Page 1

Nieuwsbrief Mei 2014 Aangekondigde evenementen

Soort

Datum

Fjovrili Fjorden wedstrijd Dressuurwedstrijd paarden Koudbloeden Kampioenschap te Sevenum... Koudbloedenwedstrijd te Heeze Fjovrili Menwedstrijd te Heeze Fjovrili Koudbloedwedstrijd te Leen... Fjovrili Rit Oefen dressuuravond

Concours Concours Keuring

12-10-2014 11-10-2014 12-07-2014

Concours

22-06-2014

Concours

08-06-2014

Concours

07-06-2014

Rit Leerzaam

01-06-2014 30-05-2014

Beste Fjovrili leden, vergeet je niet in te schrijven voor de bovenstaande activiteiten. Voor de organisatie is het altijd fijn om te weten waar welke leden aan meedoen. Let op sluiting inschrijf data voor de activiteiten.


Na onze geslaagde oefendressuur avond in september, willen we ook dit keer als voorbereiding voor de Koudbloedenwedstrijden een oefendressuuravond organiseren. Op deze avond, 30 mei, mag je een dressuurproef (eigen klasse/klasse hoger) rijden die (net als vorige keer) wordt beoordeeld door jurylid Cindy Heijligers. Als je wilt wordt je dressuurproef gefilmd en spreekt de jury het commentaar in, zodat je later alles nog een keer terug kan kijken. Hierna zal de jury (tevens ORUN gediplomeerde instructrice en lichte tour amazone) je ongeveer 20 minuten begeleiden met de puntjes die verbeterd kunnen worden. Als je liever gewoon 30 minuten les wil i.p.v. het rijden van je proefje, is dit ook mogelijk. Het zal een leerzame avond worden voor de deelnemers, maar ook voor de toeschouwers! Opgeven bij marcella_99@hotmail.com

De leden die mee willen doen met het Koudbloed kampioenschap 2014 kunnen zich inschrijven via: digitale inschrijving

Op 8 juni zal er een Fjovrili men wedstrijd plaatsvinden in Heeze. Op deze wedstrijddag is er een officiĂŤle KNHS wedstrijd en gescheiden daarvan een recreanten wedstrijd. Er kan dressuur en/of vaardigheid en speel je spel gereden worden De leden die mee willen doen kunnen zich inschrijven via: digitale inschrijving


Mocht je om een of andere reden dit jaar met je Fjordenpaard niet kunnen deelnemen met de wedstrijden is het natuurlijk altijd mogelijk te komen genieten van de Fjovrili gezelligheid op deze dagen. Natuurlijk is het voor het organiseren van deze dagen altijd fijn als leden van te voren aangeven of zij op een van deze dagen een aantal uurtjes als vrijwilliger willen inzetten om deze activiteiten ook mogelijk te maken. Opgeven als vrijwilliger kan bij Wies van Rengs: wvrengs@hotmail.com Zonder jullie zijn deze dagen niet mogelijk. Voor sommige taken zal Wies contact zoeken met de leden of zij bereid zijn op een van deze dagen zich in te zetten, B.V. schrijver bij de jury. Artikel 4; huishoudelijk reglement: Fjovrili een vereniging voor en door leden. Leden die ver weg wonen, kunnen hun steentje bijdragen door B.V. met goede ideeĂŤn te komen voor Fjovrili activiteiten in de toekomst. Of hun ervaringen te delen van activiteiten elders in het land.


Zondag 1 juni nodigen wij jullie uit om te komen rijden op en in de prachtige heide en bossen van Soerendonk (snel nog voordat het dazenseizoen begint). Helaas geen appeltaart rit (geen tijd om appeltaart te bakken) maar gezellig wordt het altijd! Om 14.00h verzamelen op het einde van de Kluisweg in Gastel (laatste stuk is zandweg). De rit zal ongeveer 20km zijn. Aanspanningen zijn ook van harte welkom maar let op! Het terrein is behoorlijk zwaar voor aanspanningen.

Geef je op via moniek@starkriet.nl en tot dan!!

