Page 31

MASCHA SZHIRLEY “Jeg løber mig “JEG ER EN SUCKER til ny energi FOR SQUATS” og glæde” r HVORDAN ER DU BLEVET TÆNDT PÅ TRÆNING? “Jeg begyndte at træne med Anne Bech for flere år siden. Jeg har aldrig været typen, der har trænet eller dyrket sport, men det er simpelthen alderen, der har tvunget mig. Nu har jeg brug for at træne for at holde mig i form og føle mig lækker. ”

r HVAD BETYDER TRÆNING FOR DIT VELVÆRE? “Det betyder rigtig meget. Jeg kan mærke på min krop og mit humør, at nu vil det gøre mig godt med en løbetur. Når jeg er ude at løbe, er det også altid uden telefon, så jeg er helt alene, og der er tid til, at en masse tanker lige falder på plads. Jeg får lys og endorfiner, og det giver mig bare en masse energi.”

r HVAD ER DIN FAVORITØVELSE ELLER TRÆNINGSFORM? “Jeg træner så vidt muligt altid udenfor − i naturen eller i skoven. Jeg elsker at løbe, og så laver jeg nogle styrkeøvelser på en bænk eller op ad et stakit. Og så har jeg også lige prøvet barretræning. Det kunne jeg godt blive bidt af, og det passer perfekt her til vinter, hvor det ikke er vejr til at være så meget ude.”

r DU HAR SKREVET EN BOG SAMMEN MED PERSONLIG TRÆNER ANNE BECH − HVORFOR? “Der har været virkelig stor efterspørgsel på en træningsbog fra mine læsere, og Anne og jeg har bare noget sammen, der giver vanvittige gode resultater. Jeg er meget resultatorienteret, og bogen indeholder fire ugers kostplan og træningsprogram, der er enormt effektivt. Jeg tror faktisk, jeg lige selv skal have åbnet den bog igen. Jeg har ikke været så god til at komme af sted på mine løbeture på det seneste.”

MASCHA VANG,

37 år, blogger og forfatter til træningsbogen Kom i gang med Mascha Vang. Bor i Dragør og er mor til Hollie Nolia på 4 år. Har blogget på maschavang. dk siden 2012 og har ca. 500.000 unikke besøgende hver måned samt mere end 130.000 følgere på Instagram. Jakke, H&M, 349 kr.

r HVAD GIVER DET AT DELE DIN TRÆNING MED ANDRE? “Jeg vil enormt gerne inspirere andre, og i de perioder hvor jeg har fokus på træning, skaber det sådan et fint fællesskab, hvor læserne giver tips og tricks og støtter hinanden − det kan jeg vildt godt lide.”

r HVAD HAR DU FÅET MEST RESPONS PÅ? “Det har helt sikkert været mine før-og-efter-billeder fra bogen. Jeg ville gerne vise resultaterne, selvom det var vildt grænseoverskridende at dele før-billederne. Jeg tabte fem kilo på fire uger, men det vigtigste var, at jeg blev glad og energifyldt igen.”

r HVAD BETYDER SUNDHED ELLERS FOR DIG? “Sundhed betyder velvære og skønhed. Min krop er meget påvirkelig, så jeg kan tydelig mærke det på mit humør og se det i huden i mit ansigt, hvis jeg i en periode ikke spiser sundt og får trænet. ” * 05 / 2017 H.E.A.T.

31

HEAT september 2017  
HEAT september 2017  

HEAT er fitness DK's medlemsmagasin. I dette nummer kan du bl.a. finde ud af hvordan du får motivationen tilbage efter ferien.

Advertisement