Page 1

Vestlandets fineste ferieomr책de?


Nedstrand har naturlige forutsetninger for 책 betegnes som et eventyrlig ferieparadis. Bygda ble raust tilgodesett i skaperverket.


FAKTA OM OMRÅDE: 1. Panoramautsikt til fjord og fjell 2. Blandt det beste klimaet i Rogaland 3. Stort aktivitetstilbud på land og sjø 4. Egen klatrepark med kafe (åpnes 5.april 2014) 5. Turløypenett som starter ved hyttefelt. 6. To badestrender i gangavstand 7. Levende bygd med spennende historie 8. Ryfylkebassenget – rett utenfor hyttedøra

9. Moderne og fleksibel design på hyttene 10. Fokus på miljø og økologi 11. Rekreasjon og aktivitet 12. Historisk grunn 13. Kort vei til: butikk, svømmehall, fotballbane, sandvolleyballbane, kirke, cafe, gård, fiskemuligheter og mm. 14. Utmerkede utfluktsmuligheter med bil og båt 15. Dypvannsfiske, fiske i vann og sjø. Gode jakt muligheter.


Blir du med og tar del i det som kanskje blir

Vestlandets fineste ferieområde? Vi går nå i gang med å realisere Nedstrand Fjordresort & Adventure, som inkluderer en moderne marina, fritidsboliger, cafe og en spennende klatrepark, med et mangfold av aktiviteter.

35 fritidsboliger kommer nå for salg. Endelig et hytteområde som har alt, - for alle! Enten du er et aktivt friluftsmenneske, eller bare ønsker å tilbringe tiden i regionens vakreste rekreasjonsområder, som har noe av det beste klima på Vestlandet. Reguleringsplanen er innlevert, forventes ferdig i løpet av høsten og utbygging forventes å kunne starte høst 2014 evt. vår 2015. Dette blir et attraktivt fritidsområde. Den historiske tilknyttningen til Haugalandet og Stavanger gjør det attraktivt for hele regionen, noe som vi allerede har merket.

Alle hyttene har muligheter for sales/leaseback løsning. Dette gir gode utleiemuligheter i noen perioder. Fjord og fjell utsikt fra hyttene. Panoramafeldt. Innen noen hundre meter har du nærhet til: strender, marina, sjø, hester, klatrepark, butikk, kirke, sandvolleyballbane, fiskemuligheter, svømmehall, fotballbane, turstier, sykkelløyper etc.


Rammer rundt det gode liv i Nedstrand! Og Arkitekter har arbeidet med utvikling av områder knyttet til Nedstrand siden 2008. Fra første stund har stedets naturkvaliteter og lokale ressursgrunnlag vært styrende.

Ett gunstig klima og flotte opplevelsekvaliteter i Hinderåvågen, Tveitåsen og Tveitneset sammen med Nedstrands historie og identitet, gir rammen rundt opplevelser for hele familien hele året. Tidlig i arbeidet ble det klart at kvalitet skulle være styrende for alle elementer i planen for utvikling av Nedstrand Fjordresort – også arkitektonisk kvalitet. Og Arkitekter er nå i en fase hvor vi er opptatt av å skape de fysiske rammene rundt opphold og opplevelser. Vi er særlig opptatt av å tilrettelegge for at natur og byggverk skal være i samspill og av at det skal være lett og naturlig overgang mellom å oppholde seg inne og ute. Vi tror det er viktig at arkitekturen ikke bare er ramme rundt passiv «kos», men skal være en del av og spore til aktiv opp-

levelse. Da blir arkitekturen til en opplevelse sammen med den rike og frodige naturen, det vakre og særegne lyset og det milde og skiftende været i Nedstrand. I det videre arbeidet med å utvikle Nedstrand Fjordresort vil Og Arkitekter la dette være bakgrunn og inspirasjon for at ditt opphold og din opplevelse skal bli godt og minnerikt.

Og Arkitekter Terje Grøstad Sivailarkitekt mnal / planlegger


HYTTE A alt. 1: 40 kvm/alt. 2: 60 kvm (begge hyttene kan utvides etter behov). Miljøvennlig, moderne, funksjonelt! Her kan du ha to anneks, eller utvendig bod, eventuelt bygges inntil hovedhytta. Pris inklusiv sjøbod og båtplass: fra kr. 1.850.000;*

*Estimerte priser, endelig pris avhengig av endelig utbyggingskost basert på vedtatt reguleringsplan m.v.


Soverom/ Annex

10 m²

Morgen Terrasse

2.

2

Stue

40 m²

Kjøkken

Bad Soverom 2 pers

1

Kveld Terrasse

10 m²

Soverom 2 pers

2

2.

1.


HYTTE B 60 kvm/100 kvm. Utleiedel i underetasje. Miljøvennlig, moderne og funksjonelt. (underetasje kan innredes etter behov) Pris inklusiv sjøbod og båtplass: fra kr. 2.550.000;*

*Estimerte priser, endelig pris avhengig av endelig utbyggingskost basert på vedtatt reguleringsplan m.v.


Soverom 2 stk

Stue/Kjøkken

Bad Gang

Terrasse

1. Etasje 60 kvm

1. Etasje 60 m²

1

Hyttetype B Alternative: 100 m²

Underetasje 40 kvm

WC

Studio

Kjeller 40 m²


HYTTE C alt. 1: 120 kvm/alt. 2: 155 kvm Hovedetasje på 80 kvm, underetasje på 35 kvm og takterasse 40 kvm. Soverom/hems/ bod på takterassen (kan utvides etter behov) Pris inklusiv sjøbod og båtplass: fra kr. 3.560.000;*

*Estimerte priser, endelig pris avhengig av endelig utbyggingskost basert på vedtatt reguleringsplan m.v.


1.1

U

Hems Takterrasse

DN

Hems/ Takterasse 40 m²

Takterrasse

UP

Kveldsterrasse

Soverom 4 senger Gang

UP

Ned.

Bad UU Kjøkken Stue

Spisestue Morgen/dagbalkong

Hovedetasje 1.Etasje 80 m²

2.2

WC

Gang

Soverom Stue

Kjeller Underetasje 35 m²

Hyttetype C

1:100


Ryfylkes idylliske skjærgård, - rett utenfor hyttedøra!

Nedstrand Fjorrdresort


Fra kafĂŠn..

Fra marinaen..


Nedstrand – stedet med fantastiske naturkvaliteter!


Båtplass og sjøbod til alle hyttene. Mulighet til å kjøpe en ekstra båtplass. Sjøbod for oppbevaring av strandutstyr, fiskestenger osv. Sløyebod med vann og spylemuligheter for alle hytteierne.


Høyt & Lavt klatrepark Nedstrand üpnes 5. april 2014 Det ideelle stedet for naturbaserte aktiviteter!


For mer informasjon, bilder og video: www.nedstrandfjordresort.no

Nedstrand Fjordresort & Adventure  

Prospekt

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you