Page 137

13. juli:

Vandring i Munchs fotspor til Skrubben, der Munch malte Solen. Formidler: Katja Aarflot. Oppmøte utenfor rådhuset kl.18.00. Ta med kr.50,kontant. Turen er et samarbeid med Kragerø kommune i forbindelse med Kragerøs festuke. Varighet på turen: halvannen time.

15. juli:

Vandring i Munchs fotspor hele veien rundt Skrubben, opp til Steinmann og ned til havna der han steg i land. Turen tar to og en halv time. Ta med kr.100,- kontant (50,- for Kultur-kamerater). Arrangement i forbindelse med Kragerøs festuke, i samarbeid med Kragerø kommune.

3. august:

Vandring i Munchs fotspor rundt Skrubben der Munch bodde og malte Solen. Formidler: Katja Aarflot. Pris kr.100,- (50,- for Kultur-kamerater). Varighet på turen: halvannen time. Kun kontanter!

10. august:

Bokbad i Solen; Skagerrakbankens konferansesal midt i Kragerø sentrum. «Jappe Nilssen - Munchs venn og våpendrager» diskuteres og Jappes forhold til Edvard Munch i Kragerøperioden belyses spesielt. Helle Christine Ravn har skrevet biografien om Jappe Nilssen basert på sin masteroppgave i kunsthistorie ved Universitetet i Oslo. Hun bokbades av kulturformidler Katja Aarflot. Kystbokhandelen selger boken, og Helle signerer etter bokbadet. Entre: kr.50,-. Arrangementet er et samarbeid mellom Skagerrakbanken, Kultur-kameratene og Kystbokhandelen i Kragerø.

25.-27. august:

Tur til Kragerø i Munchs fotspor med Munchmuseets venner. Munch + besøker Kragerø og får en vandring i Munchs fotspor på lørdagen og en båttur til Jomfruland i Kittelsens kjølvann på søndagen. Formidler: Katja Aarflot, Kultur-kameratene as. For påmelding og mer informasjon, kontakt Munchmuseet.

I oktober planlegger vi å få gjestespillet «Den fri kjærligheds by» Edvard Munchs eneste dramatiske tekst satt i scene i form av figurteater - på besøk til Kragerø i samarbeid med Kragerø kommune og Kragerø kunstforening. For mer informasjon, følg med på www.kultur-kameratene.no 135

Kg2017 02  

Kragerøguiden 2017

Kg2017 02  

Kragerøguiden 2017

Advertisement