Page 1

IZBERI SVOJ TIP WELLNESS-A za zdravje, lepoto in vitalnost / samo za moške /

za zdravje, lepoto in vitalnost / samo za ženske /

DAKS, Via Ghiberti 3A, Italia - 34100 Trieste

info@fitoantica.com

revitalizirajoči, anti-age

www.fitoantica.com regulator telesne teže

energetik

www.fitoantica.com shop online


WELLNESS TERAPIJA –FITO- ORTOMOLEKULARNA TERAPIJA Koktajl vitaminov, mineralov in hranljivih snovi za fit formo Zdravje. Vitalnost. Energija. Lepota. Harmonija. Sproščanje. Sreča. To je vse tisto, kar naredi Wellnes magičnega, edinstvenega in nepozabnega. Preživeti nekaj dni v ambientu, ki ti nudi vse te možnosti, je res fantastično. Včasih je treba odtavati v nekakšen drugi svet, daleč od službe in stresa in uživati v teh dragocenih trenutkih, ki jih Wellness lahko ponudi. Toda, to ni vedno mogoče.. Življenje nam ne daje vedno možnosti, da ubežimo od vsega in da se najdemo v prostoru, ki je podobno raju. Obstajajo dnevi, ko se počutimo slabo, ko vse gre narobe in ko potrebujemo dodatno energijo, da bi lahko nadaljevali naprej; ko imamo problem, pa ne najdemo rešitve ; ko nam manjka času , da ubežimo od resničnosti. Tedaj nadaljujemo z življenjem , upajoč, da bomo nekoč uresničili svoje želje.

Končno se stvari spreminjajo. Zdaj vsi lahko uživamo v Wellness-u, kadarkoli in kjerkoli. Zahvaljujoč novi zdravstveni pobudi, Wellness take-away nudi zdravje, vitalnost, energijo, lepoto, harmonijo, srečo in sproščanje. V službi ali doma, v avtu ali na letalu, en tretma paket lahko spremeni slab dan v fantastično avanturo, da nas izpolni z energijo, sprosti, revitalizira in izboljša zdravje. Zadnjih let „Wellness“ se v svetu razvija kot slog življenja. Glavna vloga Wellness-a je skrb o zdravju, usmerjena na štiri osnovne zdravstvene vidike: zdravo in naravno prehrano, sprostitev, duševno in fizično dejavnost. Wellness je način prehranjevanja, način kako spimo, delamo, vadimo, mislimo in lepo se staramo. Wellness je slog življenja.

Fito-Ortomolekularna terapija v službi Wellness-a objema polje zdrave in naravne prehrane in ima izredno pomembno vlogo pri prevenciji in zaščiti od bolezni. Uravnovešen vnos vitaminov, mineralov in fito-substanc, je nujno za vzdrževanje dobrega zdravja, toda tudi kot pomoč pri zdravljenju bolezenskih stanj. „Ortomolekularna terapija pomaga pri ohranjanju zdravja in deluje na bolezen tako, da spreminja koncentracijo substanc, ki so vglavnem prisotne v človeškem telesu in ki so nujne za zdravje vsakega človeka.“ (Citat Linus Pauling, dvojni dobitnik Nobelove nagrade)


V službi, doma, na letalu, MANNOFIT je vedno v mojem žepu. Z Mannofitom se čutim bolj zdravo, varnejše, in vsi mi pravijo, da sem videti mlajši! (Ivan M.)

naravna formula za zdravje, lepoto, vitalnost in dolgo življenje moških MANNOFIT predstavlja spoj tradicionalne medicine, ki uporablja zdravilne rastline že stoletja in modernih znanstvenih raziskovanj in dosežkov. Zahvaljujoč sinergični kombinaciji zdravilnih rastlin, vitaminov in mineralov (12 komponent) deluje MANNOFIT poživljajoče na celoten moški organizem.

PROSTATA IMPOTENCA KOŽA IN LASJE NEPLODNOST CIRKULACIJA URINIRANJE

Od zdaj v torbici nosim samo Donnafit! Z Donnafitom vsi moji problemi izginejo. Se počutim bolj razpoloženo, bolj zdravo,, močnejše in mlajše. Donnafit je rešitev za moje probleme! (Vera G.)

Neo2fit je nekaj, kar res pomaga in se rezultati vidijo. (Alessandra F.)

nova in močna formula za kontrolo telesne teže za naravno uravnoteženost hormonov DONNAFIT je posebna terapija bogata z zdravilnimi zelišči, vitamini in minerali, ki uravnavajo produkcijo in vzdržujejo ravnovesje med hormoni v organizmu na naraven način. Ker vsebuje DONNAFIT veliko naravnih snovi se uporablja za regeneracijo organizma. DONNAFIT je naravna formula za dobro zdravje in moč ženske skozi vse življenje: od pubertete do poznih let. PMS MENOPAVZA STERILNOST OSTEOPOROZA VNETJA URINARNEGA TRAKTA ENDOMETRIOZA

- izloči nad 27% količine vnesenih masčob - zmanjša nivo holesterola in trigliceridov v krvi - uravnava nivo sladkorja v krvi - zmanjšuje količino vnesenih kalorij - zmanjšuje apetit

DEBELOST HOLESTEROL VISOK PRITISK TRIGLICERIDI DIABETES


S Kardiofitom tečem hitrejše, boljše vidim, lažje diham in se staram počasnejše. (Boris A.)

revitalizirajoči, anti-age

Skrivnost moje vitalnosti je EROKS. Eroks je naravna bomba, ki moje možnosti pripelje do maksimuma. (Sasha N.)

POSVETI EN KONEC TEDNA ALI ENO NEDELJO SVOJEMU ZDRAVJU

Pot do neprekinjene vitalnosti predstavllja edinstveno naravno kombinacijo: - vitaminov C, E, B5, B6, B2, B1 - mineralov (magnezija, Q enzima Q10, L-carnitina ) - fito kombinacij iz zdravilnih zelišč (suhi izvleček grozdnih pešk), OPC, Kačja dresen, Resveratrol) koristnih za za zaščito srca in ožilja

SRCE ARTERIJE VENE PRETOK KRVI KAPILARE

EROKS je diabetični preparat na bazi vitaminov, mineralov in rastlinskih izvlečkov, ki zagotavlja zvečanje hranljivih vrednosti teh sestavin. Posebej je priporočjiv: - osebam podvrženim vsakodnevnim velikim psihofizičnim naporom - osebam v pozni starosti, ko organizem potrebuje dodatnih energij - študentom POTENCA ENERGIJA CIRKULACIJA VITALNOST SPOLNOST

Wellness paket vam ponuja možnost, da poskusite pet vodilnih naravnih izdelkov po promotivni ceni.

Wellness Take Away - Slovenian  

WELLNESS TERAPIJA –FITO-ORTOMOLEKULARNA TERAPIJA

Wellness Take Away - Slovenian  

WELLNESS TERAPIJA –FITO-ORTOMOLEKULARNA TERAPIJA