Page 14

REJSE for krop og sjæl

YOGAREJSE TIL KRETA Tag med på yogaferie til Kretas sydkyst 28. september - 5. oktober 2017, hvor vi skal bo på hotellet Ocean Beach Club er bygget med fokus på luksus og afslapninghvor og hvorfra en uges yoga med fantastisk havudsigt venter. Annika Johansson er instruktør på rejsen, som i hendes yogaundervisning lægger vægt på, at du inviteres ind i et meditativt flow, hvor åndedræt og bevægelse forenes ved hjælp af opmærksomhed, sansning og nærvær. Programmet byder på 1 ½ times yoga hver morgen og aften på en stor udendørs terrasse med udsigt over havet. Måske laver vi også yoga på stranden en morgen. Fokus vil om morgenen være på at vække kroppen, og du vil blive guidet ind i yoga flow/vinyasa. Aftentimerne vil byde på forskellige fokus med balance, yin yoga, åndedræt/pranayama, meditation og fordybelse. Undervisningen tilpasses gruppens behov, og tema og fokus vil derfor bygges op i løbet af ugen.

14

PRIS

5.918 KRONER PR. PERSON

I rejsens pris indgår: • FLYREJSE MED THOMAS COOK AIRLINES T/R • MAD OMBORD PÅ FLYET • BUS FRA LUFTHAVN TIL HOTEL T/R • DELT CLUB SUITE MED BALKON • SEKS DAGES TRÆNINGSPROGRAM Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Ønsker du at bo alene, koster rejsen fra 7.553 kr. (Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en deltager af samme køn).Der er maks. 25 pladser på denne rejse, så vi anbefaler derfor hurtig reservation.

H.E.A.T. 05 / 2017

HEAT september 2017  
HEAT september 2017  

HEAT er fitness DK's medlemsmagasin. I dette nummer kan du bl.a. finde ud af hvordan du får motivationen tilbage efter ferien.

Advertisement