Page 7

ENDNU FLERE TRÆNINGSMULIGHEDER TIL DIG

DANMARKS NYE TRÆNINGSMEKKA PÅ VEJ r fitness dk Nygårdsvej har hele sommeren været i gang med en total renovering, som forventes færdig i slutningen af efteråret. Når ombygningen er færdigt vil fitness dk på Nygårdsvej blive totalrenoveret og efterfølgende fremstå som et helt nyt center med træningsmuligheder, som du ikke før har set i fitness dk-regi Læs mere om ombygningen og følg udviklingen på www.fitnessdk.dk/nygårdsvej.

ER DU KLAR TIL EN SPRINT? r Til oktober lancer-

er fitness dk et helt nyt højintensiv intervaltræning for dig, som kan lide intensiv og hård cykel intervaltræning. I samarbejde med verdenskendte Les Mills præsenterer fitness dk nemlig

05 / 2017 H.E.A.T.

et helt nyt hold Les Mills SPRINT, som er 30 minutter højintensiv intervaltræning (HIIT) inspireret fra disciplinen sprint inden for cykelsporten. Hold øje med holdplanen og book dit hold fra 1. oktober.

r Vi har sagt det før og vi siger

det gerne igen: i fitness dk står vi aldrig stille. Til efteråret får du hele tre nye centre at træne i, når vi åbner i hhv. Frederikssund, Århus Risskov og Køge. Glæd dig til flere træningsmuligheder og følge med på www.fitnessdk.dk eller på www.facebook.com/fitnessdk

7

HEAT september 2017  

HEAT er fitness DK's medlemsmagasin. I dette nummer kan du bl.a. finde ud af hvordan du får motivationen tilbage efter ferien.

HEAT september 2017  

HEAT er fitness DK's medlemsmagasin. I dette nummer kan du bl.a. finde ud af hvordan du får motivationen tilbage efter ferien.

Advertisement