires Kies je eigen Raffi stijl

De vrolijke servies- en glaswerkcollectie van Raffi maakt van ieder moment aan tafel een bijzondere tijd. Met lekker veel keus in dessins en uitvoering. De zeer brede collectie accessoires maakt dat je eindeloos kunt blijven combineren en uitbreiden. Daarom is Raffi altijd leuk om te geven èn te krijgen. Met deze accessoires ben je helemaal uitgerust voor lekkere lange zomeravonden!

28


Bord porselein ‘Spirit White’ 25 cm

Schaaltje porselein ‘Spirit White’ 18 cm

Ontbijtset porselein ‘Spirit White’

Bord porselein ‘Garden White’ 25 cm

Ontbijtset porselein ‘Garden White’

Schaaltje porselein ‘Garden Solo White’ 18 cm

Ontbijtset porselein ‘Garden Solo White’

Ook verkrijgbaar in 32 cm

Ook verkrijgbaar in 32 cm

Bord porselein ‘Holiday White’ 25 cm

Schaaltje porselein ‘Garden White’ 18 cm

Schaaltje porselein ‘Holiday White’ 18 cm

Ontbijtset porselein ‘Holiday White’

Ook verkrijgbaar in 32 cm

Bord porselein ‘Garden Solo White’ 25 cm

Ook verkrijgbaar in 32 cm

Kop en schotelset ‘Holiday White’/ ’Spirit White’

Mokkenset porselein ‘Spirit White’/ ’Holiday White’

Mokkenset porselein ‘Holiday Black’/ ’Spirit Black’

Kop en schotelset ‘Garden White’/ ’Garden Solo White’

Mokkenset porselein ‘Garden White’/ ’Garden Solo White’

Sfeerlicht ‘Garden’

Sapglazenset ‘Colours’

Longdrinkglazenset ‘Colours’

Bord porselein ‘Yellow Uni’ 25 cm

Bord porselein ‘Orange Uni’ 25 cm

Bord porselein ‘White Uni’ 25 cm

Bord porselein ‘Black Uni’ 25 cm

Ook verkrijgbaar in 11 & 32 cm

Ook verkrijgbaar in 11 & 32 cm

Ook verkrijgbaar in 11 & 32 cm

Ook verkrijgbaar in 11 & 32 cm

Placemat katoen ‘Garden Taupe’ 45 x 35 cm

Tafelloper katoen ‘Spirit White’ 130 x 45 cm

Tafelloper katoen ‘Spirit Black’ 130 x 45 cm

Placemat katoen ‘Holiday White’ 45 x 35 cm

Placemat katoen ‘Holiday Black’ 45 x 35 cm

Placemat katoen ‘Piping White’ 45 x 35 cm

Placemat katoen ‘Piping Black’ 45 x 35 cm

Tafelkleed katoen vierkant ‘Piping White’ 130 x 130 cm

Tafelkleed katoen vierkant ‘Piping Black’ 130 x 130 cm (Tafellinnen katoen)

(Glaswerk en servies)

29


Kop en schotel porselein ‘Roses Black & White’

Schaaltje porselein ‘Roses Black & White’

Bord porselein ‘Roses Black & White’ ø 23 cm

Schaal porselein ‘Roses Black & White’ ø 45 cm

Ook verkrijgbaar in ø 18 & 30 cm

Kop en schotel porselein ‘Roses Pearl’

Schaaltje porselein ‘Roses Pearl’

Bord porselein ‘Roses Pearl’ ø 23 cm

Schaal porselein ‘Roses Pearl’ ø 45 cm

Ook verkrijgbaar in ø 18 & 30 cm

Kop en schotel porselein ‘Roses Graphite’

Schaaltje porselein ‘Roses Graphite’

Bord porselein ‘Roses Graphite’ ø 23 cm

Ook verkrijgbaar in ø 18 & 30 cm

Longdrinkglazenset ‘Roses Pearl’

Longdrinkglazenset ‘Roses Graphite’

Sapglazenset ‘Roses Pearl’

Sapglazenset ‘Roses Graphite’

Onze uitgebreide accessoirecollectie spreekt iedereen aan. Momenten om vol overgave in elkaar op te gaan. Brunchen tot na lunchtijd. Borrelen tot de zon al lang onder is. Sfeerlicht ‘Circles’

Sfeerlicht ‘Roses Pearl’

(Tafellinnen katoen)

(Glaswerk en servies)

30


Placemat bamboe ‘Nature ‘/’White’ 45 x 33 cm

Placemat bamboe ‘Nature’/’Black’ 45 x 33 cm

Placemat bamboe ‘Black Uni’ 45 x 33 cm

Tafelloper bamboe ‘Nature’/’White’ 150 x 40 cm

Tafelloper bamboe ‘Nature’/’Black’ 150 x 40 cm

Tafelloper bamboe ‘Black Uni’ 150 x 40 cm

Tafelkleed katoen rechthoekig ‘Roses Pearl’ 270 x 145 cm

Tafelkleed katoen rechthoekig ‘Roses Graphite’ 270 x 145 cm

Bestek heft rond rvs gezandstraald ‘Joy’

Servet katoen ‘Roses Pearl’ 45 x 45 cm

Servet katoen ‘Roses Graphite’ 45 x 45 cm

Bestek heft ovaal rvs mat zwart ‘Joy’

Tafelloper katoen ‘Stripes Pearl’ 130 x 45 cm

Tafelloper katoen ‘Stripes Graphite’ 130 x 45 cm

Tafelloper katoen ‘Roses Black & White’ 130 x 45 cm

31


www.raffi.com

Distributed by HAANS | www.haans.com

Deze brochure heeft een waarde van € 9,95.

© 2009 Raffi & Co B.V. All rights reserved. Alle getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Re-colour your world

RAF_Brochure  
RAF_Brochure  

Home& GARDEN Deze prachtige Raffi Home & Garden collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. ‘Volg je intuïtie en geef vorm a...

Advertisement