De Fjovrili leden die ook lid zijn van het Fjorden paarden stamboek kunnen zich opgeven voor de Keuring van Sevenum op 12 juli. De sluitingsdatum hiervan is 15 juni. Ook dit kan op de www.fjordstudbook.com digitaal nadat je ingelogd bent. Maar op de volgende pagina is een inschrijfformulier om uit te printen. Het wordt steeds moeilijker om een keuring te organiseren en bezuinigingen vanuit het hoofdstamboek kunnen ertoe leiden dat dagen als deze steeds moeilijker worden om te organiseren. Heb je nog nooit meegedaan met je Fjordenpaard aan de keuring en ben je lid van het stamboek, geef je dan op. Samen kunnen we laten zien dat het wel mogelijk is om een dynamische Keuring te organiseren. Zie


Fjovrili en Fjorden Vereniging Limburg laten weten: Na groot succes van de afgelopen 3 jaar, Keuring Limburg met wedstrijdelementen.

Op 12 juli 2014 zal de fjordenkeuring van Limburg in samenwerking met Fjorden Vereniging Limburg en Fjovrili gehouden worden in Sevenum, Ruiterterrein "D'n Umswing", Schorfvenweg 3, 5973 NJ, Sevenum - Kronenberg. De locatie is uitermate geschikt. Parkeren dicht bij de keuringsring en wedstrijdringen is mogelijk. Gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Er zal tijdens deze fjordenkeuring een veelzijdig programma aangeboden worden en is dit jaar een onderdeel van een nog groter geheel. Op 12 juli organiseert Fjovrili, Fjorden Vereniging Limburg, Stamboek Welsh en Ruiter vereniging Sevenum; De dag van Passie voor Paard en Pony’s. Naast de traditionele keuringen van de stamboeken Welsh en de Fjorden is er een breed programma samengesteld waarbij een bewuste keuze gemaakt is om de groeiende recreatieve paardenliefhebber in contact te brengen met de wedstrijdsport en fokkerij. Programma: menwedstrijd ( recreatie), Bixie wedstrijd ( knhs), veteranenwedstrijd(springen), recreantenwedstrijd (springen en dressuur). Tevens Fjordenkeuring ( stamboek) en Welsh Keuring (stamboek) en Koudbloedwedstrijd ( dressuur, knhs & recreatie), finale Koudbloedkampioenschap 2014. Ook zal er een behendigheidsparcours uitgezet worden, waarbij je je grenzen kunt verleggen samen met je paard. B.v. over een evenwichtsbalk lopen met je paard langs je en op het einde weer opstappen. Ook voor het publiek een leuk onderdeel waarin humor aanwezig mag zijn. Het motto van die dag is het delen van je passie in een sfeer van, sportiviteit en gezelligheid samen met je gezin, familie, vrienden en natuurlijk je paard. Meer informatie is te vinden op de site van Fjovrili ( www.fjovrili.com ).


Natuurlijk is het in de huidige tijd moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Vandaar dat wij jullie, en dat doen we niet gauw, vragen om mee opzoek te gaan naar sponsoren. Alles is welkom en mogelijk. Mocht je sponsoren benaderd hebben laat het dan via info@fjovrili.com weten. Wat hebben ze gesponsord? Voor welke wedstrijd. Is er een digitaal logo/advertentie meegeleverd. Zijn het gebruiksvoorwerpen/prijzen en willen ze dan genoemd worden. Wat is de tegenprestatie van Fjovrili ? Belangrijk dat dit allemaal aangeleverd wordt, zou niet netjes zijn als een sponsor geen uitnodiging krijgt voor het evenement wat hij/zij sponsort. Natuurlijk een mailadres om een uitnodiging voor het evenement op te kunnen sturen. Voorbeelden van tegenprestaties door Fjovrili zijn:  Als tegenprestatie kunnen wij een spandoek op een prominente plaats opgehangen en zal een advertentie in het programmaboekje worden opgenomen.  Als extra zal de advertentie ( graag digitaal opsturen ) een heel jaar ook te zien zijn op www.fjovrili.com onder Fjovrili concours.  Op de dag zelf kunt u genoemd worden bij de prijsuitrijking, B.V. als u een ring gesponsord heeft.  Een persoonlijke wens van een sponsor natuurlijk in overleg.

Nieuwsbrief mei 2014  

Informatie van Fjorden vrienden Limburg over de activiteiten van het komende voorjaar en zomer seizoen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you