Page 121

Elite turnering i håndball Elite turnering i håndball for herrer i Kragerø, med bl.a ØIF, Aalborg Håndball (DK), Team Tvis Holstebro (DK), og NEXE (Kroatia). Dette er virkelige topplag, og dette blir uten tvil den beste turneringen i Norge i år!

TIRSDAG 23. AUGUST Foredrag på Kragerø bibliotek Medisin, teknologi og anvendt vitenskap – Arne Lie Christensen presenterer sin bok «Ut i det fri: livet på setra, hytta og landstedet» som starter og slutter i Kragerø. Kragerø bibliotek, kl. 19.00. FREDAG 26. AUGUST Kragerø Biograf Premiere på filmene «Oppdrag Dory» og «Løvekvinnen» LØRDAG 27. AUGUST Politiets dag Det gjennomføres POLITIETS DAG rundt om i Norge på denne dagen. I Telemark vil Kragerø politistasjon være prioritert til dette arrangementet i forbindelse med Kragerø sitt 350 års jubileum. Politiet i Kragerø håper å få gjennomført arrangementet på brygga mellom apoteket og Kiwi.

KULTUR- & AKTIVITETSGUIDE

SØNDAG 21. AUGUST Henriette Homanns fødselsdag Berg-Kragerø Museums Venner feirer Henriette Homanns fødselsdag. Det blir kaker og kaffe, utloddning og aktiviteter for barn. Arrangementet er utendørs, ved Lystgården. Elite turnering i håndball Elite turnering i håndball for herrer i Kragerø, med bl.a ØIF, Aalborg Håndball (DK), Team Tvis Holstebro (DK), og NEXE (Kroatia). Dette er virkelige topplag, og dette blir uten tvil den beste turneringen i Norge i år! «Åpen gård» på Menstad i Kil Fokus på den tidlige eksporten, handelen med innlandet og Kil som starten på bydannelse i distriktet. Fra kl. 12.00. Guidet tur med leder av Sannidal Historielag Kjell Ove Heistad. Ferjen «Gamle Kragerø» går fra Kragerø til Kil med retur.

119

Kg2016  

Kragerøguiden 2016

Kg2016  

Kragerøguiden 2016

Advertisement