Page 29

SZHIRLEY

“Jeg er en sucker for squats” r HVORDAN ER DU BLEVET TÆNDT PÅ TRÆNING? “Jeg begyndte at træne, da jeg var omkring 23, fordi jeg havde lidt af depression i nogle år. I stedet for at søge hjælp ville jeg selv rette op på nogle ting i mit liv, og derfor gik jeg i gang med at træne. Det gjorde enormt meget for mig. Både mit hoved og min krop har det helt klart bedst, når jeg træner lidt hver eneste dag. Jeg løber fem til syv kilometer hver morgen fra mandag til fredag.”

Du skal ikke tænke så meget − bare gør det. Hop i løbeskoene, eller stil din mås ud på gulvet, og følg en af vores videoer.

r HVAD BETYDER TRÆNING FOR DIT VELVÆRE? “Jeg får meget mere energi og overskud. Jeg træner for det meste om morgenen, for så kan jeg ride på den gode bølge resten af dagen. Jeg har også den sødeste tand, men når jeg har trænet og gjort noget godt for min krop, virker det helt fjollet at proppe mig med varm kakao og kage, så det spiser jeg slet ikke til hverdag. Så er der plads til at gå banjo i weekenden.”

r DU HAR TEMAET UP MED PERSONLIG TRÆNER CAMILLA MALMBERG. HVAD GIVER DET DIG? “Ja, vi laver træningsprojektet #frababytilbabe med hende. Det er enormt fedt at have Camilla med på sidelinjen. Det er både rart at have én, der motiverer og holder øje med, at jeg laver øvelserne korrekt, og så er hun superinspirerende. Hun har selv født tre børn, men er superlækker at se på.”

r HVORFOR DELER DU TRÆNINGEN PÅ DIN BLOG? “Der er så mange derude ligesom mig, der gerne vil gøre noget for sig selv, men ikke har tiden og måske bare har svært ved at komme i træningstøjet. Derfor har vi lavet det her program, hvor du ikke behøver at tage nogle steder hen. Du kan bare stå op og gå ud på gulvet i den T-shirt, du har sovet i og så gå i gang. Vi har lavet en blanding af cardio- og styrkevideoer, hvor du bare skal træne 8-10 minutter hver dag.”

r HVAD ER DIN FAVORITØVELSE ELLER TRÆNINGSFORM? “Jeg er en sucker for squats − det er en sindssyg fed øvelse. Og ellers den japanske træningsteknik tabata, hvor du træner i interval, holder pause og gentager i sæt. Først tænkte jeg, at det lød alt for nemt, men det er SÅ hårdt. Du får virkelig pulsen op på kort tid, og det er fedt, at der ikke skal mere til.”

SZHIRLEY, 40 år, sangerinde og børnebogsforfatter. Bor sammen med sin kæreste Mads og er mor til Elton og Bille på 6 og 2 år. Har for nylig startet szhirley.dk, som er kombineret blog, hjemmeside og webshop og har desuden mere end 65.000 følgere på Instagram.

r HVAD BETYDER SUNDHED ELLERS FOR DIG? “Det betyder rigtig meget, for jeg skal jo bo i min krop resten af mit liv. Jeg vil også gerne vise mine børn, at det er vigtigt at passe på sig selv og motivere dem til at bruge deres kroppe. Ikke så meget nu, hvor de løber, klatrer og kravler hele dagen, men når de bliver ældre. Jeg vil gerne så nogle frø, uden at det bliver fanatisk.”

05 / 2017 H.E.A.T.

Sportsbh, Reebok, 499 kr. og træningssko, Nike, 2.100 kr.

29

HEAT september 2017  

HEAT er fitness DK's medlemsmagasin. I dette nummer kan du bl.a. finde ud af hvordan du får motivationen tilbage efter ferien.

HEAT september 2017  

HEAT er fitness DK's medlemsmagasin. I dette nummer kan du bl.a. finde ud af hvordan du får motivationen tilbage efter ferien.

Advertisement